مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Unhappy مطالعه با تایم های نامشخص!

سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه.

من یه مشکل عجیب دارم! الان چند ماهه که برای کنکور تیر (تجربی) شروع کردم ولی هنوز نتونستم سر یه تایم مشخص درس بخونم. خیلی ها رو دیدم که مثلا بازه های 1 ساعته یا بیشتر رو قرار میدن و در همون زمان مقداری مطالعه می کنن و بعد یه استراحت حدود یک ربع و به همین منوال تا شب.
      اما من هر کاری که کردم نشد بخصوص که از بی نظمی متنفرم و همین نداشتن نظم زمانی منو به شدت آزار میده!
      گاهی یه کاری پیش میاد که تایم رو به هم میریزه، بعضی وقت ها تمرکزم کم میشه و گاهی هم نمیتونم یک ساعت کامل رو یک جا بشینم و کلافه میشم!
      واقعا معضل اعصاب خرد کنیه!
      میشه کمکم کنین؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام میشه یک صفحه از برنامتون قرار بدید؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها
      سلام .وقتتون بخیر . ممنون میشم جواب بدین . من چند ساله پشت کنکورم . هر سال استمرار نداشتم دو روز خوندم یه روز نخوندم و..و نتیجه این شد که گند زدم .امسال اومدم ازمون گاج ثبت نام کردم ولی باز یه روز خوندم دو روز نخوندم چهار پنج جلسه ازمونم غیبت کردم .
      الان میخوام دوباره شروع کنم .به نظرتون اون برنامه بهمن ماه که گذاشتید اختصاصیاشو فقط بخونم خوبه ؟ یا طبق نیم سال دوم گاج پیش برم و نیم سال اولو فعلا ول کنم ؟؟
      سالای قبل باز بهتر میخوندم . امسال کلا خسته شدم .‌خانوادم مجبورم کردن چون پارسال دوماه اخر مثه چی درس میخوندم شبانه روز گفتن انقد تلاش کردی یه سال دیگه هم بمون .میخوام تمومش کنم امسال . پرستاری هر چی شد .

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به گوشی دسترسی ندارم که عکسش رو بفرستم.
      یک روزش رو بعنوان مثال مینویسم.
      27 دی
      • زیست دوازدهم مرور فصل 2 - 3 ساعت
      • فیزیک دهم مرور فصل سوم و 120 تست - 4 ساعت
      • ریاضی مبحث مثلثات - مرور و 30 تست - 3 ساعت
      • عمومی 1 ساعت

البته ناگفته نمونه که من از اول مهر با میانگین 8 ساعت مفید دارم میخونم و از لحاظ زمان مشکلی ندارم.
      فقط مشکلم توی بی نظمیشه!
      از روش پومودورو هم استفاده کردم اما خیلی کم نتیجه گرفتم.
      ویرایش توسط _Blueberry_ : 27 دی 1401 در ساعت 19:18

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      اگه ساعت مطالعه خوبی دارید خیلی حساس نباشید سر این موضوع.
      در طول روز انرژی بالا پایین داره.
      کاری که می تونید بکنید اینه که در طول روز از صبح تا شب رو برگه بنویسید که چه کار میکنید. دقیقه به دقیقه.
      اخر شب ببینید چیا باعث شده روند مختل بشه.
      و فرداش سعی کنید یکی دوتاشون رو رفع کنید.
      این کار باعث میشه آگاه بشید به برنامه و روزتون بعد از مدتی.
      موفق باشید
      سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
      وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون بابت راهنماییتون

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SARA_H83 نمایش پست ها
      به گوشی دسترسی ندارم که عکسش رو بفرستم.
      یک روزش رو بعنوان مثال مینویسم.
      27 دی
      • زیست دوازدهم مرور فصل 2 - 3 ساعت
      • فیزیک دهم مرور فصل سوم و 120 تست - 4 ساعت
      • ریاضی مبحث مثلثات - مرور و 30 تست - 3 ساعت
      • عمومی 1 ساعت

البته ناگفته نمونه که من از اول مهر با میانگین 8 ساعت مفید دارم میخونم و از لحاظ زمان مشکلی ندارم.
      فقط مشکلم توی بی نظمیشه!
      از روش پومودورو هم استفاده کردم اما خیلی کم نتیجه گرفتم.
      دوست خوبم
      با توجه به اینکه شما دنبال توصیه های کلی نیستی منم سعی میکنم به جزئیات گیر بدم، شاید از حرفام نتونستی ایده بگیری شایدم تونستی در هر صورت توصیه ام این هست که اگه به روند خاصی عادت کردی یک دفعه ای بهمش نریزی...

