سلام چقد میشه ب این حذفیات اعتماد کرد و نخوند؟؟؟
برا رشته انسانی دروسی مثل اقتصاد و منطق و تاریخ حذفیات خیلی داشته بنظرتون بخونم یا به سنجش اعتماد کنم و وقت نزارم روشون؟
سلام چقد میشه ب این حذفیات اعتماد کرد و نخوند؟؟؟
برا رشته انسانی دروسی مثل اقتصاد و منطق و تاریخ حذفیات خیلی داشته بنظرتون بخونم یا به سنجش اعتماد کنم و وقت نزارم روشون؟
واس من ک تجربیم فرقی نداره چون فقط زیست دهم اونم خیلی کم حذفیات داشته
وقتی خودشون میگن حذف شده لابد حذف شده دیگ
ولی بنظرم بخون ولی زیاد اهمیت نده مثلا میخونی تست میزنی ½ بزن
آخه برای ما مثلا اقتصاد ۴ درس کامل حذف شده منطق دو درس تاریخ دهم ۳ تا درس حذف شده ینی ممکنه ازش سوال بیاد ؟! آخه بحث زیست شما جداس چون خیلی مطالب زیست ب هم مربوطه
سلام
دوست عزیز
همه مباحث و سرفصل ها رو بخون
هیچ جای دنیا تو مسابقه ای که یه تست کمتر بیشتر سرنوشت آدم بکل تغییر میکنه همچین ریسک بزرگی نمیکنن
همه مباحث بخون
اما حذفیات کمتر بخون (مثلا اون ها رو سه دور بزن ولی حذفیات صرفا یکی دو دور مطالعه و تست زنی کن)
اما اگر نمیرسی باز یه اولویت بده اون ها رو بذار داخل اولویت های بعدیت. ولی خب کسی که نمیرسه اصلا قاعده و اصولش هم این هست که نتیجه ای نگیره وگرنه فکر نکنید همه این 500 هزار نفر یکهو شب کنکور ریزش میکنند. پله به پله سر شروع هر ماه و فصلی یه عده جا میمونن یا نمیخونن و از گردونه رقابت خارج میشن. ته تهش ماه های آخر شاید 10 هزار نفر هنوز زنده ان و نفس می کشن.
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
ای که مرا خوانده ای
راه نشانم بده
در شب ظلمانی ام
ماه نشانم بده...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)