خب این حالت نسبت به اینکه دی برگزار شه بدتره! چرا؟ چون وقتی دی سبک سوالارو میبینی و ایرادیابی میکنی بهتر میتونی طبقه بندی کنی و رفع اشکال(مخصوصا بچه های یازدهمی) اما توی اردبیهشت به اندازه دی نمیشه موثر باشه تو این قضیه،اما در هردو حالت خوبیش اینه که سبک سوالارو میشناسید! بهرحال آماده هر چیزی از سازمان سنجش باشید ،آماده!
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
تا اسفند درسها رو تموم کنید
فروردین جمع بندی کنید
بعد کنکور اردیبهشت تشریحی بخونید(کنارش یکم تست بزنید)
بعد خرداد فقط ازمون جامع بزنید
کنکور دی از اساس اشتباه بود(دوست داشتی دلیل هاش رو هم میگم)
الان شرایط واقعا بهتره برای هر دو تاش اماده ای
ممنون از لطف شما
اخه واقعا یه واقعیتی هست
الان به معنای واقعی بچه ها 2 تا فرصت دارن و واقعا میتونن 100 درصد خودشون رو توی مرحله اول بذارن و اگه استرس گرفتن یا حالشون بد شد دیگه ناراحت نیستن که باید یک سال دیگه صبر کنن دو ماه بعدش دوباره کنکوره
درباره اتمام درس ها مدرسه ای که من بودم که خودشون تا اخر بهمن همه رو تموم کردن
درباره نحوه خوندن نهایی و کنکور باهم این چالش هر سال بوده تمرکز اصلیت رو میذاری رو تشریحی کنارش تست کار میکنی
ولی هم به شما هم به بقیه پیشنهاد میکنم این مدت تا حد امکان عمومی هم بخونید چون اگه صفر صفر باشید جمع کردنش برای نهایی سخته
ویرایش توسط Danica : 25 اسفند 1401 در ساعت 12:35
دقیقا این چیزا حاشیه است. من که خودم پشیمونم دنبال حاشیه رفتم. حالا مثلا ناراحتی چه نتیجه ای داره جز اینکه روحیه و اعصاب خودتونو خراب میکنید و ساعت مطالعه اتون کم میشه و در نهایت شما ضرر میکنید. به نظر من که نسبت به اخبار باید بی تفاوت بود و فقط تلاش کرد. هر ساله از این مشکلات هست و تمومی نداره
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
دو تا امتحان رو هم نهایی کردن مال یازدهم و دهم رو برو حالشو ببر
فایل پیوست 104653
ویرایش توسط N0body : 25 اسفند 1401 در ساعت 20:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)