ازمون قلمچی یا ماز ؟ منبع زیست کدوم؟ انقدر حرفا فرق داره کههههههههههه گاااد
ازمون قلمچی یا ماز ؟ منبع زیست کدوم؟ انقدر حرفا فرق داره کههههههههههه گاااد
با احترام به همه اقشار جامعه اعم از چپ و راست و بالا و پایین، من آزمون زیستاز و آیییییی کی یو (
) گاج رو میپسندم.
نکته: ولی اگر یکی دو بار زیست رو نخونده بودم و بیس کار نیومده بود دستم، عمرا میرفتم سمت زیستاز و آیییییییی کی یو. چون واقعا باید یه چیز هایی بلد باشی. ولی اگه یکم سختی بکشی، و کتاب درسی رو خوب بخونی، زیستاز و آی کی یو خیلییی خوب خواهدت کرد ایشالله که باشد چنین طور.
راستی یادم رفت بگم که توقعت از اون درس(درسسسسد درخواستی) و همینطور دانش فعلیت هم خیلی تاثیر گذاره. برای انتخاب این چیزا.............. خودتو بسنجش. محتوا هاشونو نگا کن. اگه اوکی بودی بعد انتخاب کننننن
THE MAN WHO DIED STANDING
دیگه نمیام انجمن
ویرایش توسط robertobaggio : 19 خرداد 1402 در ساعت 17:59
آیکیو برای کسی خوبه که یه منبع قبلش کار کرده باشه در ابتدای کتاب خود مولف هم نوشته که آیکیو برای اون ۲۰_۳۰ درصد سوالات سخته نه همه سوال های کنکور
اگه تازه می خوای برای اولین بار زیستو بخونی
خب آیکیو زدن ممکنه گیجت کنه مگر اینکه پاسخنامه رو باز کنی دونه دونه سوالا رو خط به خط برررسی کنی که اگه اینکارو بکنی درصد زیست بالایی خواهی داشت چون همه کتابو خوب یاد می گیری هم نکاتو در قالب سوال یاد میگیری
ولیییییی ولیییی حوصله فولادی می خواد اگه حوصله اشو داری اینطوری بخونی آیکیو اگر نه پیشنهاد می کنم به عنوان منبع اول یه کتاب سبک تر کار کنی....![]()
انگار نفرین کرده اند... این خاک را اجداد ما
تا بوده زاری بوده و... تا مانده غم در یاد ما
ما نسل بازی خورده ایم...آتش به پرهامان زدند
شاهان به آتش بازی و... نیرنگ و استبداد ما
بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست
پایان بازی مات بود...از کیش مادرزاد ما...
سلام
من زیست ده و یازده رو از روی خیلی سبز تک پایه ها زدهم ( به جز گیاهی )
بعدش از روی آیکیو جامع حدود دو دور قسمت های پایه رو زدم البته چند فصل مونده که تا پایان اردیبهشت دو دور کامل میشه ( به جز گیاهی )
به نظرتون برای تابستون کدوم کتاب رو بگیرم ؟ ( برای کنکور 404 )
سلام.
با تمام احترام به تمام اقشار .
بنده با تمام نظراتی که میگن اول فلان کتابو بزن بعد برو فلان کتابه رو بزن و بعدش برو ازمون بزن مخالفم
زیست شناسی ماهیتی داره که میتونید شما با خوندن یه فصل از هر کتابی خواستید برید تست بزنید . حتی آییکیو گاج و حتی نردبام خیلی سبز که واقعا سطحش بالاست میتونه منبع اولتون باشه . فقط باید خواستون باشه تستهای ترکیبیشون رو نزنیدش . همین .
وقتی میخونید میرید جلو ترکیب با گذشته شون رو میتونید بزنید ولی ترکیب با اینده شون رو نزنید اگر نخوندید .
تستهایی که علامت ندارن و مختص همون فصل هستن رو میتونید کار کنید حتی اگر صفر باشید . به شرطی که کتاب درسیتون رو خوب خونده باشید و اموزش خوبی دیده باشید برای مبحث
ازمونها هم همینطور. البته ازمونها هر از گاهی روند اموزشی رو رعایت نمیکنن و تست ترکیبی میدن که میتونید اونارو در نظر نگیرید و شما اموزشی کار کنیدشن .
راجی مقایسه ایکیو با پینوکیو هم باید بگم که سطح پینوکیو چاپ جدید خیلی خوب و بهتر شده . و کتاب خوبیه . آیکیو هم نیازی نیست به تعریف خوب بوده و هست .
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)