یه چیزی که خیلی ها توجهی نمیکنن راجب دروس ریاضی و فیزیک من جمله خود من که متوجه قضیه نبودم رفتن به سوی کتابایی هستش که درسنامه فراوانی دارن . این به نظر من اشتباه محض هستش در این دروس و برای یه دانش آموز دوازدهمی و علی الخصوص دانش اموزی که عقب افتاده اصلا توصیه نمیکنم .
به نظر من د دروس ریاضی و فیزیک و علی الخصوص درس ریاضی درسنامه فراوان و توضیات زیاد به هیچ دردی نمیخوره . شاید بگید دانش آموز ضعیفه و دور از درسه و و.... به نظر من حتی به درد اون هم نمیخوره . و دانش اموزی که خیلی ضعیفه کلاس بهتر از درسنامه میتونه کمکش کنه و بهینه تر هم باشه براش .
اکثرا برای منبع اول میرن سمت منبعی که حجیم هستش و درسنامه سوپر خفن و تست زیاد و پاسخ نامه زیادی داره ولی همون رو هم نمیتونن تمومش کنن .
این ها همه ایراد هست .
توصیه من برای منبع اول برای همه دانش اموزان ضعیف در ردوس ریاضی و فیزیک این هستش که یک کلاس آموزشی انتخاب کنن { حتما و حتما آفلاین سالهای قبل ببینید و یا از سایت آلا ببینید . به هیچ عنوان ثبت نام نکنید چونکه بی نظم میرن جلو و برنامه ریزی رو مختل میکنن . اگر بحث شرعی و غیر شرعی بودن هستش پول رو بریزید به حساب موسسه ولی از تلگرام آفلاین ببینید فیلم ها رو تا بتونید براش برنامه ریزی اصولی انجام بدید }
بعد کلاس کتابی که توصیه میکنم کتابهای ریاضی جمع بندی مهروماه و فیزیک جمع بندی مهروماه هستند .
این دو کتاب فوق العاده اموزشی نوشته شده اند و تستها رو تماما پوشش میدن و حتی تستهای سختی هم دارند . به خصوص ریاضی جمع بندیش که واقعا ترکونده
خوبی این کتابها اینه که حجم درسنامه شون در عین کاملی خلاصه شده است و وقتتون رو نمیگیره و تستهاش هممنظم و تصولی چیده شده . و شما با زدن همه تستهاشون کاملا زیر و بم مطلب دستتون میاد . این منبع اولتون هستش و خیلی زود و تند و سریع هم میتونید تمومش کنید . خوبی این روش اینه که اعتماد به نفس میده بهتون و انگیزه میگیرید . در نظر داشته باشید که ذهن انسان ترغیب به انجام کارایی داره که فکر میکنه راحت هستن و تایم کمی میگیرن و انرژی زیادی نمیخوان پس از نظر فیزیولوژیکی هم ترغیب میشید که از این کتابا دروس روبخونید.
ولی شما برای تست پوشش زدن نیاز دارید به یه بانک تست .
توصیه من برای بانک تست دو مورد است .
مورد اول: عضویت در کانال های ازمونها و زدن سوالات آزمونهای آزمایشی: این کاانالها با نظمی بی سابقه که حتی در سایتهای پولی هم وجود نداره سوالات رو استخراج و دسته بندی و ادیت میکنن و فایلشون رو قرار میدن براتون و میتونید درس به درس و فصلی و کتابی و هر جور دلتون خواست از سوالاشون استفاده کنید . پاسخ نامه رو هم که قرار میدن. شخصا یه بانک تست ازمونی دارم تو ریاضی که 8000 سوال مبحثی آزمونها رو دسته بندی کرده
مور دوم:استفاده از کتابای منبع دوم مثل آیکیو گاج و یا کتب موج آزمون نشر الگو { کلا کتابای تست نشر الگو چه سال به سالشون و چه جامع و چه موج آزمونش بانک تست بسیار عالی هستن در همه درس ها و میتونید به عنوان منبعی که همه نوع تیپ تستی رو پوشش میده بهشون اعتماد کنید . }
به جای اینکه برید خیلی سبز های گردن کلفت رو بخونید که معلوم نیست کی قراره تموم بشه با انواع اقسام تستهای تکراری و تقریبا آسونی که هیچ چیزی بهتون اضافه نمیکنه
برید یه کتاب لقمه طور رو بخونید همراه کلاس و جزوه دبیر { این اموزشتون رو فول کامل مینبده }
بعدش نیاز دارید به تمرین و تکرار و .... که یه بانک تست میتونه کمک کننده باشه .
در نظر داشته باشید که ما در زمینه کتابای کمک آموزشی هم کم فروشی داریم . بعضی انتشارات در کتاباشون کم فروشی میکنن . مثل گاج و خیلی سبز
و کلا هر انتشاراتی که برای یه درس دو تاب با سطح متفاوت داره کم فروشی میکنه
خیلی سبز یدونه معمولی داره برای ریاضی یدونه هم نردبام .
گاج هم این روش رو با میکرو و آیکیو انجام میده .
کاربرد هر دو کتاب صفر تا صدی هستش ولی سطحشون فرق داره هر دو درسنامه دارن و تست و پاسخ . در صورتی که میتونستن هر دو کتاب رو با ویرایش هایی یکی کنن .و دیگه دانش اموز هزینه اضافی متحمل نشه . ولی خب از اونجاییکه کلمه مافیای آموزشی برازنده این انتشارات هستش چنین کاری رو نمیکنن تا سودشون چند برابر بشه . و یک محصول رو دوبار بفروشن به بچه های مردم
انتشارات نشر الگو با اختلاف تمام بهترین و منصف ترین انتشارات کنکوری ایران هستش . اولا کم فروشی نداره تو کتاباش و اگر شما سری تست نشر الگو رو بخرید مطمئن باشید درسنامه خوبی گیرتون میاد { اگر مطلق صفر نباشید } تستهای صفر تا صد متنوع از هر سطحی و نوعی توش میبینید . پاسخ نامه های تقریبا خوبی هم داره و از همه مهم تر قیمت منصفانه ش که واقعا در مقام مقایسه خیلی خیلی ارزش خرید بالایی داره
در ضمن تازگیا در دروس زیست و فیزیک و ریاضی هم پاسخ نامه رایگان به صورت پی دی اف قرار میگیره و نیازی نیست که پول بدبد بخرید .
در کل حواستون جمع باشه