ریاضی آریان حیدری واقعا آسونه بیشتر سوالاش از کنکور های اخیر ساده تره
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
منبع پیشرفته برای ریاضی سوالات کنکور ریاضی هست
و کتب کمک آموزشی گروه آموزشی حسابان
مثل گسسته
حسابان
هندسه و ...
البته منظورم مباحث مشترکه
چون من خودم امسال سوابقم جور شه کنکور ریاضی میدم
یه مدت تحقیق کردم و مقایسه کردم
پیشنهاد می کنم
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
ریاضی جامع منتشران به درد آمادگی نهایی هم نمیخوره از بس ساده ست حتی از میکرو هم ساده تره. نمیدونم منتشران چطور روش میشه با این قیمتا کتاب بده بیرون.
برای ریاضی
آیکیو حقیقتا منبع سخت آنچنانی نیست. من واقعا نمیدونم به مشاوری که آیکیو رو بعنوان منبع دوم به بچه ها پیشنهاد میکنه باید چه لقبی بدم، این افراد نادان هنوز در کنکور های نظام قدیم باقی موندن. آیکیو یه منبع متوسط محسوب میشه که از ایده های کتاب درسی چندان فراتر نرفته. در عین حال منبع بسیار کاملی هست و از نظر آموزشی شما رو از هر منبع دیگه بی نیاز میکنه. من واقعا نمیفهمم چرا یه مشاور باید این کتاب جامع و کامل رو بعنوان منبعی معرفی کنه که مثلا یه دانش آموز چند ماه آخر کار کنه. این منابع و همچنین منابع جامع دیگه بازار با تعداد تست زیاد مثلا 3000 تست بیشتر به درد شروع با سطح قابل قبول میخورن. اینها بعنوان منبع اول باید استفاده بشن و دوستانی که ضعیفن قطعا مشکلات پایه ای داخل ریاضی دارن که بایستی مشکلات خودشون رو در ریاضی پایه هشتم، نهم و دهم دنبال کنند نه کتاب های سطح بسیار پایین بازار. مثلا شما امروز اتحاد بلد نیستی خب این درسته که من به شما بگم برو میکرو جامع آریان حیدری تهیه کن که 4000 سوال آبکی در حد امتحانات نهایی داره که گاها با چشم میشه حل کرد و وقتی این 4000 سوال حل شد و مثلا اواخر اسفندیم حالا برو آیکیو بخر یه نوکی هم به 3000 سوال این کتاب بزن و تهش ریاضی بزن 30 درصد چون در اکثر مباحث به تسلطی که کنکور نیاز داره نرسیدی؟! قاعدتا خیر. شما بهتره ضعف های پایه ای خودت در ریاضیات رو شناسایی و در حد نهایت یکی دو ماه (البته برای شروع از مهر از الان قطعا باید زودتر جمع و جورش کنی) روی ضعفات کار اصولی انجام بدی. نهایتا به سطح خاصی از پیشرفت که رسیدی بیای با یه منبع قوی تر مثل آیکیو شروع جدی کنی. متاسفانه بحث منابع خیلی تبلیغاتی شده، من به شما حق میدم تا شب کنکور هم گیج باشی که بالاخره حرف من درسته یا آقای x یا خانم y ، اما من همیشه گفتم باز هم میگم، موفقیت در آزمون های کشورمون بیشتر از اینکه به منبع مطالعاتی شما بستگی داشته باشه به " فرم مطالعاتی " و روندی که طی می کنید بستگی داره و کشف روش ها نیاز به خودشناسی داره ولی کلیت قضیه همینی بود که گفتم.
برای فیزیک:
تک جلدی خیلی سبز آره کتاب خوبیه. در کل فیزیک کنکور طی چند سال اخیر روند ثابت و خوبی طی کرده بنابراین حتی بدترین منبع بازار به نظرم اگه درست کار بشه میتونه شما رو به درصد 50 و بالاتر برسونه و تستای کنکور چند سال اخیر به نظرم بهترین منبع اند. هر کتاب بازار حتی منابع تکمیلی و سخت تر مثل آیکیو حالا چیکار کردن؟ همشون اومدن تستای کنکور رو آوردن و حالا یکسری تست مشابه کنکور بعنوان تست تالیفی جا دادن بین سوالات. بنابراین اکثر این منابع راه درستی رو طی کردن چون راه موفقیت در فیزیک دقیقا همینه که شما یه درسنامه خوب و مقوی کار کنی سپس بپردازی به سوالات کنکور و شبیه ساز کنکور تا به درصد 60 اینا برسی. از 60 به بعد ولی نیاز به تالیفی کار کردن و ایده های جدید دیدن داره که خب معمولا 99 درصد بچه ها به همین 60 درصد هم نمیرسن.
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
خواهش میکنم
اصلا کاری با آینده نداشته باشید
همین الان
همین لحظه ای که با من حرف میزنید
کتاب فیزیک رو باز کنید یه کوچولو درسنامه سپس حل 10 سوال
هر روز بار ها این روند رو تکرار کن
بجای برنامه های حجمی سنگین ریختن
بجای حساب کتاب کردن و فکر کردن به تهش ، به منبع دوم ، به حذف و ... فقط از فرصتی که همین لحظه در اختیار داری استفاده کن، خیلی راحت و بدون هیچ دغدغه خاصی درسنامه شگفت انگیز رو بیار، حالا چند صفحه از درسنامه رو بدون هیچ وسواسی بخون، تموم که شد حالا 10 تا دونه سوال از کتاب تست ات بزن و بدون هیچ نگرانی و فکر به آینده ای قشنگ بشین دونه دونه تستاشو تحلیل کن و داخل یه برگه ای مثل برگه پایین بنویس که این سانس درسنامه 1 اندازه گیری مطالعه به همراه تست 1 تا 10 حل کردم. حالا ساعت رو نگا کن، 40 الی 50 دقیقه رفته. یه استراحت 4-5 دقیقه ای نیاز داری. بعد از اون برو سراغ درس بعدی
به این ترتیب و بدون هیچ دغدغه و نگرانی از تمام کردن یا نکردن فیزیک، بدون اینکه فکر خاصی راجع به منبع دوم کنی هر روز 2 الی 3 بار دیگه برگرد به فیزیک و همین قدمای کوچیک رو بردار. یه درسنامه مقوی در حد چند صفحه از شهریاری و حل 10 سوال فقط 10 سوال از همون مبحثی که خوندی که هر بار بیشتره 50 دقیقه نمیشه این قدمای کوچیک. (دیگه خیلی وقت بگیره 1 الی 1 ساعت و ربع)
انجام این کار باعث لذت بردن از فیزیک و بقیه درس ها میشه. باعث میشه شما جون تازه ای بگیری و دلت بخاد شروع کنی و ادامش بدی. عادت میکنی کم کم.
با این روند تمام مباحث و فصل ها رو به ترتیب از دهم بیار جلو. البته بهت حق میدم که جاری رو بذاری اولویت آخر و شاید حتی کلا حذف کنی که اگه اینطوری بود و خواستی کلا این فصل رو نخونی حتما درسنامه شهریاری رو تا سر بهم بستن مقاومت ها بخون چون مغناطیس نیازت میشه. به ترتیب از دهم بیا یازدهم سپس دوازدهم مطمئن باش میرسی تموم کنی. اصلا شک نکن. فقط نیازه حوصله کنی. هر وقت منبع اولت رو زدی و تقریبا 200 الی 300 تست ازش باقی مونده بود بیا که منبع آزمونی بهت معرفی کنم تا بعد از اون فقط جامع کار کنی.
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)