دوستانی که رفتن فرهنگیان شرایط مهاجرت چطوریه یعنی یه معلم میتونه مهاجرت کنه البته بعد تعهدش
زیست سلولی و مولکولی
در مورد شرایط کاری بستگی به گرایش ارشد و دکتری داره و در مورد این رشته باید تا انتهاش که دکترا میشه ادامه بدید; ادامه گرایشها میتونه علوم پزشکی بعضی از رشته هاش باشه مثل ژنتیک پزشکی (فقط همین مورد از آنها تا این لحظه شماره نظام پزشکی تعلق میگیره)و امثالهم باشه یا خود وزارت علوم. بعد اون میتونید بسته به علایق و میزان موفقیت شما در این دوره ها (شرط معدل و کارهای تحقیقاتی و اینا) وارد حوزه های تحقیقاتی, درمانی و آموزشی شوید( البته برای پیدا کردن کار و نوع کار بستگی به تلاش خودتون داره و اینکه در زمان دانشجویی فعال باشید).
در مورد اپلای چون رشته تحقیقاتی هست فاند به نسبت خوبی تعلق میگیره از این جهت مناسبه.
در مورد درسهاش هم رشته سختیه و برای موفقیت درون آن معدل و کارهایی که در طول دوره انجام دادید بسیار حائز اهمیته.
در مورد دانشگاه هم هر چی بهتر باشه بعدا براتون بهتره ولی در کل تفاوت خیلی خاصی ایجاد نمیکنه.
توی لیسانس جز 20 الی 30 واحد تفاوت آنچنانی با زیست فناوری (بیوتک) نداره و درکل رشته جذابیه اگر وقت سر آن خرج کنید.
دوستان در مورد رشته های ارتباط تصویری،مدیریت مالی،تلویزیون و هنرهای دیجیتال هرکدوم که اطلاع داشتین خوش حال میشم بهم بگین
من دیپلم تجربی دارم می خوام اگه این رشته ها برام مناسب باشن بدون کنکور بخونم
سلام ممنون که به سوالات جواب میدی
درباره بیوتکنولوژی و علوم آزمایشگاهی هم اطلاعاتی داری من با توجه به رتبه ام این دو رشته رو قبول میشم البته اتاق عمل هم میشه برم ولی علاقه ندارم بین اون دوتا موندم کدومش مهاجرت بهتری داره و شغل داره داخل ایران منظورم لیسانس نیست با فوق یا دکترا شغل داره تو ایران
ممنون
https://t.me/englishwithshadan/59
لینک حاوی یک pdf فوق العاده مفید برای معرفی تمام رشته ها برای سه رشته تجربی، ریاضی و انسانی هست پیشنهاد میکنم که حتما مطالعه کنید
سلام اگه کسی داره رشته های تعهدی رو میخونه می تونه یه توضیحی از شرایطش بده. چون جدیدن و واقعا اطلاعات زیادی ازش نمی دونم.
آره منم دیدم درساشون به شدت سخته ولی خب فک کنم بعد 4 سال درس خوندن می تونن به عنوان مسئول فنی تو داروخونه ها کار کنن. پس نسبت به پزشکی و دندون زودتر به درآمد میرسه
ولی برای تاسیس داروخونه به شدت اشباع شده
به شکلی که خیلی از داروسازای جوون که پشتوانه مالی خونوادگی ندارن داروخونه هاشون ورشکست شده.
در کل حقوق بالایی داره نسبت به کاری که انجام میدن.
برای مهاجرت هم سخته.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)