1) روی حجم تمرکز کن، مطمئن باش حجمِ زیاد میانگین زمان مطالعه خوبی هم بهت هدیه میده...
      از بند زمان بیرون بیا. اون حجمی که میخوای بخونی رو با دقت هر شب تعیین کن و روز بعد شروع کن به اجرا
      حجم پیشروی شما بهتره برحسب تعداد تست باشه و نه برحسب ریز مباحث درسنامه، صفحاتی که باید مطالعه کنی و ... اینطوری نظم بیشتری میگیری، شما اگر امروز به مغزت گفتی باید بشینی از تست 530 تا 550 رو تحلیل کنی، خیلی راحت میشینه برات تحلیل میکنه تا به آخرین تست بازه ای که تعیین کردی برسه. اما بیا و اینطور بهش بگو که تو امروز باید گفتار 1 و 2 فصل 3 زیست دهم رو بخونی، تقریبا محاله که اعصابت رو خرد نکنه. میخام چی بگم؟ دوست عزیز ذهن شما فقط اعداد و ارقام رو میفهمه ذهن همه مون همینطوره. اگه امروز به یکی که هیچی نخونده بگی بشین بخون میشه داخل 6 ماه خیلی از مباحث رو مسلط شد قبول نمیکنه و سعی میکنه هرطور شده از کاری که به نفعشه فرار کنه، میشینه از همین الآن تا شب کنکور تیر برات نمونه ناموفق میاره که ببین اینا خوندن و هیچی نشدن، میره یه برنامه خوشگل چند ساله واست طراحی میکنه که طبق اون طی 2 سال هر درسی رو هفت بار ببندی ولی بهت ثابت میکنه که نیاز نیست از فردا زور زیادی بزنی ، همین که با روزی 2 ساعت هم شروع کنی برات خوبه. خلاصه این قدرت مغز آدمیه که به هر حیله ای دوست داره از انجام دادن کارای سخت دوری کنه. ما توان این رو نداریم که با خودمون ستیز کنیم اینطوری فقط حال مون از همیشه بدتر میشه. بازده میاد پایین. اما میتونیم با اعداد و ارقام همین ذهن رو بخوبی فریب بدیم تا ازش کار بکشیم. شما وقتی داخل برنامه ات می نویسی فردا فصل 2 زیست دهم، در کنارش یه عددی تعیین کن تا ذهنت درگیر ماجرا شه. مثلا بنویس تست های زوج منبع یا از تست شماره 200 تا 240 . یا بنویس سوالات مارک یا ... خلاصه اینکه کاری کن تا ذهنت اون عدد کوفتی رو داخل هر بخشی که خواست اجرا کنه ببینه . وقتی ببینه آخرین کاری که باید انجام بده آخرین عدد از بازه ای که تعیین کردی هست خودش شروع میکنه به اجرا کردن بدون اینکه شما رو اذیت کنه. پس اولین نکته چی شد؟ حجم مشخص کن. حجم های عدد دار، رقم و عدد هم که از دل تست بیرون میاد . حتی برای مرور زیست ، بهتره یه سری تست مشخص کنی که جواب بدی و این میشه راهی برای فریب ذهن. مغز ما حالش از فیلمای پایان باز بهم میخوره، ما همه مون فیلمای هندی دوس داریم. اون تست آخری که مشخص کردی میشه نقطه ای که ذهنت سعی میکنه بهش برسه اونجایی که ذهنت به آرامش میرسه. وقتی برنامه ریزی یه نفر خیلی کلی و بی در و پیکر باشه هیچ وقت مغزش قبول نمیکنه بشینه عین آدم اجرا کنه.

2-تنوع رو ببر بالا ... نگران نباش ... اینکه به یه درس 2 - 3 بار در طول روز برگردی هیچ ایرادی نداره...
      شما میتونی دو سه بار روی هر درس در طول روز برگردی...به این صورت که حجم کلی مدنظرت برای هر درسی رو تکه تکه کنی و مثلا داخل 3 پارت اجراش کنی.
      وقتی حرف از تنوع میزنم یه عده میگن ما نمیتونیم و تمرکزمون بهم میریزه. اما واقعیت اینه که اوایل انجام دادن هر کاری خیلی سخته ولی با تمرین و تکرار شدنی هست و واقعا هم میشه انجامش داد. شما باید یاد بگیری پارتای کوتاه ولی پشت سرهم اجرا کنی. این یه مهارت مهم آزمون دادن هم محسوب میشه و کمک میکنه سر جلسه ذهنت با عوض شدن درس بدون هیچ استراحتی اذیت نشه و همچنان کار بده بهت.
      مثال:
      untitled.jpg
      تو نمونه ای که آوردم پارت های اجرایی یک روز فرد تکه تکه شده. بجای اینکه شخص بیاد 3 ساعت پشت سرهم مثلا زیست بخونه میاد و همین سه ساعت رو تبدیل میکنه به دو پارت کوتاه مطالعاتی حتی ریز تر مثلا 3 پارت، هر پارت کوچیک که اجرا شد درس بعدی رو شروع میکنی اینطوری دیگه نیازی به تکنیک پومودورو هم نیست و ذهنت هیچ وقت خسته نمیشه

3-یکنواخت نمون...رشد بده تایم مطالعه ات رو
      یه روزایی یکم بیشتر بخون (حتی نیم ساعت بیشتر از روز قبل)
      یه روزای خاصی در هفته تعداد تست رو نسبت به روز قبل بالاتر ببر
      یه کار جدید شروع کن (مهم نیست تموم شه فقط همین که به برنامه ات تنوع بده هم کافیه)
      یه سری جاها یه سری چالش بذار واسه خودت تا از یکنواختی در بیای
      استراحت کن حتی (در صورت نیاز)
      واسه برنامه ات ضمانت اجرایی داشته باش ، اگر اجرا نشد جریمه کن خودتو . اگرم اجرا شد پاداشی در نظر بگیر (هرچند من هیچ وقت این مورد رو خودم تجربه نکردم. خب عادت به هر کاری داشته باشی انجامش هم میدی دیگه به نظر من نیازی به این کار ها نیست ولی یکسری انگار باید زور بالا سرشون باشه تا یه کاری رو انجام بدن که قابل احترامه)

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Marz نمایش پست ها
      سلام .وقتتون بخیر . ممنون میشم جواب بدین . من چند ساله پشت کنکورم . هر سال استمرار نداشتم دو روز خوندم یه روز نخوندم و..و نتیجه این شد که گند زدم .امسال اومدم ازمون گاج ثبت نام کردم ولی باز یه روز خوندم دو روز نخوندم چهار پنج جلسه ازمونم غیبت کردم .
      الان میخوام دوباره شروع کنم .به نظرتون اون برنامه بهمن ماه که گذاشتید اختصاصیاشو فقط بخونم خوبه ؟ یا طبق نیم سال دوم گاج پیش برم و نیم سال اولو فعلا ول کنم ؟؟
      سالای قبل باز بهتر میخوندم . امسال کلا خسته شدم .‌خانوادم مجبورم کردن چون پارسال دوماه اخر مثه چی درس میخوندم شبانه روز گفتن انقد تلاش کردی یه سال دیگه هم بمون .میخوام تمومش کنم امسال . پرستاری هر چی شد .
      سلام
      طی این سال ها چرا پیوستگی نداشتید؟
      خیلی واضحه که خرج کردن و آزمون نوشتن نمیتونه باعث پیوستگی مطالعاتی یه نفر بشه
      بگردید دنبال دلایلش
      ببینید تا زمانی که شما نتونید 4-5 ماه هر روز یه ساعت مشخص درس بخونید هیچ توصیه و راهکاری بدردتون نمیخوره
      اول باید مشکلی که داشتید ریشه یابی و حل بشه
      وگرنه هر سال این سیکل معیوب تکرار میشه

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

دوست خوبم
      با توجه به اینکه شما دنبال توصیه های کلی نیستی منم سعی میکنم به جزئیات گیر بدم، شاید از حرفام نتونستی ایده بگیری شایدم تونستی در هر صورت توصیه ام این هست که اگه به روند خاصی عادت کردی یک دفعه ای بهمش نریزی...

1) روی حجم تمرکز کن، مطمئن باش حجمِ زیاد میانگین زمان مطالعه خوبی هم بهت هدیه میده...
      از بند زمان بیرون بیا. اون حجمی که میخوای بخونی رو با دقت هر شب تعیین کن و روز بعد شروع کن به اجرا
      حجم پیشروی شما بهتره برحسب تعداد تست باشه و نه برحسب ریز مباحث درسنامه، صفحاتی که باید مطالعه کنی و ... اینطوری نظم بیشتری میگیری، شما اگر امروز به مغزت گفتی باید بشینی از تست 530 تا 550 رو تحلیل کنی، خیلی راحت میشینه برات تحلیل میکنه تا به آخرین تست بازه ای که تعیین کردی برسه. اما بیا و اینطور بهش بگو که تو امروز باید گفتار 1 و 2 فصل 3 زیست دهم رو بخونی، تقریبا محاله که اعصابت رو خرد نکنه. میخام چی بگم؟ دوست عزیز ذهن شما فقط اعداد و ارقام رو میفهمه ذهن همه مون همینطوره. اگه امروز به یکی که هیچی نخونده بگی بشین بخون میشه داخل 6 ماه خیلی از مباحث رو مسلط شد قبول نمیکنه و سعی میکنه هرطور شده از کاری که به نفعشه فرار کنه، میشینه از همین الآن تا شب کنکور تیر برات نمونه ناموفق میاره که ببین اینا خوندن و هیچی نشدن، میره یه برنامه خوشگل چند ساله واست طراحی میکنه که طبق اون طی 2 سال هر درسی رو هفت بار ببندی ولی بهت ثابت میکنه که نیاز نیست از فردا زور زیادی بزنی ، همین که با روزی 2 ساعت هم شروع کنی برات خوبه. خلاصه این قدرت مغز آدمیه که به هر حیله ای دوست داره از انجام دادن کارای سخت دوری کنه. ما توان این رو نداریم که با خودمون ستیز کنیم اینطوری فقط حال مون از همیشه بدتر میشه. بازده میاد پایین. اما میتونیم با اعداد و ارقام همین ذهن رو بخوبی فریب بدیم تا ازش کار بکشیم. شما وقتی داخل برنامه ات می نویسی فردا فصل 2 زیست دهم، در کنارش یه عددی تعیین کن تا ذهنت درگیر ماجرا شه. مثلا بنویس تست های زوج منبع یا از تست شماره 200 تا 240 . یا بنویس سوالات مارک یا ... خلاصه اینکه کاری کن تا ذهنت اون عدد کوفتی رو داخل هر بخشی که خواست اجرا کنه ببینه . وقتی ببینه آخرین کاری که باید انجام بده آخرین عدد از بازه ای که تعیین کردی هست خودش شروع میکنه به اجرا کردن بدون اینکه شما رو اذیت کنه. پس اولین نکته چی شد؟ حجم مشخص کن. حجم های عدد دار، رقم و عدد هم که از دل تست بیرون میاد . حتی برای مرور زیست ، بهتره یه سری تست مشخص کنی که جواب بدی و این میشه راهی برای فریب ذهن. مغز ما حالش از فیلمای پایان باز بهم میخوره، ما همه مون فیلمای هندی دوس داریم. اون تست آخری که مشخص کردی میشه نقطه ای که ذهنت سعی میکنه بهش برسه اونجایی که ذهنت به آرامش میرسه. وقتی برنامه ریزی یه نفر خیلی کلی و بی در و پیکر باشه هیچ وقت مغزش قبول نمیکنه بشینه عین آدم اجرا کنه.

2-تنوع رو ببر بالا ... نگران نباش ... اینکه به یه درس 2 - 3 بار در طول روز برگردی هیچ ایرادی نداره...
      شما میتونی دو سه بار روی هر درس در طول روز برگردی...به این صورت که حجم کلی مدنظرت برای هر درسی رو تکه تکه کنی و مثلا داخل 3 پارت اجراش کنی.
      وقتی حرف از تنوع میزنم یه عده میگن ما نمیتونیم و تمرکزمون بهم میریزه. اما واقعیت اینه که اوایل انجام دادن هر کاری خیلی سخته ولی با تمرین و تکرار شدنی هست و واقعا هم میشه انجامش داد. شما باید یاد بگیری پارتای کوتاه ولی پشت سرهم اجرا کنی. این یه مهارت مهم آزمون دادن هم محسوب میشه و کمک میکنه سر جلسه ذهنت با عوض شدن درس بدون هیچ استراحتی اذیت نشه و همچنان کار بده بهت.
      مثال:
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Untitled.jpg
مشاهده: 243
حجم: 282.6 کیلو بایت
      تو نمونه ای که آوردم پارت های اجرایی یک روز فرد تکه تکه شده. بجای اینکه شخص بیاد 3 ساعت پشت سرهم مثلا زیست بخونه میاد و همین سه ساعت رو تبدیل میکنه به دو پارت کوتاه مطالعاتی حتی ریز تر مثلا 3 پارت، هر پارت کوچیک که اجرا شد درس بعدی رو شروع میکنی اینطوری دیگه نیازی به تکنیک پومودورو هم نیست و ذهنت هیچ وقت خسته نمیشه

یه کار جدید شروع کن (مهم نیست تموم شه فقط همین که به برنامه ات تنوع بده هم کافیه)
      واسه برنامه ات ضمانت اجرایی داشته باش ، اگر اجرا نشد جریمه کن خودتو . اگرم اجرا شد پاداشی در نظر بگیر (هرچند من هیچ وقت این مورد رو خودم تجربه نکردم. خب عادت به هر کاری داشته باشی انجامش هم میدی دیگه به نظر من نیازی به این کار ها نیست ولی یکسری انگار باید زور بالا سرشون باشه تا یه کاری رو انجام بدن که قابل احترامه)
      خیلی خیلی ممنونم ازتون.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      Up

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      up
      ای فیدروس! خوبی چیست؟
      و چه چیز خوب نیست ...
      آیا لازم است از کسی سوال کنیم که این را به ما بگوید؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

دوست خوبم

مثال:
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Untitled.jpg
مشاهده: 243
حجم: 282.6 کیلو بایت

چقدر خوب و مفید بود این پست

برنامه حجمی رو من حتما اجرا میکنم

در مورد خاصیت گول زدن مغز هم واقعا عالیه بتونیم اجرا کنیم

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من یک سوالی دارم
      ننوشتن ساعت مطالعه و ثبت نکردنش مشکل داره؟ همه رتبه ها ساعت و تعداد تستشونو ریز به ریز یاداشت میکنن؟

من پارسال مشاور داشتم و خب طبیعتا ریز به ریز گزارش می‌نوشتم که بهش ارائه بدم

ولی امسال روش رو تغییر دادم و صرفا حجمی میخونم، مثلا ساعت ۲ شروع میکنم و میگم ۱۰۰ تست قلمچی فصل ۱ رو میزنم و تا تمام نشه سراغ درس دیگه نمیرم و خب طبیعتا ساعت و گزارش و پلنر نویسی صورت نمیگیره و اساسا حالشو ندارم واقعا

این کار به نظرتون درسته؟ چون اکثرا دقیقا برعکس من هستن حس میکنم اشتباهه کارم

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها
      من یک سوالی دارم
      ننوشتن ساعت مطالعه و ثبت نکردنش مشکل داره؟ همه رتبه ها ساعت و تعداد تستشونو ریز به ریز یاداشت میکنن؟

من پارسال مشاور داشتم و خب طبیعتا ریز به ریز گزارش می‌نوشتم که بهش ارائه بدم

ولی امسال روش رو تغییر دادم و صرفا حجمی میخونم، مثلا ساعت ۲ شروع میکنم و میگم ۱۰۰ تست قلمچی فصل ۱ رو میزنم و تا تمام نشه سراغ درس دیگه نمیرم و خب طبیعتا ساعت و گزارش و پلنر نویسی صورت نمیگیره و اساسا حالشو ندارم واقعا

این کار به نظرتون درسته؟ چون اکثرا دقیقا برعکس من هستن حس میکنم اشتباهه کارم
      بهتره برنامه ریزی کنید و برای هر درس پارت بندی کنید تا بتونید در روز درس هاتون رو با سرعت مناسبی پیش ببرید
      اگه از کرنومتر خوشتون نمیاد
      یه ساعت کوچیک کنارتون باشه با برنامه ای که به صورت شخصی سازی شده نوشتید
      مثلا
      8-10 زیست شناسی 75 تست + مرور
      10:15-12:15 ریاضی 50 تست +درسنامه
      بعد از انجام دادن کار ها جلوش تیک بزنید
      اگه تست ها کمتر یا بیشتر شد عددش رو جلوی تیک بنویسید
      این شکلی که فرمودید مناسب کنکور نیست
      روز هاتون با لبخند

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن