دم شما گرم کد 19 رقمیو با همین روشی ک گفتین گرفتم
الان دو تا کد لازمه ؟
من نظام قدیمم یک کده 15 رقمی برای پیش داشتم یک کده 15 رقمی هم برای دیپلم حالا این 19 رقمی مال کدومه؟
دم شما گرم کد 19 رقمیو با همین روشی ک گفتین گرفتم
الان دو تا کد لازمه ؟
من نظام قدیمم یک کده 15 رقمی برای پیش داشتم یک کده 15 رقمی هم برای دیپلم حالا این 19 رقمی مال کدومه؟
من همین الان از سامانه ثبت نام خارج شدم. الان که خواستم دوباره وارد شم پیام میده کاربری با چنین شماره ملی و ملیتی یافت نشد :/ سراسسسر باگ و اشکال. استرس گرفتم. چرا اینا هیچیشون درست نیست؟ چرا نمیتونن یه کاریو درست انجام بدن؟ تازه توی دفترچه زده برای کسایی که دیپلم ریاضی دارن و قصد شرکت در تجربی رو دارن، باید در زیست یازدهم ایجاد سابقه کنن. من گیج شدم واقعن.
hey, teacher, leave them kids alone!
عه بچه ها واسه من الان وارد شد. همین یه کدو واسه پیش زدم و قسمت پیشو خالی گذاشتم ولی وارد شد رفت صفحه بعد
خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!
کد سوابق تحصیلی دیپلم که 15 رقمیه. این کد 19 رقمی کد سوابق تحصیلی شماست. کد دانش آموزی هم که 9 رقمیه.
.They call us dreamers but we 're the ones who don't sleep
بچه ها برای من مینویسد سیستم ثبت احوال در دسترس نیست ... من باید کار خاصی کنم و جایی تاییدی چیزی بزنم تا ورود پیدا کنه؟
ب منم ی دونه کد داد ولی هنوز نرفتم واسه ثبت نام گفتم بذارم فردا ک خلوتتر بشه سایت سنجش
نمیدونم اون یدونه رو کجا باید بزنیم
کد قبلیا ب درد نمیخوره ک دوتا داشتیم؟
راستی فک کنم از تاریخ ۲۰ تا ۳۰ فروردین باید بریم داخل همون سایته واسه ترمیم یا ایجاد سوابق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)