سلام
بروبچ بیاید از برنامه هاتون برا تابستون بگید ..سه ماه آزادی رو میخواید چجوری بگذرونید..برنامه ریزی کنید و ب اشتراک بذارید ..
تنکس![]()
سلام
بروبچ بیاید از برنامه هاتون برا تابستون بگید ..سه ماه آزادی رو میخواید چجوری بگذرونید..برنامه ریزی کنید و ب اشتراک بذارید ..
تنکس![]()
اینجانب قراه خودمو تا خرخره تو
ورش
یادگیری زبان
کتاب درسی و غیر درسی
فیلم و سریال و انیمیشن
غرق کنم
با تشکر![]()
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
پاسخ به این سوال بستگی داره که میخواید سال دیگه کنکور بدید و یا اینکه امسال کنکور دادید و منتظر نتیجه هستید. من خودم جز گروه اول هستم و طبیعتا پاسخم با کسی که کنکور رو داده و الان وقتش آزاده تفاوت داره
تابستون محصل هستم من و باید برای چیزی که میخوام تلاش کردن رو از همین تابستون یاد بگیرم
پشت کنکوری هستم و قراره بعد از چندسال کنکور بدم. قرار بود امسال بدم که به دلیل اهمال کاری و تلاش کم و درگیر شدن با حواشی نشد.
عزیزان دوران تابستون رو از دست ندید، به هیچ عنوان براتون تکرار نمیشه این فرصت. یعنی از مهر به بعد واقعا وقتی به دست نمیارید که واقعا مال خودتون باشه و بتونید اونجوری که میخواید بتونید برنامهریزی کنید و برید جلو چون باید احتمالا طبق یک آزمون جلود برید و اگه درست تلاش نکرده باشید و پایه ها رو درست کار نکرده باشید تو طول سال فشار بسیار زیادی رو خواهید کشید
فرقی هم نمیکنه مهر میرید مدرسه (دوازدهمی هستید) یا پشت کنکوری هستید، باید سعی کنید اشکالاتتون در مباحث پایه رو رفع کنید
بزرگترین مهارتهایی که توی تابستون میشه کسب کرد به نظر من اینها هستند:
1 - ایجاد عادت مطالعه پیوسته و مداوم
2 - بالا بردن تدریجی ساعت مطالعه(کاری که از مهر اگه شروع بشه بسیار استرسزا خواهد بود و همش افسوس تابستون رو خواهیم خورد و مدام احساس عقب بودن خواهیم داشت)
3 - رفع مشکلات در مباحث پایه محاسباتی مثل ریاضی و فیزیک و محاسبات شیمی(مباحثی مثل خط و معادله، مثلثات،لگاریتم، ترکیبیات، مجموعهها، اندازه گیری و واحدها و فرمول نویسی و شناخت مفاهیم پایه شیمی مثل نام نویسی ترکیبیات و حفظ جدول تناوبی)
4 - خواندن با جزئیات و دقیق زیستشناسی و تسلط به 3 کتاب و یا اگر دوازدهمی هستید همون 2 تا کتاب پایه. یادگیری چیزهایی مثل شکل های کتاب درسی و استفاده از کتاب هایی در مورد جملات درست و نادرست و چیزهایی از این دست. اگه ضعیف هم نیستید میتونید یک کتاب تست رو هم به موازات درس خوندتون تکمیل کنید
5 - خواندن حفظیات شیمی
هنوز مشخص نیست ولی احتمالا برای 1403 عمومیها برگرده
اگه اینجور باشه باید 4 درس عمومی رو هم در برنامه گنجاند. من خودم حتما میخونم عمومیها رو چون حتی اگه برهم نگرده من چون میخوام دی کنکور مجدد بدم باید بخونمشون
1 - برای ادبیات با کتاب 12 شروع میکنم و تمام دروس رو همراه با معانی شعر میخونم. لغات 12 رو کامل باید بخونم و لغات کتاب 10 و 11 هم هرشب در کنار کتاب 12 خواهم خوند.روی تعریف و شناخت آرایهها هم کار خواهم کرد. نمونه سوالات امتحان نهایی 12 رو هم خوام زد
2 - برای عربی هم تمام واژگان 10 تا 12 رو حفظ خواهم کرد.در واقع باید بگم تمام واژه های 7 و 8 و 9 رو هم باید بخونم(متوسطه اول) پس میشه عربی 7 تا 12 تمام وا»ژه ها رو باید خوند. گرامر رو هم از صفر یعنی همونم 7ام خواهم خوند تا انتهای عربی 12. متن تمام 6 کتاب رو باید بخونم و بتونم تجزیه و تحلیل کنم
٣ - دینی فقط همون 12 رو میخونم ولی اگه تصویب شد عمومیها حتما 10 و 11 رو هم خواهم خوند
4 - زبان رو خیلی دوست دارم من. حتی فراتر از کنمور کتاب گرامر خریدم و قراره سطحم رو خیلی بالا ببرم. کسانی که ضعیف هستند ابتدا روی کتاب 7 و 8 و 9 کار کنند (هم واژه و هم گرامر) و بعد بیان روی 10 و 11 و 12
بازم میگم فرصت تابستون رو از دست ندید. مهر که شروع بشه عمرا 3 ماه خالی و تر و تمییز گیرتون بیاد. فیلم و سریال رو میشه حتی 10 سال دیگه هم تماشا کرد. من خودم هاردم پر از فیلم و سریال هستش. البته نمیگم اصلا نبینید ولی بحثم اینکه اولویتتون درس باشه. در کنارش شبی 2 قسمت از سریال رو هم ببینید
برای دروس تخصصی هم حتما کتاب تست داشته باشید و آرام آرام تست زنی رو شروع کنید دوستان عزیز. مطمئن باشید از نتیجش لذت خواهید برد و مهر رو با سرفرازی و خیال راحت شروع خواهید کرد و یه بخشی از استرستون تو همین تابستون از بین میره
من خودم دی ماه میخوام دیپلم مجدد تجربی بگیرم و تابستون بهترین موقع برای درس خوندن هستش
امیدوارم دوستان ما سال دیگه همینجا بیان و با خیال راحت بگن که این تابستون دیگه فقط منتظر رتبمون و رفتن به دانشگاه و رشته مورد علاقمون هستیم![]()
ویرایش توسط pouria.sh : 24 خرداد 1402 در ساعت 18:28
قرار نیست تو سریال و فیلم غرق شم اما 5 فصل باقی مونده فرندز رو تموم میکنم.
دوره عزت نفس استادم رو میگیرم و ادامه ی خودشناسی...
ادامه یوگا
و قراره هنگ درام بخرم: ))))
شبا دیر نخوابم
پادکست های دکتر شکوری رو دوباره گوش کنم.
اره خلاصه ..همشون در راستای هدف خودسازیه.
چون کنکوری هستم میخوام فقط درس بخونم و اخر هفته ها برم طبیعت گردی
بیشتر هدفم جمع کردن سه تا درسه
مثل ریاضی و شیمی و فیزیک
این جوابم، هم پاسخ به تو هست، هم عهد بستن با خودم
فیلم دیدن رو روتین زندگیم قرار ندم!
شاید یکم از وقتی که تو اتاق تنهایی بدون کار مفید میگذرونه رو کم تر کنم و به خانواده اختصاص بدم
از روزی که شروع کردم برا درس خوندنِ تابستون، تا آخرِ آخرش مثل انسان بخونم.. و از اونجایی که میدونم درس خوندن ، دور بازده هست، با دیدن اولین کارنامه آزمونم ناامید نشم!
و اماا
و امااخواب میدونم اگه درست بشه، زندگیم درست میشه..
باید درستش کنم.. آقاجون. برادر ... اخوی...مثل آدم، شب زودتر بخواب و صبح وقتی بیدار میشی، اولین کاری که میکنی این باشه که صورتتو بشوری! باشه؟ آفرین
از روزی که شروع کردم برا درس، تفریحات باید رو نظم باشه. نه اینکه مثلا موقع درس، تا یکی زنگ زد بگم برو ک رفتیم.
گوشی رو هم میدم بابامم
و همین دیگه.. همین
عهد میبندم، روزی لازمت بشم
مگه دانشجو هاهم تابستون درس میخونن؟؟
اگه نهاییم تاثیر منفی زیادی رو کنکورنذاره که انتخاب رشته میکنم و تفریح
البته تفریح علمی
1/ فیلم میبینم
2/آلمانی میخونم خییلی خیلی خیلی
3/ یه دوره مکالمه انگلیسی هم ثبت نام میکنم
4/ ابجیمو ترغیب میکنم فرانسویشو ادامه بده
5/ اگه کنکور خوب باشه لزگی یاد میگیرم
7/ میخوابم
8/ میخوابم
9/ میخوابم
ولی اگه نتیجه کنکور بر وفق مراد نباشه
مورد 2 رو انجام میدم البته محدود به نیم ساعت
بقیش هم درس میخونم
با یذره خواب
البته کنکور مدفوع میخوره اگه نتیجه اش بد بشه
ویرایش توسط Iruka : 24 خرداد 1402 در ساعت 22:59
من اصلا به امید اون روزا زندم
اولش مقدار شدیدی خواب نیاز دارم. این اواخر همش خستم لامصب
احتمالا یکی دو شب اول تبدیل بشم به یکی مثل اقا رضای این پایین:
بعد از ریکاوری تازه شروع میشه کار
1-باید گواهی نامه بگیرم. از شانس خوشم سال پیش بعد کنکور سنم نمیرسید بعد اعلام نتایجم مشغول شدیم این موند برا اینور
2- باشگاه. اخرین باری که رفتم رو حقیقتا یادم نمیاد. دو سال که کرونا بود جایی نمیرفتیم دو سالم کنکور شدبیشترین تحرک شده بود از اتاق تا اشپزخونه
3-اگه بشه مثل سال پیش یه مسافرت با دوستان بریم. اما شرط اولش جمع کردن ادماشه که الان پخش و پلان یه مسافرتم که مثل همیشه با خونواده بریم
4-کلاس زبان رو ادامه میدم و دوباره به سطح قبل برش میگردونم. رسما اخرین برخورد درست و حسابی من با زبان برمیگرده به همون کنکور زبان سال پیشیه مهارتو اوکی بودم اونم هوتوتو شده
5- اگه اتفاق عجیب غریب و ناگواری نیفته امسال باید این کتابای کنکورو جمع کنم بره ( تاثیر معدل لبخند میزند) و احتمالا با یه سری کتاب دیگه جایگزین کنم. کلی سری کتاب کامل نشده دارم برم جلدای بعدیشونو بگیرم
6- کلی فیلم و سریال و اثر خوبم هست که خیلی دوست دارم ببینم. یه سری سریال و سینمایی و یه سری انیمه بدرد بخور تو نظر دارم
7- یه مدتی قبل تر یه کانالی داشتم اونجا بررسی از یه سری چیزایی که خوشم میومد مثل یه سری سریالا و انیمه ها و ایستراگاشونو میزاشتم هم خودم لذت میبردم ازش و هم ادمای علاقه مند زیادی پیدا کرده بودش. کلی هم مطلب بکر داشتم که به خاطر وقفه الان شدن مطالب کهنه چون دیگه خیلی جاها نوشتنشوناول مطالب اونا رو کامل کنم بعدم برم اثار جدیدو زیر و رو کنم
8- تاپیک رفیق های پایه زیرو رو آپ کنم. یه تاپیکی بود چند نفر با هم یه کار مشترک رو انتخاب میکردن انجام میدادن به نظرم اون موقع جو قشنگی داشت
فعلا اینا به نظرم اومد
چون علوم پایه دارم باید بخونم حجمش خیلی زیاده نخونم نابود میشم
ویروس ترم دیگه رو هم باید بخونم چون وحشتناااااااااااااااکه قبلا دو تا ویروس داشتیم کردنش یه دونه هر سال نصف کلاس میفتن
ولی قطعا مثل کنکور که نیست کمتره
اوخی چه برنامه خفنی
من اسپانیایی رو که دارم میخونم اون موقع بازم میخونم
مسافرت میرم
خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییی میخوابم قطعاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا![]()
خیلی دوست دارم VR2 بخرم خدا کنه بتونم
گیم های جدید میخرم
دوستای دبیرستانم هم میان شیراز باهاشون میرم بیرون
دیگه همین دیگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)