نوشته اصلی توسط
ارغوان_
چند ساله پشت کنکورم، مشکل اصلیم ساعت مطالعه بود ،بعد از کلی تفکر فلسفی و گریه و زاری دیگه تصمیم گرفتم شروع کنم بدون فکر کردن به نتیجه بخونم ، ترمیم نزدم معدلم ۱۸,۶۰ بوده هدفم رشته های تاپ حتی تعهدی و پردیس ، الان چند وقته می خونم پیشروی خوبی داشتم نمیدونم تا اخرش پیوسته میرم یا نه ، راستش رو بخواید تنها نتیجه ای که از نذر و نیاز گرفتم پشت کنکور موندنه... خیلییی عذاب اوره ولی انگار بهم میگن باید تغییر کنی و پشت کنکور موندن هم فرصته برای تبدیل شدن به ادمی که هیچ وقت نبودی...
الان حدودا ارومم میدونید فکر میکنم واقعا تغییر کردن خیلی مهم تر از نتیجه هست حتی اگه امسال وقت کم بیارم و رشته دلخواهمو نیارم چون زحمت کشیدنو یاد گرفتم بالاخره بهش میرسم...
استاد ریاضی هم یه حرف جالب زد خیلی خوشم اومد گفت ماه های منتهی به کنکور ارزش خیلی بیشتر دارن و به اصطلاح امید ریاضی شون بالاست گفت تو کازینو ها که قمار میکنن شانسشون یک در میلیونه ، احتمال زیاد نمیشه ولی اگه بشه چی میشه....
منم همین حسو دارم وقت کمه و احتمالا بخاطر معدل و قبولی های دی ماه نمیشه ولی ته دلم میگم ولی اگه بشه فوق العاده میشه... برای همین ادامه میدم ...
ببینم اخرش به کجا میرسم...
با ارزوی موفقیت برای همه شما ...