...ارزش نداره
با سلام دوست عزیز
چن روز پیش تاپیکی که زدم رتبه دو رقمی در چهار ماه نه دو ماه قطعا کسی که میگه در دو ماه رتبه دو رقمی شدم غیر منطقی بنظر میرسه
شما گفتین با من رقابت میکنین من هم قبول کردم
شما گفتید پارسال چن نفر بودن روزانه روزی ۱۵ ساعت میخوندن ولی قبول نشدن من یه سوال از شما دارم شما واقعا در جریان بودید که اون چن نفر واقعا روزی ۱۵ساعت میخونن و گزارش کار فیک ارسال نمیکنن و شما با دیدن چن مورد نمیتونید استدلال اسقترایی بیارید و بگید پس هرکی روزی ۱۵ساعت بخونه قبول نمیشه
در چن خط اخر هم گفتید که شما دنبال این نیستید که به شهرت برسید به خاطر اراده قوی تون یه سوال ازتون دارم ایا من اون تاپیک رو زدم صرفا به خاطر شهرت خودم زدم اگه واقعا این فکر رو کردید سخت در اشتباهید بزارین من یکی از اون دلایلی که اون تاپیک رو زدم به شما بگم بعد ببینید حق داشتم اون تاپیک رو بزنم یا نه
من اون تاپیک رو زدم چون یکسری از اعضای همین انجمن هستن که واقعا انگیزه ای برای شروع ندارن شما اگه اون تاپیک رو برید مشاهده کنید میبینید که چن نفر همون روز اعلام امادگی کردن
من اون تاپیک رو زدم و به خاطر پست شما دیگه اون تاپیک رو نمیارم بالا که فکر نکنید به خاطر شهرت اون تاپیک رو زدم
اما من تیرماه برمیگردم با کارنامه رتبه ی دو رقمی طبق اون چیزی که گفتم و به قول شما سر قولی که بودم هستم....
موفق باشید
نه نیازی به پاک کردن تاپیکتون نیست من فقط گفتم که در مورد اون تاپیک شما اشتباه کردید و به قول خودتون زود قضاوت کردید
اتفاقا من تصمیمم رو گرفتم تا کنکور سمت فضای مجازی نرم اینجوری تایمم بیشتر خالی میشه و بیشتر تمرکزم روی مطالعه ام هست اینو به شما مدیون هستم
در هر صورت اروزی خوشبختی براتون میکنم و امیدوارم سر قولی که به خودتون دادید بمونید و بعد از اعلام نتایج خوشحال از نتیجه تون باشید...
رشتتون هم که گفتید ریاضیه سال بعد ایشالا شریف میبینمتون
ویرایش توسط ghasem.az : 05 اسفند 1401 در ساعت 19:25
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)