خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام سلام . فائزه حواست هست اولین پستم تو تایپک صندلی داغه؟گفتم تامثل تایپک آنا سوالا تکراری نشده منم دو سه تا بپرسم

۱_ به کسی که ده سال ازت کوچیکتره یه نصیحت کن(اگه برگردی به ده سال پیش به خودت چه نصیحتی میکنی)

۲_یه کتاب یا پادکست یا فیلم ... خوب بهم معرفی کن

۳_نظر ترکها درمورد ما چیه ؟حس میکنم از ما خوششون نمیاد:/

۴_ شده یکنفر رو ببینی و حس کنی از تو موفق تره؟چطوری این مواقع اعتماد به نفس خودت رو حفظ میکنی؟

۵_وقتایی که کلافه و بی حوصله ای چی سرحالت میاره؟

خلاصه همین دیگه . موفق باشی
      "دردی که انسان را ب سکوت وا میدارد
      بسیار سنگین تر از دردیست
      ک انسان را ب فریاد وا می‌دارد!
      و انسان ها فقط به فریاد هم میرسند
      نه به سکوت هم.."

فروغ فرخزاد

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام . این درواقع سوالی هست که خودم از خودم میپرسم اما وقتی دیدم شما یکم بالاتر گفتید که اگر برگردید وقتتون با پشت کنکور موندن در ایران تلف نمیکنید کنجکاو شدم تا از شما هم بپرسم این رو :
      بنظرتون آیا بهتر نبود که می‌رفتید و رشته دیگه ای رو میخوندید؟ مثلاً سال اول که کنکور دادید و قبول نشدید یکی از رشته های دانشگاهی توی ایران رو می‌رفتید و خب ادامه می‌دادید تا مقاطع بالاتر .
      یعنی می‌خوام بگم اگر بهتون بگم میتونی برگردی ولی نمیتونی‌قبل از همون سن حدود ۲۵ که رفتید پزشکی ، وارد دانشکده پزشکی بشی ، تو ایرانم نمیتونی بخونی ، کشورهای اسکاندیناوی و کانادا هم تعطیل ، اونوقت باز هم این صبر می کردید و نهایتا همین پزشکی انتخابتون بود ؟
      پیشاپیش از اینکه جواب میدید ممنونم .
      و یه چیز دیگه هم بگم صباح یعنی فردا دیگه ! من زنجانی ام و ما دقیقا به فردا میگیم صبا. روز هم میشه صبح یا گون چیخاندا

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط n3gin2000 نمایش پست ها
      ----
      سلام سلام به همه بچه های باحال فروم
      خصوصا آقای دکتر عزیز و مهربون انجمن

خب چند تا سوال ذهنمو درگیر کرددر موردتون
      نظرتون راجع ب من؟ ینی بخواین توصیف کنین خخخ
      به نظر فردی باهوش میای که میخوای از تحصیلاتت برای کمک به مردم و بهتر کردن کیفیت زندگیشون استفاده کنی - روان شناسا کلا قشر ویژه ای هستن
      بهترین راه درامد تو ایران؟
      رانت! و اختلاس!!
      راه درستش ساختمان سازی و باز کردن کافه رستوران
      یکم آسونترش خرید دلار و طلا

از چ مدل دخترایی خوشتون میاد فیس اندام سن کلا؟
      زیر 30 سال-خوشگل مهم اینه که اجزای صورتش بهم بیان - قد بالای 158 ترجیحا 164 تا 170 - اندام خیلی مهمه ترجیحا ورزشکاری یا اگه ورزشکار نیست یکم توپر (لاتینا)
      اگه یه جوون دانشجو تو ایران بودی ک تاحالا ده میلیون رو یکجا ندیده بودی خخخ حالا از ی روشی بهت این مبلغ میرسید چکارش میکردی؟
      اگر آشنا داشتم که میره خارج کشور میاد (کشورایی مثل امارات قطر یا آمریکا کانادا یا اروپا که جنس الکترونیکی ارزونه) میگفتم یه گوشی برام بخره بیاره - همونو به 3 برابر قیمت میتونستم ایران بفروشم!
      بیشتر تایمت رو صرف چ کارایی میکنی
      یاد گرفتن چیزای جدید و یوتیوب
      اگه قرار بود خودت انتخاب کنی مذهب رو انتخاب میکردی یا آزادی رو؟ آزادی تا حد ازدواج سفید خخخ و توضیح بده چرا هر کدوم؟
      قطعا آزادی-توی تاریخ بشریت آزادی باعث شکوفا شدن استعدادها و پیشرفت انسان ها شده-ازدواج سفید یا سنتی مهم نیست مهم این هست که اون دو نفر باهم خوشبخت باشن
      اگه قرار باشه تو یه جمله مهمترین ویژگی های پسرها رو بگی چیه ویژگی شون؟!
      اکثرا احساس مسئولیت بالایی دارن
      اگه قرار باشه ی جمله بگی که تجربه کل زندگیت بوده چی میگی
      توانایی انسان ها خیلی بالاتر از چیزیه که تصورشو میکنن - کارایی که من الان کردم تو 18 سالگی خوابشونم نمیدیدم
      ممنونم ازتون امیدوارم همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه
      شما هم همینطور

ویرایش توسط NaKayama : 01 اسفند 1401 در ساعت 11:52

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Aramesh_ نمایش پست ها
      --------
      سلام سلام . فائزه حواست هست اولین پستم تو تایپک صندلی داغه؟گفتم تامثل تایپک آنا سوالا تکراری نشده منم دو سه تا بپرسم

۱_ به کسی که ده سال ازت کوچیکتره یه نصیحت کن(اگه برگردی به ده سال پیش به خودت چه نصیحتی میکنی)
      تواناییهات و ارادت خیلی بالاتر از چیزیه که فکرشو میکنی و خیلی کارایی که فک میکنی نمیتونی انجام بدی رو به راحتی میتونی انجام بدی و توشون موفق بشی
      ۲_یه کتاب یا پادکست یا فیلم ... خوب بهم معرفی کن
      کتاب َATOMIC HABITS
      پادکست JOE ROGAN
      فیلم Fight Club
      انیمه your name 2016-attack on titan
      سریال the last of us

۳_نظر ترکها درمورد ما چیه ؟حس میکنم از ما خوششون نمیاد:/
      خیلی نظر مثبتی نسبت به عربها و فارسای مهاجر غیر قانونی ندارن - عربای سوریه و عراق که اومدن ترکیه خیلیاشون خلاف کارن - افغانی ها هم که فارس زبانن میان اینجا همینطور برای همینه - اما اگر پول داشته باشی همه جا پادشاهی
      ۴_ شده یکنفر رو ببینی و حس کنی از تو موفق تره؟چطوری این مواقع اعتماد به نفس خودت رو حفظ میکنی؟
      خیلیا هستن که از من موفق ترن - چرا باید دیدن آدمی که از من موفق تره روی اعتماد بنفس من تاثیر بذاره؟! اتفاقا سعی میکنم باهاشون دوست بشم چون هم ازشون چیز یاد میگیرم (بالاخره یه چیزی داره که اینقدر موفق شده و من میتونم حاصل سالها تجربه و شکست و خطا و مجموعه اطلاعاتش رو به راحتی بدست بیارم) هم دوستی با این افراد موقعیت های اقتصادی خیلی زیادی میتونه برا من ایجاد کنه
      ۵_وقتایی که کلافه و بی حوصله ای چی سرحالت میاره؟
      سریال و یوتیوب و حرف زدن با عزیزان و بازی
      خلاصه همین دیگه . موفق باشی
      شما هم همینطور

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Powerfullll نمایش پست ها
      سلام . این درواقع سوالی هست که خودم از خودم میپرسم اما وقتی دیدم شما یکم بالاتر گفتید که اگر برگردید وقتتون با پشت کنکور موندن در ایران تلف نمیکنید کنجکاو شدم تا از شما هم بپرسم این رو :
      بنظرتون آیا بهتر نبود که می‌رفتید و رشته دیگه ای رو میخوندید؟ مثلاً سال اول که کنکور دادید و قبول نشدید یکی از رشته های دانشگاهی توی ایران رو می‌رفتید و خب ادامه می‌دادید تا مقاطع بالاتر .
      یعنی می‌خوام بگم اگر بهتون بگم میتونی برگردی ولی نمیتونی‌قبل از همون سن حدود ۲۵ که رفتید پزشکی ، وارد دانشکده پزشکی بشی ، تو ایرانم نمیتونی بخونی ، کشورهای اسکاندیناوی و کانادا هم تعطیل ، اونوقت باز هم این صبر می کردید و نهایتا همین پزشکی انتخابتون بود ؟
      پیشاپیش از اینکه جواب میدید ممنونم .
      و یه چیز دیگه هم بگم صباح یعنی فردا دیگه ! من زنجانی ام و ما دقیقا به فردا میگیم صبا. روز هم میشه صبح یا گون چیخاندا
      تو ترکی آذری صاباح میشه فردا - تو ترکی استانبولی صاباح میشه صبح یارین میشه فردا yarın
      شخصیت من یه جوری بود که چون ایده آلیست هستم نمیتونستم - من دوبار تو ایران از دانشگاه انصراف دادم یکبار آزاد تبریز مهندسی الکترونیک و یکبار سراسری اردبیل رشته پرستاری
      اگر نمیتونستم تا قبل 25 سالگی وارد پزشکی شم میرفتم تا 25 سالگی خیلی مهارت ها یاد میگرفتم بعد 25 سالگی میخوندم ترکیه پزشکی قبول میشدم - اگر کسی توانایی خوندن تو خارج کشور رو داشته باشه براش
      ایران اصلا منطقی نیست
      7 سال عمومی و 2 سال طرح میشه 9 سال اینجا 6 سال هست پزشکی سال آخرم بهت حقوق میدن طرح هم نداره تازه ارزش مدرک پزشکی اینجا عموما بالاتر از ایرانه (این به این معنی نیست که اطلاعاتشون هم بالاتره)

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام علیک کیوت انجمن

و اما بریم برای سؤالات صندلی سوزناک

1/کنسرت کدوم خواننده های ایرانی در خارج از کشور شرکت کردید ؟
      2/بهترین و ماندگار ترین فیلمی که دیدید
      3/ایران ده سال دیگه بنظرتون چه شکلیه
      4/روش غلبه (بر)یا تغیرعادت های مضر و اینکه آیا تجربه ای داشتید ؟
      5/اگه ایران باشی ترجیح میدی کدوم شهر زندگی کنی یا درس بخونی
      6/چه تخصصی دوست دارید ادامه بدید
      7/ مهم ترین حقیقتی که تو زندگی دنبالش بودید چی بوده
      ایا به جوابی رسیدید؟
      8/اگه قرار باشه در مورد سوژه ای تحقیق انجام بدید
      در حیطه رشته خودتون روی چه چیزی هست
      9/ بنظرتون موثر ترین شخصیت تاریخ که روی سبک زندگی و تفکر بیشتر انسان ها (یا انسان های بیشتری )موثر بوده چه کسی هست

10/ در مورد وجود چاکرا ها و تاثیر مدیتیشن و ساب و... چقدر اعتقاد یا تجربه دارید

11/در مورد معادله دریک و وجود تمدن های فرا زمینی چقدر میدونی ایا ما تنهاییم یا ....

12/بنظر شما خدا بشر رو ساخت یا بالعکس

13/حیوون مورد علاقه

14/ایا وجود ویروس هایی مثل ابولا و ایدز و انواع هرپس
      و با توجه به مهندسی ژنتیک میتونه به روزی باعث خطر جدی برای بشر بشه
      15/ نظرتون راجب chat جی بی تی چیه ایا استفاده کردید
      و چقدر قابل اعتماد هست ؟

خب زیاد شد دگ پیشاپیش سپاس از شکیبایی شما
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arnold نمایش پست ها
      ا
      سلام علیک کیوت انجمن

و اما بریم برای سؤالات صندلی سوزناک

1/کنسرت کدوم خواننده های ایرانی در خارج از کشور شرکت کردید ؟
      خیلی وقت پیش تو اکسپو 2016 آنتالیا یعنی 6.5 سال قبل رفتم
      اونیکه یادکه عرفان بود همون رپره و ساسی مانکن!
      ترکیه ای اما خیلی رفتم
      جهانی هم یانی رفتم که فوق العاده بود

2/بهترین و ماندگار ترین فیلمی که دیدید
      خیلی فیلم باز نیستم بیشتر سریال میبینم اما fight Club
      3/ایران ده سال دیگه بنظرتون چه شکلیه
      متاسفانه با توجه به تجارب سالهای اخیر داغون و تباه
      4/روش غلبه (بر)یا تغیرعادت های مضر و اینکه آیا تجربه ای داشتید ؟
      خیلی تجربه داشتم و یکی از مهمترین کارایی که تو زندگیک انجام دادمو میدم که پیشرفت کنم همینه - بستگی به نوع عادت داره اما اساس کار تصمیم و اراده و ادامه دار انجام دادنشه - بر اساس یک اصل روان شناسی اگر یک کار رو 21 روز بدون توقف انجام بشی برای عادی میشه و اگر 90 روز انجام بدی برات عادت میشه
      5/اگه ایران باشی ترجیح میدی کدوم شهر زندگی کنی یا درس بخونی
      اردبیل
      6/چه تخصصی دوست دارید ادامه بدید

جراحی پلاستیک یا پوست اما بعیده بتونم اینارو برای کانادا قبول شم

7/ مهم ترین حقیقتی که تو زندگی دنبالش بودید چی بوده
      ایا به جوابی رسیدید؟
      مهمترین حقیقت تو زندگی این هست که هیچ چیز ثابت نیست و همه چی تغییر میکنه در کنار عوامل غیر قابل کنترل این تو هستی که مشخص میکنی تغییرات مثبت هستن یا منفی
      8/اگه قرار باشه در مورد سوژه ای تحقیق انجام بدید
      در حیطه رشته خودتون روی چه چیزی هست
      immortality
      9/ بنظرتون موثر ترین شخصیت تاریخ که روی سبک زندگی و تفکر بیشتر انسان ها (یا انسان های بیشتری )موثر بوده چه کسی هست
      آیزاک نیوتن
      10/ در مورد وجود چاکرا ها و تاثیر مدیتیشن و ساب و... چقدر اعتقاد یا تجربه دارید
      اعتقاد ندارم اما اگر کسی اعتقاد داره و انجام میده و باهاش به ارامش میرسه من توصیه میکنم به انجام دادنش ادامه بده و باهاش منطقی بحث نمیکنم تا حس خوبش خراب شه
      11/در مورد معادله دریک و وجود تمدن های فرا زمینی چقدر میدونی ایا ما تنهاییم یا ....
      مشخصا اثبات نشده و بیشتر میشه ازش به عنوان فرمولی که توش موارد مهم برای وجود حیات قرار داره نگاه کرد اگرچه خود من معتقدم به جز ما حیات وجود داره اما بهش کلی کاملا متفاوت از چیزی که ما حتی تصورشو میکنیم
      12/بنظر شما خدا بشر رو ساخت یا بالعکس
      من به وجود خدا اعتقاد کامل دارم به نظرم خدا همه چیو ساخته اما نه به شکلی که توی کلاسای دین و زندگی میگن
      13/حیوون مورد علاقه
      گربه

14/ایا وجود ویروس هایی مثل ابولا و ایدز و انواع هرپس
      و با توجه به مهندسی ژنتیک میتونه به روزی باعث خطر جدی برای بشر بشه
      قطعا یه زمانی که علم خیلی پیشرفت کرده یه فرد روانی با عقاید ضد انسانی میلیاردها نفرو از همین طریق میکشه اما انسان ها کاملا نابود نمیشن
      15/ نظرتون راجب chat جی بی تی چیه ایا استفاده کردید
      و چقدر قابل اعتماد هست ؟
      آره استفاده کردم - قابل اعتماد هست برای موضوعات علمی چون اینترنت رو سرچ میکنه
      خب زیاد شد دگ پیشاپیش سپاس از شکیبایی شما

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن