سلام به همه
یکی از کسانی که میشناسم تونست با تقلب پزشکی قبول بشه
بنظرتون میتونه تموم کنه این رشته رو؟ خیلی رو اعصاب 😅
سلام به همه
یکی از کسانی که میشناسم تونست با تقلب پزشکی قبول بشه
بنظرتون میتونه تموم کنه این رشته رو؟ خیلی رو اعصاب 😅
افرادی با سهمیه ها رفتن پزشکی رو تموم کردن که خودشونم از ترسشون پروانه نمیگیرن چون میترسن آدم بکشن.
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
کسی که با تقلب بره بعیده بتونه تو 7 سال تموم کنه اما به احتمال بالای 50 درصد نهایتا تموم میکنه
سهمیه ای ها تو 7 سال تموم میکنن هیچی هم بلد نباشن
نکته مهم این هست که همه دکترهای متخصص درآمد بالایی ندارن بعضی تخصص ها باید تو بیمارستان کار کنن عملا مطب براشون مفهومی نداره بعضی ها مطب باز میکنن که ازین افراد بعضی هاشون موفق نمیشن و درآمدشون متوسط به بالاس اما گروه کمی موفق میشن و خیلی درآمد بالایی دارن که این مستقیما به توانایی های علمی و تجربی اون دکتر بستگی داره که گروه متقلب و سهمیه ای این ویژگی رو ندارن و معمولا جزو گروه دکترهای پولساز نمیشن
تموم کردن مهم نیست مهم مهارته که نه اینا دارن نه سهمیه ای ها.... یه پسر 8 ساله رو یکی از همین دکترها کشت...
پ.ن:البته تموم کردنش هم به این سادگی ها نیست سهمیه ای ها برای پره انترنی،ازمون تخصص و... هم سهمیه دارن به خاطر همین میتونن تمومش کنن برای معدل هم خود دانشگاه حواشون رو داره
البته سهمیه ای ها معمولا کمیسیون های پزشکی سازمان های مختلف رو هم به عهده میگیرن این خودش خیلی درآمد رو افزایش میده. حتی درآمد مشروع کمیسیون ها هم بالاست
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
یه آزمونی داره به اسم یوس سوالات هوش ریاضی هندسه که سوالاتش هم نسبتا سخته (سوالات ریاضیش از کنکور ایران آسونتره سوالات هندسش 10 برابر کنکور ایرانه سختیش به شکلی که اساتید ریاضی ما تو ایران نمیتونستن حل کنن) - 80 سوال 80 دقیقه وقت - بسته به دانشگاهش شرکت کننده ها و تعداد خارجی هایی که ور میدارن متفاوته - دانشگاه بالیکسیر که من توش تحصیل میکنم زمانی که من آزمون دادم 3000 تا حدودا شرکت کننده داشت 2 نفر حارجی قبول کردن - من بعد 1 سال رفتن به موسسه تو ترکیه برای آمادگی آزمون با درصد 98% تونستم قبول بشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)