خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

گفته بودم ۸ ساعت ولی بهم برنامه ۱۲ ساعتی داد 😢

مشاورم بهم برنامه سنگین داده ۱۲ ساعت میگه تا می تونی بیشتر هم بخون ،خودمم می دونم هر چقدر بیشتر بخونم بهتره ولی در توانم نیست دو روز زیاد می خونم ساعت مطالعه م افت میکنه ،اقا من ضعیفممممم چیکار کنم تا حالا صد بار خواستم عوض بشم ولی هر بار شکست خوردم از خدام بود روزی ۱۴ ساعت بخونم و رنگ زندگی نبینم ولی قبول بشم نتونستم ،الانم میخواستم پیوسته ۸ ساعت بخونم دم کنکور زیاد کنم تایم رو ، پایه متوسط به بالا دارم رتبه زیر ۷ هزار منطقه 2 میخوام ، چیکار کنممممم 😢😔 رکورد بیشترین مطالعم ۱۰/۵ ساعت بوده 😑 ای خدا من افتضاحمممم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام ، یه جورایی هم میشه از مشاورت عیب گرفت ، هم یه جورایی بهش حق داد
      القصه اولین توصیه اینکه گذشته رو ول کن ، ساعت مطالعه ۱۴ هم لازم نیست ، گفتی پایه متوسط رو به بالا هم داری به نظرم برات ساعت مطالعه ۱۰ خیلی مناسب باشه ( البته واسه کنکور تیر پیش رو به رو نمیتونم نظر بدم ) اگه خیلی مشاورت گیره ولش کن ، خیلیا رو میشناسم بدون مشاور عالی پیش رفتن و نتیجه هم گرفتن ، مباحث رو برای خودت دسته بندی کن ، بعد مشخص کن در هر ماه چه حجمی باید بخونی بعد تبدیلش کن به اینکه هر هفته باید چیکار کنی ، اینطوری هم استرست کم میشه هم یه دیدگاه کلی نسبت به آینده برات بوجود می یاد
      حرف آخر اینکه شاید خدا میخواد تو رو خیلی قشنگ تر توی یه جای خیلی بهتر استفاده کنه ، خواهشاً از منفی بافی و این حرفا که من نمیتونم دوری کن که اگه روزی ۲۵ ساعتم بخونی نتیجه نمی‌گیری
      قطره قطره جمع گردد وانگهی تبخیر شود
      ویرایش توسط Abbas. : 05 فروردین 1402 در ساعت 20:28

3. Top | #3
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      مشاورم بهم برنامه سنگین داده ۱۲ ساعت میگه تا می تونی بیشتر هم بخون ،خودمم می دونم هر چقدر بیشتر بخونم بهتره ولی در توانم نیست دو روز زیاد می خونم ساعت مطالعه م افت میکنه ،اقا من ضعیفممممم چیکار کنم تا حالا صد بار خواستم عوض بشم ولی هر بار شکست خوردم از خدام بود روزی ۱۴ ساعت بخونم و رنگ زندگی نبینم ولی قبول بشم نتونستم ،الانم میخواستم پیوسته ۸ ساعت بخونم دم کنکور زیاد کنم تایم رو ، پایه متوسط به بالا دارم رتبه زیر ۷ هزار منطقه 2 میخوام ، چیکار کنممممم ������������ رکورد بیشترین مطالعم ۱۰/۵ ساعت بوده ������ ای خدا من افتضاحمممم
      سلام عزیزم
      داری خودتو بد میکوبی
      و مدام با حرفات خودتو سرکوب میکنی
      8ساعت خوندن تو شاید صد پله بهتر از 12ساعت خوندن یه نفر دیگه باشه
      ابدا و هرگز خودتو مقایسه نکن
      تو منحصر به فردی
      و راه و مسیر جداگونه داری پس قابل مقایسه با کسی نیستی
      خیلی هم ساعت مطالعه ات خوبه
      چرا؟
      چون داری ته توان مفید و موثرتو میزاری
      پس عالیه
      مشاورت باید این فهم رو داشته باشه که فکر اون راجب به همه صادق نیست
      اون به عنوان مشاور هنوز به این درک نرسیده بره بسلامت

تو توانتو بزار به رتبه ی مدنظرت میرسی
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سلام زیبا .... آی هوپ یو دویینگ گریت (مثلا اینگیلیسی بلدم)
      اول اینکه بهت تبریک میگم که شهامت اینو داشتی که نقض خودتو بازگو کردی تو انجمن و از بروبچ گلِ انجمن کمک خواستییییی.
      ولی البته اگه به این بگن نقض و فقدان و ضعیف بودننننننننن.
      این ها کلمه های خیلی قوی هستند. نکن. اینارو استفاده نکن. این زمانی که پیش روته به خودت روحیه، و به کمی به مشاورت حق بده.
      مشاورت احتمالن یه برنامه از قبل تنظیم شده + نوشتن چند جمله بیشتر بخونی بهتره و شانست میره بالا کار خودشو انجام داده.
      دیگه بقیش میمونه برای شماااا ارغوان جان گل.
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------
      اون جمله های بالایی قسمت جدایی دارند و یه جورایی دوستانه.
      الان منو فرض کن که بمب انرژیم، با اینکه سنمم زیاده، ولی وقتی حتی میشینم یه جوری با تارو پود های فرش بازی میکنم که بعضی وقتا فکر میکنم الان زبون باز میکنه و فحشم میده.
      من وقتی جوگیر میشم(که اکثرا آدم جوگیریم) و یه روز 14-15 ساعت میخونم، شبش قش میکنم ... جدی میگم... قش میکنم از خستگی...... خستگی ذهنی دردش از خستگی جسمی کارگری بد تره. پس وقتی میگی ده ساعت میخونم خیلییهههههههههههههه .... تو پیوسته ده ساعت بخون، قبول نشدی، تف کن تو صورت مشاورت. (هاهاها فکر کردی میگم صورت من؟)
      پس خودت رو نباز. بشین بخون، این حرفا و فکرارو بذار کنار... همون رنج ساعت خوبه.
      به قول اون دوستمون که دندانپزشکی اصفهان قبول شده که منه اسکل سیوش نکردم. میگفت حتی من مخالف گرفتن ساعت مطالعه و نوشتن گزارش کارم.... میگفت هر وقت میبینم بدن و ذهنم نمیکشه، استراحت میکردم. و بعد بلند میشدم باز میخوندم. (حالا این صحبت کسی هست که رتبه نمیدونم صد و چند شده. تو همین انجمن خوندم امروز)
      اگه با این حرفام گیج شدی که هیچ. بعضا خودمم نمیفهمم چی مینویسم.
      ولی اگه اوکی شدی، پاسخ نفر قبلی رو لایک کن، و بلند بگو استقلال سروره
      THE MAN WHO DIED STANDING
      دیگه نمیام انجمن

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی باحال گفتی دمت گرم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن