نوشته اصلی توسط
blonde
سلام شبتون بخیر
من فقط نقل قول میکنم از شروع کار مطالعه خودم از دوستانی که هرکدوم شرایط پایه ای متفاوت و روش های متفاوتی هم داشتن یعنی من چون هنوز توی این مسیر موفقیت و شکستی هم تجربه نکردم به عنوان پرس و جوی یکی دیگه از تجربه های دیگران این پیام و بخونیدفقط. خب اکثرا به من میگفتن ویدیو اصلا اصلا بت تنهایی کافی نیست چون شاید شما حتی اگه فقط درسنامه بخونید پنج تا تست بتونید بزنید ولی با دی وی دی یکی هم معلوم نیست چون میشه روزی یک ساعت و نیم مثلا فیلم یا سریال مخصوص شیمی وقتی تست نباشه یکی میاد یه سزی اطلاعات که هزاران نفر هم میبینن میذاره تو مغزتون ولی اون هزار نفر قبول نمیشن چرا همه این یکی از نظرای مشابه بود که ۸۰٪ تست ۲۰٪ دی وی دی تازه اونم میگن اگه درسنامه خودتون بخونید متوجه میشید خیلی بهتره بذارید بیشتر اموزش توی تست اتفاق بیوفته پس اینکه تست نزنید و روزی ۵ساعتم شیمی ببینید حتی فکر نمیکنم برای کسی نتیجه داشته باشه این روش. چون هیچکدوم از دام ها توی ویدیو اموزش داده نمیشه. یکی از دوستام که پزشکی میخوند تهران (ازاد) بهم گفت اگه یک کتاب هم بهت بدن پر نکته زیست و همشو بخونی باز بری سر کنکور نمیتونی ۱۰۰ بزنی هزاران نکته و چون ذهنت شده نکته خوان یا نکته ببینی از تو کلاس ولی وقتی خودت دام طراح و پیدا کنی اتاق ذهن طراح و کم کم با ازمون و خطا با تست زدن پیدا کنی قطعل درصدت بیشتر از اون حفظ نکته میشه چون سر جلسه بازم سوالی میاد که نیاز به رهن قوی داره بتونه بین مطالب ارتباط بگیره
من فقط همین و میدونستم و مطمئنم روش در هر صورت موفق باشید