مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 71
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

معرفی رشته های دانشگاهی توسط دانشجویان

سلام امیدوارم از کنکور راضی باشید... بدونید کنکور اگه سخت باشه برای همه سخته پس نگران درصداتون نباشید
      از الان کم کم تحقیقات برای انتخاب رشته شروع میشه
      متاسفانه اطلاعات سایت های مختلف کنکوری درباره رشته ها قدیمی و بعضا غلط هست
      اینجا دانشجوهای زیادی از رشته ها و دانشگاه های مختلف داریم لطفا درباره مزایا و معایب رشته و دانشگاهتون صحبت کنید و یه دید درستی به دانش اموزها بدید
      با یه دید بهتر دانش اموزها میتونن انتخاب رشته بهتری داشته باشن و در نتیجه از رشته و زندگیشون راضی باشن و مجبور نشن انصراف بدن
      پ.ن: دوستان عزیز با تمام وجود خواهش میکنم متعصبانه حرف نزنید. چالش های رشته تون رو حتمااا بگید
      چون با تعصب بیجا ممکنه آینده یکی ناخواسته به تباهی بکشونید
      ویرایش توسط Danica : 16 تیر 1402 در ساعت 01:08

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      تاپیک خوبی میشه
      ایشالا اگه امشب وقت داشتم میام درباره رشته شنوایی شناسی کلی مطلب بدرد بخور میگم

پ.ن: دوستان عزیز با تمام وجود خواهش میکنم متعصبانه حرف نزنید. چالش های رشته تون رو حتمااا بگید
      چون ممکنه آینده یکی ناخواسته به تباهی بکشونید با متعصبانه حرف زدنتون

3. Top | #3
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mh81 نمایش پست ها
      تاپیک خوبی میشه
      ایشالا اگه امشب وقت داشتم میام درباره رشته شنوایی شناسی کلی مطلب بدرد بخور میگم

چون ممکنه آینده یکی ناخواسته به تباهی بکشونید با متعصبانه حرف زدنتون
      بله کاملا درسته ممنون از تذکرتون.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      گرچه اینجور تاپیکا زیادن ، اما وجود یه تاپیک بدون دعوا سر اینکه متخصص گوارش بیشتر در میاره یا دندونپزشکی که یه مطب ۲۲ متری با یه دستشویی داره اصلا نداریم ، از همه دانشجویان ( همه موفق باشن) خواهش میکنم با رشته ای که توش نبودن یا نیستن کاری نداشته باشن
      قطره قطره جمع گردد وانگهی تبخیر شود

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بعضیا براساس فیلم و سریال و کتاب انتخاب رشته می کنند. توصیه کلی به این عزیزان اینه که اون چیزی که در دانشگاه می خونید معمولا بسیار تخصصی و خسته کننده است در مقایسه با چیزی که در پاپ کالچر می بینید و می خونید. مثلا طرف میره زیست شناسی چون کتاب ژن خودخواه ریچارد داوکینز خونده جو گیره شده یا میره فیزیک به خاطر اینکه مستندهای کارل ساگان یا نیل تایسون رو دیده. یا به خاطر برکینگ بد میره شیمی. بعد که وارد رشته میشه تازه میفهمه چه اشتباهی کرده و قرار نیست والتر وایت بشه و باید صبح تا شب فرمول های سخت و پیچیده یاد بگیره یا با معادلات ریاضی نامفهوم سروکله بزنه و قرار نیست بره توی آزمایشگاه ذره خدا رو کشف کنه. من خودم لیسانس مهندسی برق دارم و فرمول های سنگین ریاضی و فیزیک کلافه ام کرد. کلا حواستون باشه و با چشم باز و بدون خودفریبی و ساده انگاری انتخاب رشته کنید.
      In this world, where the game is played with loaded dice, a man must have a temper of iron, with armor proof to the blows of fate, and weapons to make his way against men. Life is one long battle; we have to fight at every step and if we succeed, it is at the point of the sword, and that we die with the sword in our hand.

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام به همگی . بنده دانشجوی ترم دو شنوایی شماسی هستم و میخوام تجربیات و اطلاعاتم رو درباره این رشته باهاتون به اشتراک بزارم . ابتدا یه توضیح کلی میدم سپس مزایا و معایبشو میگم و در اخر یه نتیجه گیری شخصیمو میگم خب اول دوتا اشتباه رایج افراد رو میگم خدمتتون یکی اینکه فکرمیکنن شنوایی پیراپزشکیه که کاملا غلطه.شنوایی یک رشته زیرشاخه از توانبخشیه و کاملا با پیرا متفاوته.توانبخشی شامل 6 رشتس که معروف تریناش فیزیوتراپی بینایی سنجی و شنوایی شناسی هستن اشتباه رایج بعدی نام رشتس که خیلیا بش میگن شنوایی سنجی در صورتی که اصلش شنوایی شناسیه و لفظ سنجی غلطه خب حالا چکار میکنن؟ عرض کنم خدمتتون که فیلدکاری رشته گستردست.تست های شنوایی که اکثرا انجام دادیم تو عمرمون فقط یه حوزه کاریشونه .حوزه های دیگش سرگیجه و تعادل . سمعک توانبخشی شنیداری و... است. چون رشته نوپایی محسوب میشه زمینه تحقیقات هم فراهمه که البته تو ایران به این چیزا بها نمیدن چارت درسیش و ویژگی ها و روحیات موردنیاز برای رشته تو نت هست دیگه اینجا نمیگم که زیادی طولانی نشه بریم سراغ اصل مطلب ینی مزایا و معایبش . اول با مزایا شروع میکنم اولین مزیتش اینه که سقف درامدیش نسبت به رشته های پیرا بالاتره. افراد در صورت تاسیس کلینیک شخصی میتونن به درامد های بالای 20 30 میلیون در ماه برسن دومین مزیت اینکه با کارشناسی میشه کلینک زد و لزوما نیازی به گرفتن ارشد ودکترا نیست سومین مزیت اینکه طرح اجباری نداره و عملا 2 سال ادمو جلو میندازه چهارمین مزیت اینکه مهاجرتش خوبه. مخصوصا برای کشورهای اسکاندیناوی مثل دانمارک که مدرک شنوایی ایران رو خیلی قبول دارن و اوضاع شنوایی در اونجا و همچنین کانادا وامریکا خیلی خیلی بهتره نسبت به ایران پنجمین مزیت اینکه یه رشته نیمه مستقله یعنی لزومی نداره که کارمند دولت یا بخش خصوصی باشی و خودت میتونی کلینیک بزنی. حالا اینکه چرا نمیگم کاملا مستقله رو توی معایب توضیح میدم براتون درباره رتبه قبولی یک نکته مهم اینه که سال به سال متفاوته ولی طبق اخرین امارم برای قبولی در دانشگاهای تیپ یک و دو کشور نهایتا تا 6500 منطقه دو و حدود 4000منطقه یک وسه قبولی میده. ضمن اینکه این رشته ازاد نداره و پردیسش هم کم میگیره. کلا روی هم رفته در کشور حدود 150 نفر ظرفیت داره که خب اینم یک مزیته وآما معایب عیب اول و مهم ترینش
      ببیین این رشته تا قبل سال95 طلابود درامد وبازدهی بالا بطوری که واقعا به جرعت میگم مثلا از پزشکی عمومی و بینایی سنجی بهتر بود ولی از سال 95 یه سری مشکلاتی گریبانگیر رشته شدکه هنوز که هنوزه رفع نشده و واقعا کمر رشته رو خم کرد. توزیع سمعک به شدت کم شد و خب منبع اصلی درامد شنوایی شناسا با مشکل جدی روبرو شد. و همچنین یه سری مشکلات بیمه عیب دوم بنظرم سختی کارش برخلاف تصورات بالاست و روحیه خاصی میخواد. اینکه با کم شنواها و ناشنواها سرکار داشته باشی و اینکه یکی رو به سختی راضی کنی سمعک بزنه حداقلش به روحیه من یکی که نمیخوره و انتظارم از شنوایی یه رشته تر وتمیزتری بود البته ذات رشته های توانبخشی بجزتاحدود زیادی بینایی سنجی کلا اینطوریه عیب سوم. رشته به اندازه کافی استقلال نداره بنظرم. یه بینایی سنج راحت میتونه مستقل کارکنه یه فیزیوتراپ لزوما نیاز به ارجاع نداره ولی شنوایی اینطور نیس. باید یه پزشک متخصص گوش حلق بینی یا یه مغزواعصاب مریض براش ارجاع بده در غیراینصورت درامدش طوری خواهد بود که حتی شاید کرایه مطبش رو هم نتونه دربیاره و این وسط متاسفانه بخاطر قوانین غلط یه سری سو استفاده ها هم میشه واز یه سری همکارا درصد میگیرن پزشکا و خب حداقلش برای من این چیزا خیلی قابل تحمل نیست قطعا من هنوز تجربیات کافی ندارم ولی با خیلیااا حرف زدم و سعی کردم هرچی میدونستم بگم نتیجه گیری کلی:ببینین رشته درکل رشته بدی نیست.ولی این مشکلاتی که چندساله پیش اومده و هنوز حل نشده و بعید هم میدونم کاملا حل بشه رشته رو از یه رشته طلایی به یه رشته متوسط تبدیل کرده ولی اگر کسی خوب تلاش کنه وکارش درجه یک باشه باز شاید بشه به یه جاهای نسبتا خوبی رسیدباش. برای مهاجرت هم که خوبه واقعا پیشنهاد میکنم تحت تاثیر حرفای متعصبانه و اغراق امیز یه سری اساتید و دانشجوها قرار نگیرید و همچنین یه سری سایتا که از عصرقجر تا الان اپدیت نشدن و بچه هارو به گمراهی میکشونن. روحیاتتونو خوب بشناسید خیلی مهمه واقعا این یه نصیحت و نظرشخصیه:بنظرم بچه ای که رتبش به شنوایی دانشگاه تیپ1و2 میخوره اگه به هردلیلی کم کاری کرده و بازم امکانش هست کنکور بده بنظرم باز شانسشو امتحان کنه چون همچین ادمی پتانسیل رشته های پرمتقاضی رو داره و فاصلش خیلی کم بوده واینکه دوست عزیزی که رتبت هم به شنوایی تهران میخوره هم به بینایی زاهدان با کمال صداقت بهت میگم اگه واقعا برات ممکنه برو همون بینایی زاهدان چون خیلی بهتره و الان بینایی بنظرم از پزشکی عمومی هم درامد بالاتری داره.میگی نه؟ برو خوب تحقیق کن هرچی میدونستم گفتم .اگه مطلبی جامونده باشه تا تابستون ایشالا تکمیل میکنم و همچنین شماهم اگه هرسوالی دارید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      به هر کنکوری که این تاپیک رو میخونه
      یه توصیه دارم
      خیلی مختصر و کوتاه میگم
      چیزی رو که دوست داری تلاش کن و بدستش بیار وگرنه مجبور میشی چیزی که بدست میاری رو دوست داشته باشی

8. Top | #8
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آشنایی با رشته دکترای عمومی دامپزشکی(پارت یک):
      من دانشجوی ترم ۴ هستم و صحبت های من براساس تجربیات و دیده های خودم و استادها و دامپزشک های دیگه هست
      قبل از شروع باید بگم که مهمترین فاکتور برای این رشته اینه که بتونی با حیوانات کنار بیای و تحملشون کنی. الزاما علاقه مهم نیست چون خیلی دیدم که این علاقه به مرور زمان در دانشجوها ایجاد شده ولی باید بتونی تحملشون بکنی پس اگه از حیوانات میترسی ادامه مطلب رو نخون
      دوره این رشته معمولا ۶ ساله هست(بسته به چارت درسی دانشکده و خود دانشجو میتونه کمتر یا بیشتر بشه) دانشکده شیراز ۶ سال تمام هست. معمولا دوره دکتری عمومی رو به ۳ بخش تقسیم میکنن:دوره علوم پایه که شامل درسهایی مثل اناتومی، فیزیولوژی، بیوشیمی و... میشه. دوره بهداشت که بیشتر بحث پرورش و بهداشت مواد غذایی مطرح هست مثل بازرسی گوشت، کنترل کیفی و...(این بخش رو پزشکی ها ندارن و یکی از مزایای دامپزشکی محسوب میشه که علاوه بر درمان به ما پرورش هم یاد میدن) و در نهایت بخش جذاب کلینیکال شامل درسهایی مثل جراحی دام بزرگ،دام کوچک،پرندگان،دندانپزشکی،م امایی و... میشه که بخش مورد علاقه اکثریت هست. در نهایت هم سال اخر اینترنی هست که فقط توی کلینیک کار میکنیم(شیفت شب نداره و براساس ساعت اداری کار میکنیم) دامپزشکی طرح نداره که این هم یه مزیت دیگه هست
      دوران دانشجویی:
      دروس تئوری و عملی واقعا سنگینی داره از پزشکی سخت تره چون توی پزشکی فقط درباره انسان یاد میگیری ولی توی دامپزشکی درباره چندین گونه(و تا حدی انسان)یاد میگیری پس واقعا باید با علاقه وارد شد و خیلی خوند. توی پزشکی از بیمار میپرسی که مشکلش چی هست و مثلا میگه پام درد میکنه ولی یه حیوون نمیتونه دردش رو بگه و یه دامپزشک انقدر باید دقیق باشه که بتونه تشخیص بده مشکل چی هست. دوره علوم پایه معمولا خسته کننده هست و تا حد زیادی با پزشکی و دندون مشترکه ولی بهداشت و کلینیک چون درسها تخصصی میشه واقعا جذابن
      اکثر دانشجوها به فیلدهای دام کوچک و پرندگان علاقه دارن از بس ناز و گوگولی هستن واقعا وقتی ادم میره کلینیک دام کوچک کار میکنه حالش خوب میشهولی توی دوران دانشجویی بالاخره باید با دام بزرگ هم کار بکنی که مشکل اصلیش بحث نظافت هست. واقعیت اینه که این فیلد به شدت فیلد کثیفیه و خیلی هم با دام بزرگ سروکار داری مخصوصا اگه بیای دانشگاه شیراز. پس نباید ادم وسواسی باشی چون واقعا دوام نمیاری. البته من خودم از بوش خیلی بدم میومد ولی الان عادت کردم ولی در کل افرادی هم داریم که هنوز نمیتونن کار کنن پس خیلی نباید وسواسی بود. اونجا چون باید از مقعد دمای گاو رو بگیری و یا از دمش خون گیری بکنی احتمال اینکه روت شماره ۱و۲ بکنه به شدت بالاست البته ما تا حدی یاد گرفتیم کی میخواد شروع بکنه ازش دور میشیم
      یه کاری هم هست به اسم توشه رکتوم که کل دست میره پشت گاو و اسب و برای تشخیص بارداری و چک کردن سیستم گوارشی ازش استفاده میشه. کار کثیفیه ولی به شدت پول داخلش هست برای هر اسب ۵۰۰ تومن میگیرن حالا ۱۰ تا اسب میشه روزی ۵ میلیون نگران نباشید یه روز قبل از توشه بهشون یه روغن خاص میدن که تمام مواد داخل سیستم گوارشی تخلیه میشه و کثیف نمیشید
      حالا به هر بدبختی دام بزرگ رو رد کردید البته فیلد بسیار پردرامدی هست جلوتر میگم دام کوچک بسیاااااار فیلد تمیز و شیکیه و قطعا بهتون خوش میگذره
      فقط یه نکته مهم اینه که اگه هدفتون مهاجرت هست باید معدلتون بالا باشه پس خیلی باید بخونید
      مهاجرت:
      بحث شیرین و جذاب مهاجرت
      این رشته بدون شک یکی از بهترین رشته های تجربی برای مهاجرت هست. دلیل اصلیش اینه که کشورهای پیشرفته زیادی مثل امریکا یا استرالیا کمبود دامپزشک دارن(سایت زیر رو ببین):
      What Countries Have a Shortage of Vets? Is it Easy to Get a Job?
      و حتی جایی خوندم که کشور انگلیس به شدت کمبود دامپزشک داره و دنبال جذب دامپزشکه
      دلیلش اینه که درسهای دامپزشکی از پزشکی سخت ترن و دانشجوها ترجیح میدن برن پزشکی(راحت طلبی
      البته مهاجرت پرستاری راحت تر هست چون به طور کلی برای رشته های دکتری حرفه ای برای مهاجرت باید ازمون بدی ولی پرستاری فکر نکنم اینطوری باشه. پزشکی و دندون مهاجرتش تقریبا ناممکنه پس اگه فکر مهاجرت هستید دامپزشکی گزینه خیلی بهتری هست.
      در کل دوست دارم چند تا نکته درباره مهاجرت بگم درباره همه رشته ها:
      برای مهاجرت مهم ترین نکته رزومه یا همون CV هست. حتی دیدم افرادی که رزومه خیلی قوی داشتن و بدون ازمون پذیرفته شدن
      برای داشتن رزومه خوب معدل خیلی خیلی مهمه(معدل باید حداقل ۱۵ باشه) دانشگاه مهمه چون دانشگاه خوب هم برای معدل ضریب داره و بالا میبرتش و هم توی رزومه ثبت میشه که فارغ التحصیل فلان دانشگاه خوب ایران هستی و واقعا تاثیرگذاره. شرکت توی سمینارهای مختلف و داشتن مقاله هم خیلی موثره
      مدرک زبان هم خیلی مهمه. ایلتس با نمره بالا و همچنین براساس کشور مقصد مدرک زبان های دیگه(مثلا برای امریکا مدرک b2 ازمون dele زبان اسپانیایی و یا حتی بالاتر میتونه نکته مثبتی براتون باشه
      پارت دو به زودی میاد
      ویرایش توسط Danica : 18 فروردین 1402 در ساعت 13:53

