خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Question طرح مجلس برای کنکور1403

سلام
      با توجه به اعتراضات زیاد ما دانش آموزان از مصوبه شورای عالی فزهنگی مجلس اقدام به تصویب مصوبه جدیدی کردن که در کمیسیون آموزش تصویب شد و تا آخر خرداد در صحن تصویب میشود (هنوز تصویب نشده)اما نکته مهم اینجاست که در مصوبه مجلس هم صحبت از تاثیر قطعی و هم برگشتن دروس عمومی به کنکور هست که این مصوبه بدتر از مصوبه شورا خواهد بود از همه شما تقاضا دارم با مجلس تماس بگیرید و نظرات خودتون رو منعکس کنید وگرنه کنکور ناعادلانه تر خواهد بود.
      برخی ایرادات این مصوبه
      امکان یکبار ترمیم معدل (که با تقلب های زیاد ده بار هم شرکت کنیم بازم موفق نمیشیم)
      تاثیر قطعی به همراه عمومی ها در کنکور که نور علی نور میشه
      امکان تغییر این مصوبه در صورت تصویب سخت خواهد بود
      طبق آخرین پیگیری های صورت گرفته توسط آقای سبطی لایحه ای در مجلس ثبت شده که برای تصویب باید رای بیاره و تنها راهش پیامک زدن و زنگ زدن به نماینده های مجلس هست
      اطلاعات کامل تر را در ایتا بخوانید:[SIZE=7]https://eitaa.com/********/2722824601C3a6c555351[/SIZE
      ]
      ویرایش توسط Amir2004 : 11 خرداد 1402 در ساعت 06:07

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

زنگ میزنم مجلس میگم

الو ، الو سامان خودتی ؟ ( فقط legend ها میفهن )
      بعدش که جواب داد میگم یه پیام دارم برای طراح کنکور عزیز
      آی همین چرخو ....
      shonen magazine for konkour and entertainment

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آخرش هر کاری دلشون میخواد انجام میدن و اصلا هم به فکر کنکوری نیستن وقت خودتونو تلف نکنید
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها احتمالا هفته دیگه مجلس جلسه علنی داشته باشته برای قوانین کنکور.
      اگه از تاثیر قطعی معدل ناراضی هستید حتما به نماینده شهرتون پیام بدید. حتی برای ۱۴۰۲ ممکنه تاثیر داشته باشه‌...

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      ینی چی میشه معدل و بردارن عمومیا بیاد کنکور بشه همون سبک قبلی بخدااین وضعیت زشته مستهجنه

6. Top | #6
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      این تاثیر معدل جذاب نی به نظرم چون تقلب توش زیاده
      باز کنکور نمیشه اندازه نهایی تقلب کرد
      نهایی اصن یه تقلب کده عالی هست
      ? Happy or sad

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      برای 1402 این همه اعتراض نتیجه ای داشت؟
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

8. Top | #8
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیر دقیقی نمایش پست ها
      سلام
      با توجه به اعتراضات زیاد ما دانش آموزان از مصوبه شورای عالی فزهنگی مجلس اقدام به تصویب مصوبه جدیدی کردن که در کمیسیون آموزش تصویب شد و تا آخر خرداد در صحن تصویب میشود (هنوز تصویب نشده)اما نکته مهم اینجاست که در مصوبه مجلس هم صحبت از تاثیر قطعی و هم برگشتن دروس عمومی به کنکور هست که این مصوبه بدتر از مصوبه شورا خواهد بود درضمن پارسال مجلس طرحی را تصویب کرد که باعث شد ما نتوانیم در دیوان عدالت اداری علیه این مصوبه شکایت کنیم از همه شما تقاضا دارم با مجلس تماس بگیرید و نظرات خودتون رو منعکس کنید وگرنه کنکور ناعادلانه تر خواهد بود.
      برخی ایرادات این مصوبه
      امکان یکبار ترمیم معدل (که با تقلب های زیاد ده بار هم شرکت کنیم بازم موفق نمیشیم)
      تاثیر قطعی به همراه عمومی ها در کنکور که نور علی نور میشه
      امکان تغییر این مصوبه در صورت تصویب سخت خواهد بود
      لینگ گروه ما برای اعتراض به این مصوبه در لینک گروهمون در ایتا:https://eitaa.com/********/2722824601C3a6c555351
      من هیچ زمانی و یادم نمیاد که چیزی تو کشور مشکل داشته باشه و با اعتراض کردن مردم حل بشه
      هیچ چیزی
      به قول دوستمون حواشی زیاده هرسال .اگر میخوای اینجا درس بخونی تو ایران مجبوری با قوانین کنکورش اوکی بشی کاریشم نمیشه کرد چون در نهایت تصمیم با خودشونه
      تا زمانی که انجامش ندی‌ ، نمیتونی بفهمی از پسش برمیای یا نه ؟
      اگر زمانی که هنوز رقابت تموم نشده کنار بکشی،نمیتونی بفهمی اگر هنوز ادامه میدادی چه اتفاقی میوفتاد
      تا زمان اعلام نتایج مسابقه ناامید نشو
      حتی کوچکترین تلاش و حرکت از چشم داور دور نمیمونه و تو نتایج تاثیرش میده

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      میشه من زنگ بزنم فوت کنم تو گوشی ؟ یا شماره ۱۱۰ رو ازشون بگیرم ؟
      خداییش کرمام داره فوران میکنه این شماره از کجاس اخهههههههههههههه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بکس انجمن و کسایی که مخصوصا ۴۰۳رکنکور دارن در حد توان حمایت کنن بنده ایتا ندارم و الا عضو میشدم ولی اگه کسی نگران سال اینده هستش شاید با این تاپیک امیدی براش باشه به هر حال امسال واقعا ترمیم معدل پدر خیلی هارو دراوورده شما سال دیگه به این روز نیوفتین حداقل اگرم تاثیر قطعی هستش درصدش کم باشه تا زیاد آسیب نزنه به رتبه شما و بعد اینکه چند سال اجرا شد زیر ساخت ها تقویت شد و دست افراد متقلب کوتاه بشه

ممنون شونن هستم همیشه در انجمن پلاس هستم

11. Top | #11
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shonen نمایش پست ها
      بکس انجمن و کسایی که مخصوصا ۴۰۳رکنکور دارن در حد توان حمایت کنن بنده ایتا ندارم و الا عضو میشدم ولی اگه کسی نگران سال اینده هستش شاید با این تاپیک امیدی براش باشه به هر حال امسال واقعا ترمیم معدل پدر خیلی هارو دراوورده شما سال دیگه به این روز نیوفتین حداقل اگرم تاثیر قطعی هستش درصدش کم باشه تا زیاد آسیب نزنه به رتبه شما و بعد اینکه چند سال اجرا شد زیر ساخت ها تقویت شد و دست افراد متقلب کوتاه بشه

ممنون شونن هستم همیشه در انجمن پلاس هستم
      ممنون از شما امتیاز مثبت دادم بهتون

12. Top | #12
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      قبلا چندسالی دستکاری نمیکردن. الان هر سال ایده های ساخته ذهن مریضشون رو اعمال می کنن

یه تصمیم درست بگیرین روش بمونین دیگه :
      /
      ----* خبری نیس *----

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از چند نفر واسه ترمیم معدل ها پرسیدم ، گفتن سال بعد یعنی واسه کنکور 1403 باز میتونم در ترمیم معدل شرکت کرد ، اما قانونش اینه که هر سال فقط یکبار میشه واسه هر درس شرکت کرد ، وگرنه علیرغم اینکه واسه کنکور 1402 در ترمیم شرکت کردم ، سال آینده هم میتونم باز شرکت کنم اما برای کنکور 1403

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Luminosami نمایش پست ها

من هیچ زمانی و یادم نمیاد که چیزی تو کشور مشکل داشته باشه و با اعتراض کردن مردم حل بشه
      هیچ چیزی
      به قول دوستمون حواشی زیاده هرسال .اگر میخوای اینجا درس بخونی تو ایران مجبوری با قوانین کنکورش اوکی بشی کاریشم نمیشه کرد چون در نهایت تصمیم با خودشونه
      اینکه شما یادتون نمیاد دلیل بر این نیست که وجود نداشته. یه زمانی یه دختر در مورد مساله ای توی کنکور کاردانی به دیوان عالی عدالت اداری شکایت کرد و کل اون کنکور تغییر کرد! جزئیاتش رو یادم نیست ، احتمالا اگر سرچ کنید پیدا میکنید

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      همین طرحی که در مجلس برای مقابله با شیوه فعلی داره تهیه میشه نتیجه اعتراضات ماست
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)