hey, teacher, leave them kids alone!
خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!
کاربر - dba2200f1 ساعت قبل
بچههای نظام قدیم مشکل حل شد فقط یدونه کد19رقمی بزتیدمیتونیدثبت نام کنیدفقط بچه هامن واسم کد پیگیری ازسمت سنجش نیومدواسه شمااومد؟
این کامنته یکی از بچه ها توی سایت قلمچیه
یک کد 19 رقمی زده ولی کد پیگیری نگرفته
هر کی تونسته ثبتنام کنه روندشو بزاره استفاده کنن بچه ها چ قدیم چ جدید
سایت برای خودم مشخصاتمم بالا نمیاره الان
این کد رهگیری چرا اینطوریه ؟ واقعا الان ثبت شده من می ترسم ثبت نشه چون مراحلش خیلی چرت بودن ...
خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
بچه ها یه سوال. بعد از اتمام ثبت نام، برای شما پیام کد پیگیری به گوشیتون ارسال شد؟ چون سال پیش که ارسال شد. الان کد پیگیری یه رقم عجیب طولانی همراه با حروفه برای من. گفتم نکنه باز باگ خورده سایت و این کدم ماستمالیه.
اوضاع پس توی همه چی خرابهنمیخوام بدبین بازی دربیارم ولی یک کار درست حسابی اینا نمیتونن انجام بدن. همه چیز از دم غلط. همینه که مهاجرت بین دانشجوهای دانشگاهای تاپ انقدر بالاست. میری ناامید میشی از همه چیز. این دیگه کوچک ترین چیزشه. همین سیستمای ثبت نام. برای ترمیم هم همین مزخرفاتو درمیارن. کاری که باید توی یه روز انجام شه رو چند روز میکشوننت دنبالش. الانم این سیستم و سرور مزخرف سنجش! انگار سرور روی این کامپیوترای مال دهه هفتاد سواره. من الان میخوام وارد شم توی سامانه باز دوباره با مشکل مواجه شدم. یه بار میگه کلن نیستی توی سیستم یه بار میگه کد جمع اعدادو درست وارد کن درصورتیکه که درست هم وارد کردم. خلاصه ......
سلام دوستان، آقا من تبعه افغانستان هستم، پدرم در اومد سر ثبت ناممممممممممم
(فارغ التحصیل ریاضی سال 99 هستم)
رفتم سایت my.medu.ir دانش آموز رو زدم، مشخصاتم رو زدم گفت یافت نشدی اصلا.
رفتم از آموزش پرورش منطقه مون کد سابقه تحصیلی گرفتم ولی 17 رقمه
الان اومدم کنکور ثبت نام کنم نمیزاره اصلا 17 رقمی وارد کنم، میگه 19 رقمی باید باشه.
دیدم شما گفتید گزینه اولیا و سایر رو انتخاب کنم، همونو انتخاب کردم، بعد از بالا اتباع رو انتخاب کردم، مشخصاتمو وارد کردم، بعد میگه کاربری با این مشخصات یافت نشد.
بعد دوباره از اول رفتم، ایندفه از اون بالای فرم، "ایرانی" رو انتخاب کردم، بعد زدم ورود از درگاه دولت، سیمکارت به نام خودم رو نوشتم، بعد یه فرم دیگه اومد که 4 تا ورودی داشت واسه انواع و اقسام کد ها.
نکته مسخرسش اینه که اون کد فیدا هست که 12 رقمه، کد یکتای اتباع 10 رقمه، ولی اون دانشمندی که اینو ساخته، زیر کد یکتا مینویسه 12 رقم باید باشه، من یدفه کد فیدا رو توی ورودی خودش نوشتم، یعنی همون دومی تو عکس، زدم ثبت اطلاعات، بعد نوشت "عدم تطابق شماره تلفن همراه با کد اتباع. (شماره تلفن همراه حتما باید برای خود فرد باشد)" و شماره هم خیر سرم مثلا به نام خودمه.
یدفم کد فیدا رو توی همون ورودی آخری نوشتم، یعنی جای "کد یکتای اتباع"، بازم همین ارور رو داد.
یدفه دیگم جای هر 2 تاشون کد فیدا رو نوشتم، باز ارور داد.
یدفم جای 3 تا ورودی آخر کد فیدا رو نوشتم باز همون ارور رو داد.
من الان 2 روزه دارم زور میزنم ولی هیچکاری نتونستم بکنم.
ویرایش توسط bzmind : 16 فروردین 1402 در ساعت 12:06
متاسفم تو این خراب شده زندانی شدیم.
این سیستم شخمی شونو اگر درست نکنن، قطع به یقین خیلیا از ثبت نام کنکور جا میمونن، حتی شاید خود من.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)