9. Top | #9
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Danica نمایش پست ها
      آشنایی با رشته دکترای عمومی دامپزشکی(پارت یک):
      من دانشجوی ترم ۴ هستم و صحبت های من براساس تجربیات و دیده های خودم و استادها و دامپزشک های دیگه هست
      قبل از شروع باید بگم که مهمترین فاکتور برای این رشته اینه که بتونی با حیوانات کنار بیای و تحملشون کنی. الزاما علاقه مهم نیست چون خیلی دیدم که این علاقه به مرور زمان در دانشجوها ایجاد شده ولی باید بتونی تحملشون بکنی پس اگه از حیوانات میترسی ادامه مطلب رو نخون
      دوره این رشته معمولا ۶ ساله هست(بسته به چارت درسی دانشکده و خود دانشجو میتونه کمتر یا بیشتر بشه) دانشکده شیراز ۶ سال تمام هست. معمولا دوره دکتری عمومی رو به ۳ بخش تقسیم میکنن:دوره علوم پایه که شامل درسهایی مثل اناتومی، فیزیولوژی، بیوشیمی و... میشه. دوره بهداشت که بیشتر بحث پرورش و بهداشت مواد غذایی مطرح هست مثل بازرسی گوشت، کنترل کیفی و...(این بخش رو پزشکی ها ندارن و یکی از مزایای دامپزشکی محسوب میشه که علاوه بر درمان به ما پرورش هم یاد میدن) و در نهایت بخش جذاب کلینیکال شامل درسهایی مثل جراحی دام بزرگ،دام کوچک،پرندگان،دندانپزشکی،م امایی و... میشه که بخش مورد علاقه اکثریت هست. در نهایت هم سال اخر اینترنی هست که فقط توی کلینیک کار میکنیم(شیفت شب نداره و براساس ساعت اداری کار میکنیم) دامپزشکی طرح نداره که این هم یه مزیت دیگه هست
      دوران دانشجویی:
      دروس تئوری و عملی واقعا سنگینی داره از پزشکی سخت تره چون توی پزشکی فقط درباره انسان یاد میگیری ولی توی دامپزشکی درباره چندین گونه(و تا حدی انسان)یاد میگیری پس واقعا باید با علاقه وارد شد و خیلی خوند. توی پزشکی از بیمار میپرسی که مشکلش چی هست و مثلا میگه پام درد میکنه ولی یه حیوون نمیتونه دردش رو بگه و یه دامپزشک انقدر باید دقیق باشه که بتونه تشخیص بده مشکل چی هست. دوره علوم پایه معمولا خسته کننده هست و تا حد زیادی با پزشکی و دندون مشترکه ولی بهداشت و کلینیک چون درسها تخصصی میشه واقعا جذابن
      اکثر دانشجوها به فیلدهای دام کوچک و پرندگان علاقه دارن از بس ناز و گوگولی هستن واقعا وقتی ادم میره کلینیک دام کوچک کار میکنه حالش خوب میشهولی توی دوران دانشجویی بالاخره باید با دام بزرگ هم کار بکنی که مشکل اصلیش بحث نظافت هست. واقعیت اینه که این فیلد به شدت فیلد کثیفیه و خیلی هم با دام بزرگ سروکار داری مخصوصا اگه بیای دانشگاه شیراز. پس نباید ادم وسواسی باشی چون واقعا دوام نمیاری. البته من خودم از بوش خیلی بدم میومد ولی الان عادت کردم ولی در کل افرادی هم داریم که هنوز نمیتونن کار کنن پس خیلی نباید وسواسی بود. اونجا چون باید از مقعد دمای گاو رو بگیری و یا از دمش خون گیری بکنی احتمال اینکه روت شماره ۱و۲ بکنه به شدت بالاست البته ما تا حدی یاد گرفتیم کی میخواد شروع بکنه ازش دور میشیم
      یه کاری هم هست به اسم توشه رکتوم که کل دست میره پشت گاو و اسب و برای تشخیص بارداری و چک کردن سیستم گوارشی ازش استفاده میشه. کار کثیفیه ولی به شدت پول داخلش هست برای هر اسب ۵۰۰ تومن میگیرن حالا ۱۰ تا اسب میشه روزی ۵ میلیون نگران نباشید یه روز قبل از توشه بهشون یه روغن خاص میدن که تمام مواد داخل سیستم گوارشی تخلیه میشه و کثیف نمیشید
      حالا به هر بدبختی دام بزرگ رو رد کردید البته فیلد بسیار پردرامدی هست جلوتر میگم دام کوچک بسیاااااار فیلد تمیز و شیکیه و قطعا بهتون خوش میگذره
      فقط یه نکته مهم اینه که اگه هدفتون مهاجرت هست باید معدلتون بالا باشه پس خیلی باید بخونید
      مهاجرت:
      بحث شیرین و جذاب مهاجرت
      این رشته بدون شک یکی از بهترین رشته های تجربی برای مهاجرت هست. دلیل اصلیش اینه که کشورهای پیشرفته زیادی مثل امریکا یا استرالیا کمبود دامپزشک دارن(سایت زیر رو ببین):
      What Countries Have a Shortage of Vets? Is it Easy to Get a Job?
      و حتی جایی خوندم که کشور انگلیس به شدت کمبود دامپزشک داره و دنبال جذب دامپزشکه
      دلیلش اینه که درسهای دامپزشکی از پزشکی سخت ترن و دانشجوها ترجیح میدن برن پزشکی(راحت طلبی
      البته مهاجرت پرستاری راحت تر هست چون به طور کلی برای رشته های دکتری حرفه ای برای مهاجرت باید ازمون بدی ولی پرستاری فکر نکنم اینطوری باشه. پزشکی و دندون مهاجرتش تقریبا ناممکنه پس اگه فکر مهاجرت هستید دامپزشکی گزینه خیلی بهتری هست.
      در کل دوست دارم چند تا نکته درباره مهاجرت بگم درباره همه رشته ها:
      برای مهاجرت مهم ترین نکته رزومه یا همون CV هست. حتی دیدم افرادی که رزومه خیلی قوی داشتن و بدون ازمون پذیرفته شدن
      برای داشتن رزومه خوب معدل خیلی خیلی مهمه(معدل باید حداقل ۱۵ باشه) دانشگاه مهمه چون دانشگاه خوب هم برای معدل ضریب داره و بالا میبرتش و هم توی رزومه ثبت میشه که فارغ التحصیل فلان دانشگاه خوب ایران هستی و واقعا تاثیرگذاره. شرکت توی سمینارهای مختلف و داشتن مقاله هم خیلی موثره
      @Arnold

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی جالب بود ، من میخواستم امسال پرستاری قبول بشم ولی فکنم به دامپزشکی هم بخوره رتبم ، خیلی حیون دوست دارم از بچگی سالی نبوده که حیون خونگی نداشته باشم کلا به دامپروری هم علاقه دارم ،پدربزرگم گاو داری داشت همش اونجا بودیم خیلی خوش میگذشت اصلا وسواس و چندشی نیستم به نظرت اینا باعث میشه تو دامپزشکی موفق بشم یا بچگونه فکر میکنم ؟ بخاطر بازار کار نامناسب نمیخواستم برم دامپزشکی

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      خیلی جالب بود ، من میخواستم امسال پرستاری قبول بشم ولی فکنم به دامپزشکی هم بخوره رتبم ، خیلی حیون دوست دارم از بچگی سالی نبوده که حیون خونگی نداشته باشم کلا به دامپروری هم علاقه دارم ،پدربزرگم گاو داری داشت همش اونجا بودیم خیلی خوش میگذشت اصلا وسواس و چندشی نیستم به نظرت اینا باعث میشه تو دامپزشکی موفق بشم یا بچگونه فکر میکنم ؟ بخاطر بازار کار نامناسب نمیخواستم برم دامپزشکی
      به عنوان یه دامپزشک میگم که بازار کار پرستاری بهتره و اگه واقعا حوصله اینو که بخوای تجارت کنی با این و اون سر و کله بزنی دام انتخاب نکن
      و صرفا علاقه به حیوان یا ترس از اون دلیل این نمیشه که نیای اصلا ممکنه بعد فارغ‌التحصیل شما نو فیلد درمان نباشی مثلا داروخانه بزنی یا بری فقط توی کشتارگاه مهر بزنی به هر حال فیلد به شدت گسترده داره طوری که اصلا هیچ نظارتی نیست مثلاً بعضی کارشناسی یا تکنسین دامپزشکی به خودش اجازه میده که دام ویزیت کنه بیاد نظرات کارشناسی بده و کسی هیچی بهش نگه در فیلد دام بزرگ هم ما به شدت عقبیم چقدر گاوداری هایی که به خاطر نبود غذا جمع شدن

به هر حال امنیت شغلی پرستاری بیشتره ولی خب درآمد یه دامپزشک حتی مسیول فنی به مراتب بیشتره و سختی کمتری داره مثلا اون شیفت داره این ندارع ولی خب باید هر هفته چند کیلومتر از شهر بری بیرون یا به روستاها سر بزنی و...

12. Top | #12
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aliva00 نمایش پست ها
      به عنوان یه دامپزشک میگم که بازار کار پرستاری بهتره و اگه واقعا حوصله اینو که بخوای تجارت کنی با این و اون سر و کله بزنی دام انتخاب نکن
      و صرفا علاقه به حیوان یا ترس از اون دلیل این نمیشه که نیای اصلا ممکنه بعد فارغ‌التحصیل شما نو فیلد درمان نباشی مثلا داروخانه بزنی یا بری فقط توی کشتارگاه مهر بزنی به هر حال فیلد به شدت گسترده داره طوری که اصلا هیچ نظارتی نیست مثلاً بعضی کارشناسی یا تکنسین دامپزشکی به خودش اجازه میده که دام ویزیت کنه بیاد نظرات کارشناسی بده و کسی هیچی بهش نگه در فیلد دام بزرگ هم ما به شدت عقبیم چقدر گاوداری هایی که به خاطر نبود غذا جمع شدن

به هر حال امنیت شغلی پرستاری بیشتره ولی خب درآمد یه دامپزشک حتی مسیول فنی به مراتب بیشتره و سختی کمتری داره مثلا اون شیفت داره این ندارع ولی خب باید هر هفته چند کیلومتر از شهر بری بیرون یا به روستاها سر بزنی و...
      البته یه پرستار نسبت به کاری که میکنه واقعا پول کمی میگیره و به نظرم بازارکار رو نمیشه صرفا توی پیدا کردن یه کار خلاصه کرد
      حالا بحث بازارکار رو میخواستم بعدا بگم ولی انقدر فیلد کاری دامپزشکی گسترده هست که واقعا دامپزشک بیکار از بی عرزگی خودش بوده
      بله درسته فیلدهایی که مربوط به حیوانات نیستن هم زیاده و حتی فیلدهای مشترک با داروسازی داره مثل مرکز واکسن سازی رازی توی شیراز که دامپزشک و داروساز باهم کار میکنن ولی بالاخره توی دوره تحصیلش با حیوانات سروکار داره و من مواردی رو دیدم که خیلی میترسن و واقعا نمیتونن کار بکنن و فکر انصرافن
      کار توی کشتارگاه انقدر راحت نیستا میشناسم دامپزشکی که اونجا کار میکنه بنده خدا صبح خیلی زود باید اونجا باشه و ساعت کاریشون بالاست ولی درامدش خیلی خیلی بالاست
      توی بحث دامداری ها هم کلا سروکله زدن با دامدار خودش یه دوره میخوادبس که رفتاراشون عجیبه البته قبول دارم توی این فیلد ضعیفیم و خود دامدارها هم باید توجیه بشن عقاید مسخره زیاد دارن
      از لحاظ امنیت شغلی به طور کلی درسته حرفت
      ولی من معتقدم که یه سری دانشگاه ها باعث شدن که دانشجو بی سواد زیاد بشه و چون نظارتی روی کلینیک ها نمیشه وضعیت واقعا خوب نیست و یه دامپزشک اگه خوب کار کنه واقعا از همه لحاظ تامین خواهد بود
      ویرایش توسط Danica : 18 فروردین 1402 در ساعت 19:58

13. Top | #13
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بازارکار نامناسب؟) نگید اینجوری بخدا از بی عرزگی خود دامپزشکه که کار گیرش نمیاد مگه نه من چند تا دامپزشک میشناسم توی چند جا دارن کار میکنن
      معمولا کسایی که بد دامپزشکی رو میگن یا مدرکشون کاردانی یا علوم ازمایشگاهی دامپزشکی هست(که متاسفانه براشون کار نیست) یا سواد ندارن(که البته من دامپزشک بی سواد میشناسم کلینیک زده ولی خب کلی حیوون کشته) یعنی برای اونا هم کار هست(متاسفانه!)
      یه سری مطلب دیگه هم نوشتم اونا رو بخونی بد نیست

14. Top | #14
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      عزیز ببین اگه میخوای زود به درامد برسی و یا صد درصد مطمئنی که میخوای بری پرستاری انتخاب بهتریه برات ولی خب اگه میخوای بمونی خیلی توصیه نمیکنم
      به نظرم دامپزشکی یه رشته حد وسط هست منظورم اینه که تا حدی هم توی ایران میتونی چیزی بشی هم اونجا
      اگه نظرت روی دامپزشکی هست تمام سعیت رو بکن که دولتی بیاری ازاد فقط علوم تحقیقات، تبریز و کازرون بقیشون به درد.... میخورن(با کمال احترام ولی خیلی دلم ازشون پر هست واقعا اکثریت بی سوادن) به خاطر همین توی دامپزشکی به دانشگاه خیلی توجه کن

15. Top | #15
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      up

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن