سلام دوستان وقتتون بخیر
من درصد شیمیم تو کانون بین ۳۰ تا ۵۰ هست
به نظرتون نکته و تست مصلایی برم یا این که خودم بخونم بیشتر کمکم میکنه؟
در ضمن کلاسای سالیانه رو هم بودم
ممنون
سلام دوستان وقتتون بخیر
من درصد شیمیم تو کانون بین ۳۰ تا ۵۰ هست
به نظرتون نکته و تست مصلایی برم یا این که خودم بخونم بیشتر کمکم میکنه؟
در ضمن کلاسای سالیانه رو هم بودم
ممنون
سلام من اگه جای شما بودم تا اردیبهشت فقط تست حل میکردم با وجود درصد 50 یعنی به متن کتاب مسلطید کاملا تست حل میکردم و درثد خودمو بالاتر میبردم و در اردیبهشت کلاس جاست تست شرکت میکردم چونکه شخصی مثل شما فکر نمیکنم نیاز باشه تی ان تی شرکت کنه دوباره درسنامه هم گوش بده تایمش گرفته میشه به نظر من منتخب های ازمون های ازمایشی خیلی میتونه مفید باشه حتی میگن دوپینک ماز هم برای اردیبهشتتون خیلی میتونه خوب باشه و اینکه از کتابهای موج ازمون شیمی ام اگه دوست داشتید امتحان کنین به نطرم منبع خیلی خوبی برای جمع بندیه و صدالبته فیل شیمی های استاد بازرگان که البته اگه با روش های خودشون پیش نرفتید و حتی یکبارم کتاب های مبتکران شیمی رو دستتون نگرفتید توصیه نمیکنم ولی خواستم فقط بگم که همچین منبع قوی و خوبی هست داخل بازار من شاید حتی بتونم بهتون همایش هارو پیشنهاد بدم اینکه چی ببینین خیلی بستگی به این لحظه تا اردیبهشتتون داره اگه به درصد 60 رسیدید کلاس جاست تست به نظر من میتونه مفید باشه اگه به درصد های بالاتر رسیدید تا اردیبهشت میتونین فقط همایش هارو شرکت کنین و اگه شک دارید که خوب بلدید یا درسنامه نیاز دارید که همین تی ان تی های مصلایی میتونه خوب باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)