سلام امیدوارم حال تون خوب باشه بچه ها میبینم که واقعا یه عده وا رفتن و ول کردن منم یه دو روز حالم واقعا جالب نبود ولی واقعا به این نتیجه رسیدم ما هنوز گیم اور نشدیم هنوز نباختیم نمیگم نخوندم و صفر صفرم از الان شروع میکنم رتبه سه یا دو کنکورتجربی میاررم نه ولی اگه واقعا رتبه ی خوب هم میخوای باید از یه جا شروع کنی دیگه مگه غیر از اینه به نظرم از الان شروع کنی خیلی بهتر از اینه که بعد کنکور شروع کنی یا شهریور یا مهر شروع کنی چون اون زمان همین متن میاد جلوی چشمت و میگی یه پیمان نامی بود توی کنکور دات این به من خرداد گفت شروع کنم و من شروع نکردم وافسوس میخوری این حرف ها برای کسایی بود که صفر هستن و یه رتبه ی خوب میخوان ازکنکور
اما روی صحبت اصلیم با کسایی که دست و پا شکسته خوندن
خوب نخوندن و فکر میکنن بازی تموم نه برادر من نه خواهر من هنوز تموم نشده تو هنوزتوی بازی هستی میخوای باور کن میخوای باور نکن توی همین تایم ادم هایی بودن که پونزده هزار شون کردن چهار هزار پنج هزار شون کردن هزار و پونصد ده هزار شون کردن دو هزار سی هزار شون کردن ده هزار نگاه رفیق شاید این رتبه ها از نگاه تو خیلی خفن نباشه ولی یک به هدف شون رسیدن دو دیگه پشت کنکور نموندن سه دیگه استرس و فشار کنکور نباید تحمل کنند تمومش کن همین امسال و برو دنبال زندگیت من شاید الان در حد قبولی توی سه تا رشته نباشم ولی سعی مو میکنم جمعش کنم توی همین تایم و برم پی زندگیم و انشالله خدا کمک کنه برسم امیدوارم بعد اعلام نتایج بیام بگم شد اون رتبه ای که میخوام و کلی از شما ها هم همین پیام دریافت کنم با ارزوی موفقیت و سلامتی برای رفقای درجه یک خودم حال دل تون خوب ایام به کام یاعلی(ده و نیم بیست و سه خرداد چهارصد و دو)