خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Question من امسال اولین سالیه که پشت کنکور میشم

سلام من امسال اولین سالیه که پشت کنکور میشم و میخوام حدود یک ماه یک نفر برام برنامه بریزه که من مسیرو بدونم
      ازتون خواهش میکنم هر مشاوری که بنظرتون خوبه از گروه اموزشی سیب ترش مدیکال زود بیست و... اسم مشاورتون رو بگید
      و هزینه اش هم منصفانه باشه
      و بنظرتون حضوری شهرمون رو بردارم یا اینا؟
      هر چی میدونید بگید لطفاااا ممنون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      Up

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان کسی نمیدونه؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      بخووووون فقد درجا نزن از پایه شروع کن مبحاثو کامل بخون تست خیلی بزن با برنامه ازمون پیش بری نیاز به مشاور و برنامه ریزی نداری من خودم تاملند رفتم اوکیی بوده بقیه رو خبر ندارم و اینکهههه ناامید نشو....(خودم پشت کنکوریم پارسال گفتم امساال پشت بمونم بخونم حالا که رسیدم به کنکور میبینی هنو هیچی نخوندم پس مثل نباش ع همینننن الان شرووو کننننن درجاااا هممم نزنننننن))

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mmmmmm9493 نمایش پست ها
      سلام من امسال اولین سالیه که پشت کنکور میشم و میخوام حدود یک ماه یک نفر برام برنامه بریزه که من مسیرو بدونم
      ازتون خواهش میکنم هر مشاوری که بنظرتون خوبه از گروه اموزشی سیب ترش مدیکال زود بیست و... اسم مشاورتون رو بگید
      و هزینه اش هم منصفانه باشه
      و بنظرتون حضوری شهرمون رو بردارم یا اینا؟
      هر چی میدونید بگید لطفاااا ممنون
      من مشاورم رو از همین سایت برداشتم مشاور خوبی بود البته کل سال رو باهاش نبودم و مثل شما فقط می‌خواستم راه برنامه‌ریزی رو یاد بگیرم. هزینه‌ش هم فکر کنم برای یه ماه ۲۰۰ یا ۳۰۰ بود؟ که خب خیلی خوب بود به نظرم. حالا باز رنج قیمتها رو نمی‌دونم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن