خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 26
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

حقیقت تلخ با چاشنی سس تند

توجه این برنامه شامل حقیقت هاییس که ممکن است برای همه مناسب نباشید
      اگر جزو افرادی هستید که شنیدن حرف های تند برای شما کارساز نیست قسمت بالای ستاره رو مطالعه کنین تا به صورت ملایم تر با حقیقت آشنا بشین و از لجنی به نام از شنبه شروع میکنم بکشید بیرون . و اما اگر تاکید میکنم اگر تحمل دارید تا سیلی محکمی بخورید تا از حاشیه امن خود بیرون بیایید و با زامبی های کنکوری بجنگید پیشنهاد میکنم قسمت پایین ستاره ها را مطالعه کنید . به هر حال هر دو متن یک موضوع واحد رو با دو شیوه مختلف بیان میکنن .

سلام به همه این نوشته ابتدایی در واقع اخر از همه طبق تلنگر یه رفیق خوب نوشتمش : همه عزیزان دقت کنن هدف از متن پایین خطاب به همه نیست و تو همین یک روز گذشته کلی بازخورد خوب و پیام خصوصی از اینکه بیخیال اینترنت شدن و رفتن سراغ درس و واقعا هیچ دشمنی با هیچ کدوم شما ندارم و دوباره میگم یه بار تو متن گفتم ، خوشحالی همتون آرزوی منه به همین زمان قسم ، لطفا اگه جزو دسته هستین که این چنین تاپیک ها و متن های تند و تیز روحیه شمارو بیشتر نمیکنه و بدتر شمارو از هدف دور میکنه خواستم یه متن خوبم برای شما بفرستم : اول یه لعنت بر شیطون بگو و بعد خوب توجه کن که تاپیک گزارش زدن و عاشق چیزی بودن هیچ اشکالی ندارن و برای خیلی هاتون مفید ممکنه واقع باشن و روی سخن من با همتون نبود و بخدا قسم بلد نیستم تاپیکو براتون بزارم یا به عبارتی تگ کنم ولی بخدا یه تاپیک خیلی مشتی فکر کنم یک یا یک و نیم سال پیش تو انجمن از یه خانم محترم که رشته ریاضی بود اگه اشتباه نکنم خوندم که از اواخر بهمن شروع کرد به گزارش دادن و تمام تلاششو میکرد که بهش پایبند باشه و درآخر اومد و گفت که موفق شده و درحال انتخاب رشتس . پس لطفا اگه جزو دسته ای هستین که پایبندی خوبی به گزارشاتتون دارین و به خودتون قول موفقیت دادین بیخیال متن پایین بشو و مطمعن باش تو صلاح خودتو بهتر از هرکسی میدونی و هیچ کس به اندازه تو برای تو زحمت نمیکشه و تلاش نمیکنه و لازم نیست از حرفای بقیه انرژی تو ببازی و کم بیاری . پس لطفا اگه نیازی نیست و در شما تاثیری نداره متن پایین بیخیالش بشین و بهترین هارو برای خودتون رقم بزنین خیلی ممنون از شما . متن پایین صرفا یه نوشته باحال و cool تلقی کنین که شاید یه نوشته نوین تر توی انجمن هستش همتا نداره و برای بعضی ها تاثیر داره و برای خیلی ها ممکنه مفید نباشه . مخلص همتون و تو این ماه عزیز انشالله همتون بهترین هارو از خدا طلب کنین و در آخر بهترین نتیجه بگیرین . و لطفا اگه تاپیک گزارش زدین متعهد باشین و کم کاری نکنین شما توی بهترین سال های زندگیتون هستین. ( راستی نگران اینکه توی ۳ ماه میشه یا نه نباش مطمعن باش بخونی خیلی بهتر از تصوراتت میشه ولی تا وقتی عمل نکنی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته )

************************************************** ************************************************** ************************************************** **************************************************

so :;
      از هر ۱۰۰ تاپیک ۹۹ تاش یکی هست عاشق پزشکیه و ۳ ماهم وقت داره و میگه بالغ شده شَلَم شورباهاش رو گذاشته کنار و قرار خوار کنکورو توی ۳ ماه بساد . همتونم ماشالله نویسنده های حرفه ای هستین با کلی حرفای مادر ترزایی و اندرو تیتی و تحولی ، ولی دریغ از اپسیلونی تلاش . همش حرف ، همش قول ، همش انگیزه ، همش ناله ، همش خاله زنک ، همش فاز منفی ، همش چشم تو هم چشم ، خب که چی ؟ تاحالا از وقتی یادمه هزاران تاپیک مشتی تر از شما دیدیم که ترمزشون بریده تر بوده ! اخرشم خیلیاش به جای دانشگاه شهید بهشتی توی گاردریل تشریف داشتن . فاز الان شما مثل سوباسایی هست که تو کما فلج شده نیم ساعته پاش رو هواس و وقتی شوت میکنه از شدت فشار توپ آتیش میگیره اسمشم گزاشته ببر بنگال حامله شده توسط کرکس پر کلاغی نایاب . الان مثلا میخوای بیای تا دسته فرو کنی تو حرفای خوشگل با استیکر گل که چه بی شخصیتی هستم که دارم این حرفو میزنم و شعورمو نشون میدم که چقدر بی ادب شدم ؟ از چپ به راستم ! الان از من گله کن ، ولی اگه واقعا یه جو شخم داشته باشی اون نت کوفتی رو قطع میکنی کتابو میزاری جلوت و به جای حرفای قشنگ کتابو تا دسته میکنی تو کو...نه منظورم چشات بود! چقدر منحرفی! باید مرداد بیای بگی خفه شو از جلو چشام ؟ ؟ اهاااا ، اونجاس که باید بیای با شیرینی خدمتم بگی مشتی دمت گرم بد زدی خیلیم بد زدی حتی بگی جاش موند ولی یه دکتر با کبودی ، بهتر یه ادم بی کبود که بازم قراره پشت بمونه ، سه ماه مونده بیاد فاز گاندی بگیره بخواد تحول عظیم توی زندگیش ایجاد کنه که برای بار نمیدونم چندم پشت بمونه .
      ۱۲ ماهه خوردی خوابیدی رویا بافی کردی که وقتی پزشکی قبول شدی دهن فلانی رو قهوه ای کنی ، جواب فلان حرف دختر خالتو بدی ، یا زن داییتو که بچش فلان رشته خونده رو فشاری کنی ، یا یه مطب بزنی دیواراش مثل باربی صورتی باشه یا یه ماشین برات بخرن با یه ساب ۳۰ میلیونی و خواب در و همسایه رو به گند بکشی . بابا بیخیال . مال این حرفا نیستی . من خودمم با همین فرمون چاییدم تو که تو گند زدن به زندگیت به گرد و خاکم که سهله ، به سلول های مرده پوستمم نمیرسی حاجی یا حاجیه ، برا من لفظ نیا . البته خیلی از ما ایرانی کلا عادت داریم بگیم ما بدبخت تریم و بلدیم بیشتر برینیم تو هر کاری بس که گشادیم گفتم خیلیا نه همتون حاشیه نکنین. حالا بهت بر نخوره اگر خوردم که به چپ از راستم ، بیا و از ما به دل بگیر و اخرش قبول شو و بیا بگو دیدی تونستم ، ولی تورو به ولای علی بشین بخون از این فاز شیری طور و شخمی تخیلی بکش بیرون و تا ته ته ته ته شخمات فرو کن توی کتابات . لعنتی ۲۰ سالت میشه میبینی کسی آدم حسابت نمیکنه چون سه ساله چپیدی توی آلونک ۳ در ۴ الکی ادای درس خوندن درمیاری و هیچی نداری اخرشم میری ازاد که اگه خودتو نزده بودی کوچه علی چپ الان ۳ ۴ ترم جلو بودی . به جای وقتی که قراره صرف کنی تا یه دلیل بگی به بقیه که چرا کنکور شرکت نکردی که ، البته شرکت کردی و رتبت حتی به آبیاری گیاهان دریایی هم نرسیده بشین بخون قطعا برات بهتره ، من حرفم نیش داره ، تنده ، آتیشیه ، سایندس ، اصلا من میسایم هرکی رو که عمل نکنه هی حرفشو بزنه واسلام مرداد میبینمتون اونجا البته ازم تشکر میکنین که خیلی بد حرف زدم ، یکم اعصابم شیریه امروز و در نهایت تشکر میکنین که باعث شدم به خودتون بیاین و به جای حرف عمل کنین و بگین مرسی که حقیقتو که تلخ تر بود با سس تند کردی تو حلقمون که الان از خواب شیرین بیدار بشیم و فرهاد کوه شکاف شیم . گزارش و تاپیکو و انگیزشی و بزار کنار انجمنو ببند مرداد بیا تاپیک بزن بگو من کردم شد ، مشتی هیچی نشده تاپیک زدی اسم خودتم گزاشتی دکتر و از اون فازا گرفتی که میگی اگه قبول شم از فقرا پول نمیگیرم .
      در نهایت متن فقط انگیزشی بود ، اگه تونست ته دلتو قلقلک بده و تورو آتیشی کنه پس از این انجمن بزن بیرون و تا زمانی که نتیجه عملت دلخواهت نشده نیا این ورا با گزارش روزانه و حرفای انگیزشی و حلوا حلوا گفتن دهنت شیرین نمیشه . برو تا روزی که تو خواب غفلتی بخواب و حتی روزی که بیدار شدی هم برنگرد ، فقط روزی برگرد که بگی من الکی الکی به حرف بیدار نشدم بلکه نتیجه بیداریمو بیا بکنم تو کو ... نه!!! منظورم چشم فلانی بود . انقدر بیدار داریم که خوابیده هامون توش گم شدن . شما بیدار های به خواب زده اید . آدمیم که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد . ماشالله همتون اقایی و خانمی شدین برای خودتون . بشین با خودت فکر کن بگو چه دیوونه ایم با این بچه بازیام بابا من . بزار برم اقا تر یا خانم تر بشم بیام واسلام .
      همتونو دوست دارم و اقا هارو میبوسم و خانما چون نامحرم هستن از دور میبوسمشون . موفقیت همتون خوشحالیمه به همین زمان قسم و در اخر اگر بهتون برخورد واقعا واقعا واقعا واقعا من از چپ به راستم! چیه نکنه فکر میکنی مغذرت خواهی میکنم ؟ برو بابا بی جنبه بازیا چیه بشین درستو بخون حرفم نباشه همینی که هست .
      بایز گایز .
      ویرایش شد
      shonen magazine for konkour and entertainment
      ویرایش توسط shonen : 20 فروردین 1402 در ساعت 16:47 دلیل: عشقم کشید

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فقط گمرو میگه از چپ ب راستم نیست انگار برا ما حرفاش خیلی از چپ به راسته

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      بچه ها این بالایی الفاظش بده ولی نیتش خیره جدی بگیرین

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shonen نمایش پست ها
      از هر ۱۰۰ تاپیک ۹۹ تاش یکی هست عاشق پزشکیه و ۳ ماهم وقت داره و میگه بالغ شده شَلَم شورباها رو گذاشته کنار و قرار خوار کنکورو توی ۳ ماه بساد . همتونم ماشالله نویسنده های حرفه کلی حرفای مادر ترزایی و اندرو تیتی و تحولی ولی دریغ از اپسیلونی تلاش . همش حرف همش قول همش انگیزه همش ناله همش خاله زنک همش فاز منفی همش چشم تو چشم ، خب که چی ؟ تاحالا از وقتی یادمه هزاران تاپیک مشتی تر از شما دیدیم که ترمزشون بریده تر بوده اخرشم به جای دانشگاه شهید بهشتی توی گارد ریل تشریف داشتن . فاز الان شما مثل سوباسایی هست که تو کما فلج شده نیم ساعته پاش رو هواس و وقتی شوت میکنه از شدت فشار توپ آتیش میگیره اسمشم گزاشته ببر بنگال حامله شده توسط کرکس پر کلاغی نایاب . الان مثلا میخوای بیای تا دسته فرو کنی تو مخم که چه بی شخصیتی هستم که دارم این حرفو میزنم و شعور خانوادمو نشون میدم که چقدر بد تربیت شدم ؟ از چپ به راستم ! الان از من گله کن ولی اگه واقعا یه جو شخم داشته باشی اون نت کوفتی رو قطع میکنی کتابو میزاری جلوت که مرداد بیای بگی خفه شو از جلو چشام ؟ ؟ اونجاس که باید بیای با شیرینی خدمتم بگی مشتی دمت گرم بد زدی خیلیم بد زدی حتی بگی جاش موند ولی یه دکتر با کبودی بهتر یه ادم بی کبود که بازم قراره پشت بمونه سه ماه مونده بیاد فاز گاندی بگیره بخواد تحول عظیم توی زندگیش ایجاد کنه که برای بار نمیدونم چندم پشت بمونه .
      ۱۲ ماهه خوردی خوابیدی رویا بافی کردی که وقتی پزشکی قبول شدی دهن فلانی رو قهوه ای کنی جواب فلان حرف دختر خالتو بدی یا زن داییتو که بچش فلان رشته خونده رو فشاری کنی یا یه مطب بزنی دیواراش صورتی باشه اسمشو بزاری باربی دکتر یا یه ماشین میخری با یه ساب ۳۰ میلیونی و خواب در و همسایه رو به خاطر خیلی چیزا به گند بکشی . بابا بیخیال . مال این حرفا نیستی . من خودمم با همین فرمون چاییدم تو که تو گند زدن به زندگیت به گرد و خاکم که سهله به سلول های مرده پوستمم نمیرسی حاجی یا حاجیه ، برا من لفظ نیا . البته خیلی از ما ایرانی کلا عادت داریم بگیم ما بدبخت تریم و بلدیم بیشتر برینیم تو هر کاری بس که گشادیم گفتم خیلیا نه همتون حاشیه نکنین. حالا بهت بر نخوره اگر خوردم که به چپ از راستم ، بیا و از ما به دل بگیر و اخرش قبول شو و بیا بگو زر بزن د لامصب ولی تورو به ولای علی بشین بخون از این فاز شیری طور و شخمی تخیلی بکش بیرون و تا ته ته ته ته شخمات فرو کن توی کتابات . لعنتی ۲۰ سالت میشه میبینی کسی آدم حسابت نمیکنه چون سه ساله چپیدی توی آلونک ۳ در ۴ الکی ادای درس خوندن درمیاری و هیچی نداری اخرشم میری ازاد که اگه خودتو نزده بودی کوچه علی چپ الان ۳ ۴ ترم جلو بودی . من حرفم نیش داره اصلا تنده اصلا من میسایم هرکی رو که عمل نکنه هی حرفشو بزنه واسلام مرداد میبینمتون اونجا البته با یه سیلی ازم تشکر میکنین که خیلی بد حرف زدم یکم اعصابم شیریه امروز و در نهایت تشکر میکنین که باعث شدم به خودتون بیاین و به جای حرف عمل کنین و بگین مرسی که حقیقتو که تلخ تر بودبا سس تند کردی تو حلقمون که الان از خواب شیرین بیدار شدیم و فرهاد کوه شکاف شدیم . گزارش و تاپیکو و انگیزشی و بزار کنار انجمنو ببند مرداد بیا تاپیک بزن بگو من کردم شد ، مشتی هیچی نشده تاپیک زدی اسم خودتم گزاشتی دکتر و از اون فازا گرفتی که میگی اگه قبول شم از فقرا پول نمیگیرم .
      در نهایت متن فقط انگیزشی بود و با کپی برداری از یه دوست قدیمیم بود که به ما دوتا رفیق گفت ۵ ماه مونده یکیمون شد شماره تلفن رتبش که من باشم یکیمون شد زیر ده هزار و معلومه که اون عمل کرد و من خندیدم ، اون بهش برخورد و من به شوخی گفتم تموم شد : خیلی تاثیر گزار بود . پس لطفا به خودتون نگیرید و اگه بهتون انگیزه و عصبانیت نداد بیخیالش بشید و مثل من بشین یه ۲۱ ساله که هیچی نداره و هنوز اندر خم یه کوچس یا اگه تونست ته دلتو قلقلک بده و تورو آتیشی کنه پس تورو به ابلفضل از این انجمن بزن بیرون و تا زمانی که نتیجه عملت دلخواهت نشده نیا این ورا با گزارش روزانه و حرفای انگیزشی و حلوا حلوا گفتن دهنت شیرین نمیشه . برو تا روزی که تو خواب غفلتی بخواب و حتی روزی که بیدار شدی هم برنگرد ، فقط روزی برگرد که بگی من الکی الکی به حرف بیدار نشدم بلکه نتیجه بیداریمو بیا بکنم تو چشمت فلانی . انقدر بیدار داریم که خوابیده هامون توش گم شدن . شما بیدار های به خواب زده اید . آدمیم که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد . ماشالله همتون اقایی و خانمی شدین برای خودتون . بشین با خودت فکر کن بگو چه دیوونه ایم با این بچه بازیام بابا من . بزار برم اقاتر یا خانم تر بشم بیام بکنم تو چشم صاحب تاپیک واسلام .
      همتونو دوست دارم و اقا هارو میبوسم و خانما چون نامحرم هستن از دور میبوسمشون . من خودم ادم حرفم و دریغ از ذره ای عمل در من ولی موفقیت همتون خوشحالیمه به همین زمان قسم و در اخر اگر بهتون برخورد واقعا واقعا واقعا واقعا من از چپ به راستم چیه نکنه فکر میکنی مغذرت خواهی میکنم ؟ برو بابا بی جنبه بازیا چیه بشین درستو بخون حرفم نباشه .
      بایز گایز .
      ویرایش شد
      هممون گرفتار این دردیم فقط حرف میزنیم حرف حرف حرف...
      کاش واقعن ی چیزی باعث میشد ب این حرفامون عمل کنیم
      با اینکه هممون داریم عمرمون رو تلف میکنیم اما انگار انقد نسبت ب همه چی بی حس شدیم ک اگ کارمون ب کارتن خوابی هم بکشه بازم بیخیالیم
      نمیفهمم ریشه این بیخیالی از کجا اومده تو زندگی تک تکمون

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منم ۲۱ سالمه پشت کنکور بخاطر پزشکی از دانشگاه انصراف دادم بخونم چون حس کردم تمام تلاشمو نکردن ولی متاسفانه فهمیدم من همه تلاشمو کردم ( تلاشم در حد همون رشته بوده...) ولی حیف الان دیره برا همین تا اخرش میرم هر چند روز یه بار نا امید میشم و از درس خوندن میبرم ولی میگم ولش کن دیگه تا اخرش میرم ببینم چی میشه دیگه اصلا مغزم نمیکشه به نتیجه فکنم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      پروف نوشتی شونن انیمه میبینی ؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      # منم ۲۱ سالمه پشت کنکور بخاطر پزشکی از دانشگاه انصراف دادم بخونم چون حس کردم تمام تلاشمو نکردن ولی متاسفانه فهمیدم من همه تلاشمو کردم ( تلاشم در حد همون رشته بوده...) ولی حیف الان دیره برا همین تا اخرش میرم هر چند روز یه بار نا امید میشم و از درس خوندن میبرم ولی میگم ولش کن دیگه تا اخرش میرم ببینم چی میشه دیگه اصلا مغزم نمیکشه به نتیجه فکنم

هیچی هیچوقت دیر نیست زمان ساخته دست بشره و از اون جنسای چینی آشغاله تا میتونی تلاش کن که بشه تا نشده دست نکش تو میتونی .
      ویرایش توسط shonen : 19 فروردین 1402 در ساعت 06:11

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ویرایش بسی مهمی رو برای ابتدای تاپیک رقم زدم پس دوستون دارم موفق باشین . ممنون از nsi اگه اشتباه نکنم .

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      پروف نوشتی شونن انیمه میبینی ؟
      بلی شما هم ؟

10. Top | #10
      Nsi
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ویرایش بسی مهمی رو برای ابتدای تاپیک رقم زدم پس دوستون دارم موفق باشین . ممنون از nsi اگه اشتباه نکنم .
      قربانتون
      واقعا خوشحالم از اشنایی با انسان خوب و عاقلی مثل شما
      از 19 فروردین تا کنکور نیستم ان شا الله

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستش کامل نخوندم ولی حس خوبی نگرفتم شما خودت برو درست و بخون و وقتی می بینی مطلبت مفید نبوده جنبش و داشته باش که بشنوی:/

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خدایاخودت_کمککن نمایش پست ها
      راستش کامل نخوندم ولی حس خوبی نگرفتم شما خودت برو درست و بخون و وقتی می بینی مطلبت مفید نبوده جنبش و داشته باش که بشنوی:/

من متن ایتدایی رو بر اساس یه سری جنبه های ضروری نوشتم و خداروشکر فعلن کلی بازخورد مثبت داشتم و پیام های خصوصیم از چاکرم و نوکرم و دمت گرم حق گفتی جر خورده تا الان و لازم نبوده جنبم رو امتحان کنم
      شمام که کامل نخونده قضاوت کردی ولی خب اقرار به اشتباه خودش توانایی بزرگی میخواد منم ابتدای متن رو دقیق برای جلوگیری از هر سوعتفاهمی نوشتم و راستش
      نباید نمیخونده قضاوت میکردی . ولی خب هر نظری محترمه خوشالم متوجه شدین برخلاف متن تندم خودم خیلی مهربون ترم و متن رو سعی کردم از جنبه فان بنویسمش و حتی اگه زندگی یه نفرم عوض کرده باشه که از پیامای خصوصیم فعلن چند نفری شیرجه زدن تو کتاب بعد متن خدارو شاکرم و البته ابتدای متن رو برای دسته دوم نوشتم تا شیرجه بزنن تو کتاب و روحیشون رو نبازن . خدا به هممون کمک کنه

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به همه این نوشته ابتدایی در واقع اخر از همه طبق تلنگر یه رفیق خوب نوشتمش : همه عزیزان دقت کنن هدف از متن پایین خطاب به همه نیست و تو همین یک روز گذشته کلی بازخورد خوب و پیام خصوصی از اینکه بیخیال اینترنت شدن و رفتن سراغ درس و واقعا هیچ دشمنی با هیچ کدوم شما ندارم و دوباره میگم یه بار تو متن گفتم ، خوشحالی همتون آرزوی منه به همین زمان قسم ، لطفا اگه جزو دسته هستین که این چنین تاپیک ها و متن های تند و تیز روحیه شمارو بیشتر نمیکنه و بدتر شمارو از هدف دور میکنه خواستم یه متن خوبم برای شما بفرستم : اول یه لعنت بر شیطون بگو و بعد خوب توجه کن که تاپیک گزارش زدن و عاشق چیزی بودن هیچ اشکالی ندارن و برای خیلی هاتون مفید ممکنه واقع باشن و روی سخن من با همتون نبود و بخدا قسم بلد نیستم تاپیکو براتون بزارم یا به عبارتی تگ کنم ولی بخدا یه تاپیک خیلی مشتی فکر کنم یک یا یک و نیم سال پیش تو انجمن از یه خانم محترم که رشته ریاضی بود اگه اشتباه نکنم خوندم که از اواخر بهمن شروع کرد به گزارش دادن و تمام تلاششو میکرد که بهش پایبند باشه و درآخر اومد و گفت که موفق شده و درحال انتخاب رشتس . پس لطفا اگه جزو دسته ای هستین که پایبندی خوبی به گزارشاتتون دارین و به خودتون قول موفقیت دادین بیخیال متن پایین بشو و مطمعن باش تو صلاح خودتو بهتر از هرکسی میدونی و هیچ کس به اندازه تو برای تو زحمت نمیکشه و تلاش نمیکنه و لازم نیست از حرفای بقیه انرژی تو ببازی و کم بیاری . پس لطفا اگه نیازی نیست و در شما تاثیری نداره متن پایین بیخیالش بشین و بهترین هارو برای خودتون رقم بزنین خیلی ممنون از شما . متن پایین صرفا یه نوشته باحال و cool تلقی کنین که شاید یه نوشته نوین تر توی انجمن هستش همتا نداره و برای بعضی ها تاثیر داره و برای خیلی ها ممکنه مفید نباشه . مخلص همتون و تو این ماه عزیز انشالله همتون بهترین هارو از خدا طلب کنین و در آخر بهترین نتیجه بگیرین . و لطفا اگه تاپیک گزارش زدین متعهد باشین و کم کاری نکنین شما توی بهترین سال های زندگیتون هستین. ( راستی نگران اینکه توی ۳ ماه میشه یا نه نباش مطمعن باش بخونی خیلی بهتر از تصوراتت میشه ولی تا وقتی عمل نکنی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته )

so :;
      از هر ۱۰۰ تاپیک ۹۹ تاش یکی هست عاشق پزشکیه و ۳ ماهم وقت داره و میگه بالغ شده شَلَم شورباها رو گذاشته کنار و قرار خوار کنکورو توی ۳ ماه بساد . همتونم ماشالله نویسنده های حرفه کلی حرفای مادر ترزایی و اندرو تیتی و تحولی ولی دریغ از اپسیلونی تلاش . همش حرف همش قول همش انگیزه همش ناله همش خاله زنک همش فاز منفی همش چشم تو چشم ، خب که چی ؟ تاحالا از وقتی یادمه هزاران تاپیک مشتی تر از شما دیدیم که ترمزشون بریده تر بوده اخرشم به جای دانشگاه شهید بهشتی توی گارد ریل تشریف داشتن . فاز الان شما مثل سوباسایی هست که تو کما فلج شده نیم ساعته پاش رو هواس و وقتی شوت میکنه از شدت فشار توپ آتیش میگیره اسمشم گزاشته ببر بنگال حامله شده توسط کرکس پر کلاغی نایاب . الان مثلا میخوای بیای تا دسته فرو کنی تو مخم که چه بی شخصیتی هستم که دارم این حرفو میزنم و شعور خانوادمو نشون میدم که چقدر بد تربیت شدم ؟ از چپ به راستم ! الان از من گله کن ولی اگه واقعا یه جو شخم داشته باشی اون نت کوفتی رو قطع میکنی کتابو میزاری جلوت که مرداد بیای بگی خفه شو از جلو چشام ؟ ؟ اونجاس که باید بیای با شیرینی خدمتم بگی مشتی دمت گرم بد زدی خیلیم بد زدی حتی بگی جاش موند ولی یه دکتر با کبودی بهتر یه ادم بی کبود که بازم قراره پشت بمونه سه ماه مونده بیاد فاز گاندی بگیره بخواد تحول عظیم توی زندگیش ایجاد کنه که برای بار نمیدونم چندم پشت بمونه .
      ۱۲ ماهه خوردی خوابیدی رویا بافی کردی که وقتی پزشکی قبول شدی دهن فلانی رو قهوه ای کنی جواب فلان حرف دختر خالتو بدی یا زن داییتو که بچش فلان رشته خونده رو فشاری کنی یا یه مطب بزنی دیواراش صورتی باشه اسمشو بزاری باربی دکتر یا یه ماشین میخری با یه ساب ۳۰ میلیونی و خواب در و همسایه رو به خاطر خیلی چیزا به گند بکشی . بابا بیخیال . مال این حرفا نیستی . من خودمم با همین فرمون چاییدم تو که تو گند زدن به زندگیت به گرد و خاکم که سهله به سلول های مرده پوستمم نمیرسی حاجی یا حاجیه ، برا من لفظ نیا . البته خیلی از ما ایرانی کلا عادت داریم بگیم ما بدبخت تریم و بلدیم بیشتر برینیم تو هر کاری بس که گشادیم گفتم خیلیا نه همتون حاشیه نکنین. حالا بهت بر نخوره اگر خوردم که به چپ از راستم ، بیا و از ما به دل بگیر و اخرش قبول شو و بیا بگو زر بزن د لامصب ولی تورو به ولای علی بشین بخون از این فاز شیری طور و شخمی تخیلی بکش بیرون و تا ته ته ته ته شخمات فرو کن توی کتابات . لعنتی ۲۰ سالت میشه میبینی کسی آدم حسابت نمیکنه چون سه ساله چپیدی توی آلونک ۳ در ۴ الکی ادای درس خوندن درمیاری و هیچی نداری اخرشم میری ازاد که اگه خودتو نزده بودی کوچه علی چپ الان ۳ ۴ ترم جلو بودی . من حرفم نیش داره اصلا تنده اصلا من میسایم هرکی رو که عمل نکنه هی حرفشو بزنه واسلام مرداد میبینمتون اونجا البته با یه سیلی ازم تشکر میکنین که خیلی بد حرف زدم یکم اعصابم شیریه امروز و در نهایت تشکر میکنین که باعث شدم به خودتون بیاین و به جای حرف عمل کنین و بگین مرسی که حقیقتو که تلخ تر بودبا سس تند کردی تو حلقمون که الان از خواب شیرین بیدار شدیم و فرهاد کوه شکاف شدیم . گزارش و تاپیکو و انگیزشی و بزار کنار انجمنو ببند مرداد بیا تاپیک بزن بگو من کردم شد ، مشتی هیچی نشده تاپیک زدی اسم خودتم گزاشتی دکتر و از اون فازا گرفتی که میگی اگه قبول شم از فقرا پول نمیگیرم .
      در نهایت متن فقط انگیزشی بود و با کپی برداری از یه دوست قدیمیم بود که به ما دوتا رفیق گفت ۵ ماه مونده یکیمون شد شماره تلفن رتبش که من باشم یکیمون شد زیر ده هزار و معلومه که اون عمل کرد و من خندیدم ، اون بهش برخورد و من به شوخی گفتم تموم شد : خیلی تاثیر گزار بود . پس لطفا به خودتون نگیرید و اگه بهتون انگیزه و عصبانیت نداد بیخیالش بشید و مثل من بشین یه ۲۱ ساله که هیچی نداره و هنوز اندر خم یه کوچس یا اگه تونست ته دلتو قلقلک بده و تورو آتیشی کنه پس تورو به ابلفضل از این انجمن بزن بیرون و تا زمانی که نتیجه عملت دلخواهت نشده نیا این ورا با گزارش روزانه و حرفای انگیزشی و حلوا حلوا گفتن دهنت شیرین نمیشه . برو تا روزی که تو خواب غفلتی بخواب و حتی روزی که بیدار شدی هم برنگرد ، فقط روزی برگرد که بگی من الکی الکی به حرف بیدار نشدم بلکه نتیجه بیداریمو بیا بکنم تو چشمت فلانی . انقدر بیدار داریم که خوابیده هامون توش گم شدن . شما بیدار های به خواب زده اید . آدمیم که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد . ماشالله همتون اقایی و خانمی شدین برای خودتون . بشین با خودت فکر کن بگو چه دیوونه ایم با این بچه بازیام بابا من . بزار برم اقاتر یا خانم تر بشم بیام بکنم تو چشم صاحب تاپیک واسلام .
      همتونو دوست دارم و اقا هارو میبوسم و خانما چون نامحرم هستن از دور میبوسمشون . من خودم ادم حرفم و دریغ از ذره ای عمل در من ولی موفقیت همتون خوشحالیمه به همین زمان قسم و در اخر اگر بهتون برخورد واقعا واقعا واقعا واقعا من از چپ به راستم چیه نکنه فکر میکنی مغذرت خواهی میکنم ؟ برو بابا بی جنبه بازیا چیه بشین درستو بخون حرفم نباشه .
      بایز گایز .
      ویرایش شد
      حرفات تنده اما درسته
      konkur-3.jpg

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حوصله نداشتم بخونم تو دو خط خلاصه کن شاید بدردم خورد
      البته اگه در مورد کنکوره ولش کن
      LEFT
      4/19/2021

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shah1n نمایش پست ها
      حوصله نداشتم بخونم تو دو خط خلاصه کن شاید بدردم خورد
      البته اگه در مورد کنکوره ولش کن
      اگه بخوام خیلی خلاصه بگم باید بگم :
      وقتی که برای گشاد بازیامون تو کنکور میزاریم اگه بخونیم قطعا دیگه ازش ناله نمیکنیم

ایده خوبی بود خلاصه ی جالبی شد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن