● توجه این برنامه شامل حقیقت هاییس که ممکن است برای همه مناسب نباشید●
اگر جزو افرادی هستید که شنیدن حرف های تند برای شما کارساز نیست قسمت بالای ستاره رو مطالعه کنین تا به صورت ملایم تر با حقیقت آشنا بشین و از لجنی به نام از شنبه شروع میکنم بکشید بیرون . و اما اگر تاکید میکنم اگر تحمل دارید تا سیلی محکمی بخورید تا از حاشیه امن خود بیرون بیایید و با زامبی های کنکوری بجنگید پیشنهاد میکنم قسمت پایین ستاره ها را مطالعه کنید . به هر حال هر دو متن یک موضوع واحد رو با دو شیوه مختلف بیان میکنن .
سلام به همه این نوشته ابتدایی در واقع اخر از همه طبق تلنگر یه رفیق خوب نوشتمش : همه عزیزان دقت کنن هدف از متن پایین خطاب به همه نیست و تو همین یک روز گذشته کلی بازخورد خوب و پیام خصوصی از اینکه بیخیال اینترنت شدن و رفتن سراغ درس و واقعا هیچ دشمنی با هیچ کدوم شما ندارم و دوباره میگم یه بار تو متن گفتم ، خوشحالی همتون آرزوی منه به همین زمان قسم ، لطفا اگه جزو دسته هستین که این چنین تاپیک ها و متن های تند و تیز روحیه شمارو بیشتر نمیکنه و بدتر شمارو از هدف دور میکنه خواستم یه متن خوبم برای شما بفرستم : اول یه لعنت بر شیطون بگو و بعد خوب توجه کن که تاپیک گزارش زدن و عاشق چیزی بودن هیچ اشکالی ندارن و برای خیلی هاتون مفید ممکنه واقع باشن و روی سخن من با همتون نبود و بخدا قسم بلد نیستم تاپیکو براتون بزارم یا به عبارتی تگ کنم ولی بخدا یه تاپیک خیلی مشتی فکر کنم یک یا یک و نیم سال پیش تو انجمن از یه خانم محترم که رشته ریاضی بود اگه اشتباه نکنم خوندم که از اواخر بهمن شروع کرد به گزارش دادن و تمام تلاششو میکرد که بهش پایبند باشه و درآخر اومد و گفت که موفق شده و درحال انتخاب رشتس . پس لطفا اگه جزو دسته ای هستین که پایبندی خوبی به گزارشاتتون دارین و به خودتون قول موفقیت دادین بیخیال متن پایین بشو و مطمعن باش تو صلاح خودتو بهتر از هرکسی میدونی و هیچ کس به اندازه تو برای تو زحمت نمیکشه و تلاش نمیکنه و لازم نیست از حرفای بقیه انرژی تو ببازی و کم بیاری . پس لطفا اگه نیازی نیست و در شما تاثیری نداره متن پایین بیخیالش بشین و بهترین هارو برای خودتون رقم بزنین خیلی ممنون از شما . متن پایین صرفا یه نوشته باحال و cool تلقی کنین که شاید یه نوشته نوین تر توی انجمن هستش همتا نداره و برای بعضی ها تاثیر داره و برای خیلی ها ممکنه مفید نباشه . مخلص همتون و تو این ماه عزیز انشالله همتون بهترین هارو از خدا طلب کنین و در آخر بهترین نتیجه بگیرین . و لطفا اگه تاپیک گزارش زدین متعهد باشین و کم کاری نکنین شما توی بهترین سال های زندگیتون هستین. ( راستی نگران اینکه توی ۳ ماه میشه یا نه نباش مطمعن باش بخونی خیلی بهتر از تصوراتت میشه ولی تا وقتی عمل نکنی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته )
************************************************** ************************************************** ************************************************** **************************************************
so :;
از هر ۱۰۰ تاپیک ۹۹ تاش یکی هست عاشق پزشکیه و ۳ ماهم وقت داره و میگه بالغ شده شَلَم شورباهاش رو گذاشته کنار و قرار خوار کنکورو توی ۳ ماه بساد . همتونم ماشالله نویسنده های حرفه ای هستین با کلی حرفای مادر ترزایی و اندرو تیتی و تحولی ، ولی دریغ از اپسیلونی تلاش . همش حرف ، همش قول ، همش انگیزه ، همش ناله ، همش خاله زنک ، همش فاز منفی ، همش چشم تو هم چشم ، خب که چی ؟ تاحالا از وقتی یادمه هزاران تاپیک مشتی تر از شما دیدیم که ترمزشون بریده تر بوده ! اخرشم خیلیاش به جای دانشگاه شهید بهشتی توی گاردریل تشریف داشتن . فاز الان شما مثل سوباسایی هست که تو کما فلج شده نیم ساعته پاش رو هواس و وقتی شوت میکنه از شدت فشار توپ آتیش میگیره اسمشم گزاشته ببر بنگال حامله شده توسط کرکس پر کلاغی نایاب . الان مثلا میخوای بیای تا دسته فرو کنی تو حرفای خوشگل با استیکر گل که چه بی شخصیتی هستم که دارم این حرفو میزنم و شعورمو نشون میدم که چقدر بی ادب شدم ؟ از چپ به راستم ! الان از من گله کن ، ولی اگه واقعا یه جو شخم داشته باشی اون نت کوفتی رو قطع میکنی کتابو میزاری جلوت و به جای حرفای قشنگ کتابو تا دسته میکنی تو کو...نه منظورم چشات بود! چقدر منحرفی! باید مرداد بیای بگی خفه شو از جلو چشام ؟ ؟ اهاااا ، اونجاس که باید بیای با شیرینی خدمتم بگی مشتی دمت گرم بد زدی خیلیم بد زدی حتی بگی جاش موند ولی یه دکتر با کبودی ، بهتر یه ادم بی کبود که بازم قراره پشت بمونه ، سه ماه مونده بیاد فاز گاندی بگیره بخواد تحول عظیم توی زندگیش ایجاد کنه که برای بار نمیدونم چندم پشت بمونه .
۱۲ ماهه خوردی خوابیدی رویا بافی کردی که وقتی پزشکی قبول شدی دهن فلانی رو قهوه ای کنی ، جواب فلان حرف دختر خالتو بدی ، یا زن داییتو که بچش فلان رشته خونده رو فشاری کنی ، یا یه مطب بزنی دیواراش مثل باربی صورتی باشه یا یه ماشین برات بخرن با یه ساب ۳۰ میلیونی و خواب در و همسایه رو به گند بکشی . بابا بیخیال . مال این حرفا نیستی . من خودمم با همین فرمون چاییدم تو که تو گند زدن به زندگیت به گرد و خاکم که سهله ، به سلول های مرده پوستمم نمیرسی حاجی یا حاجیه ، برا من لفظ نیا . البته خیلی از ما ایرانی کلا عادت داریم بگیم ما بدبخت تریم و بلدیم بیشتر برینیم تو هر کاری بس که گشادیم گفتم خیلیا نه همتون حاشیه نکنین. حالا بهت بر نخوره اگر خوردم که به چپ از راستم ، بیا و از ما به دل بگیر و اخرش قبول شو و بیا بگو دیدی تونستم ، ولی تورو به ولای علی بشین بخون از این فاز شیری طور و شخمی تخیلی بکش بیرون و تا ته ته ته ته شخمات فرو کن توی کتابات . لعنتی ۲۰ سالت میشه میبینی کسی آدم حسابت نمیکنه چون سه ساله چپیدی توی آلونک ۳ در ۴ الکی ادای درس خوندن درمیاری و هیچی نداری اخرشم میری ازاد که اگه خودتو نزده بودی کوچه علی چپ الان ۳ ۴ ترم جلو بودی . به جای وقتی که قراره صرف کنی تا یه دلیل بگی به بقیه که چرا کنکور شرکت نکردی که ، البته شرکت کردی و رتبت حتی به آبیاری گیاهان دریایی هم نرسیده بشین بخون قطعا برات بهتره ، من حرفم نیش داره ، تنده ، آتیشیه ، سایندس ، اصلا من میسایم هرکی رو که عمل نکنه هی حرفشو بزنه واسلام مرداد میبینمتون اونجا البته ازم تشکر میکنین که خیلی بد حرف زدم ، یکم اعصابم شیریه امروز و در نهایت تشکر میکنین که باعث شدم به خودتون بیاین و به جای حرف عمل کنین و بگین مرسی که حقیقتو که تلخ تر بود با سس تند کردی تو حلقمون که الان از خواب شیرین بیدار بشیم و فرهاد کوه شکاف شیم . گزارش و تاپیکو و انگیزشی و بزار کنار انجمنو ببند مرداد بیا تاپیک بزن بگو من کردم شد ، مشتی هیچی نشده تاپیک زدی اسم خودتم گزاشتی دکتر و از اون فازا گرفتی که میگی اگه قبول شم از فقرا پول نمیگیرم .
در نهایت متن فقط انگیزشی بود ، اگه تونست ته دلتو قلقلک بده و تورو آتیشی کنه پس از این انجمن بزن بیرون و تا زمانی که نتیجه عملت دلخواهت نشده نیا این ورا با گزارش روزانه و حرفای انگیزشی و حلوا حلوا گفتن دهنت شیرین نمیشه . برو تا روزی که تو خواب غفلتی بخواب و حتی روزی که بیدار شدی هم برنگرد ، فقط روزی برگرد که بگی من الکی الکی به حرف بیدار نشدم بلکه نتیجه بیداریمو بیا بکنم تو کو ... نه!!! منظورم چشم فلانی بود . انقدر بیدار داریم که خوابیده هامون توش گم شدن . شما بیدار های به خواب زده اید . آدمیم که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد . ماشالله همتون اقایی و خانمی شدین برای خودتون . بشین با خودت فکر کن بگو چه دیوونه ایم با این بچه بازیام بابا من . بزار برم اقا تر یا خانم تر بشم بیام واسلام .
همتونو دوست دارم و اقا هارو میبوسم و خانما چون نامحرم هستن از دور میبوسمشون . موفقیت همتون خوشحالیمه به همین زمان قسم و در اخر اگر بهتون برخورد واقعا واقعا واقعا واقعا من از چپ به راستم! چیه نکنه فکر میکنی مغذرت خواهی میکنم ؟ برو بابا بی جنبه بازیا چیه بشین درستو بخون حرفم نباشه همینی که هست .
بایز گایز .
ویرایش شد