خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شیمی دوازدهم

سلام به همگی
      روزتون بخیر
      بچه‌ها من رشته‌م ریاضی هست و شیمی به اندازه‌ی تجربی اهمیت بالایی نداره؛ منم این مدت تمام تمرکزم رو کتابای ریاضی و فیزیک بوده و شاید تا الان 20 درصد از کل شیمی سه سال رو خونده باشم.
      با توجه به تایم باقی مونده و اینکه باید تو امتحان ترمیم شیمی هم شرکت کنم، به نظرتون اگر شیمی 3 رو عالی ببندم بهتره یا شیمی 3 رو در حد متوسط ببندم و کنارش مفاهیم شیمی پایه رو هم بخونم؟
      اینم بگم برای رتبه‌ی زیر ۵۰۰ ریاضی تو منطقه ۳، ۴۰ درصد خیلی عالی حساب میشه!

ممنونم از همگی
      باید به نوعی زندگی کنید که گویی برای دومین بار به دنیا آمده‌اید
      و اینک خطاهایی که در زندگی نخست انجام داده بودید را اصلاح می‌کنید...

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نظر من

نقل قول نوشته اصلی توسط _Haniel نمایش پست ها
      سلام به همگی
      روزتون بخیر
      بچه‌ها من رشته‌م ریاضی هست و شیمی به اندازه‌ی تجربی اهمیت بالایی نداره؛ منم این مدت تمام تمرکزم رو کتابای ریاضی و فیزیک بوده و شاید تا الان 20 درصد از کل شیمی سه سال رو خونده باشم.
      با توجه به تایم باقی مونده و اینکه باید تو امتحان ترمیم شیمی هم شرکت کنم، به نظرتون اگر شیمی 3 رو عالی ببندم بهتره یا شیمی 3 رو در حد متوسط ببندم و کنارش مفاهیم شیمی پایه رو هم بخونم؟
      اینم بگم برای رتبه‌ی زیر ۵۰۰ ریاضی تو منطقه ۳، ۴۰ درصد خیلی عالی حساب میشه!

ممنونم از همگی
      اگه میتونی صده اینو یاد بگیری وقتتو برار روش
      اگه تو یکیش صد باشی بهتره تا همشو نصفه بخونی رها کنی
      motivational-konkur-4.jpg

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من باشم اول خوب می خونم ینی در حد امتحان نهایی منظورمه
      بعدش میرم سراغ تستی خوندن فصل های آسون رو تستی هم می خونم بعد فصل های آسون پایه رو تستی می خونم و در آخر اگه وقت شد بقیه فصل ها

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن