خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Question سوال راجب کنکور دی

سلام بچه ها امیدوارم حالتون عالی باشه و تلاش هاتون راضی کننده و دلتون شاد باشه.

یه سوال برام پیش اومده خیلی ازماها 12 امی هستیم و نیمسال اول رو جمع کردیم توی دی ماه نمیتونیم عملکرد خیلی عالی داشته باشیم. پشت کنکوری ها هم بعضی ها همینطور . اگر توی تیر ماه خیلی عملکردمون بهتر بشه سازمان سنجش نمیگه تقلب کردن؟ داستان نمیشه؟

من که هدفم تیره و تازه شروع کردم خیلی قوی خوندن به نظرتون دی ندم؟
      شما چیکار میکنید
      ویرایش توسط yaldamz : 01 دی 1401 در ساعت 18:06

2. Top | #2
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaldamz نمایش پست ها

یه سوال برام پیش اومده خیلی ازماها 12 امی هستیم و نیمسال اول رو جمع کردیم توی دی ماه نمیتونیم عملکرد خیلی عالی داشته باشیم. پشت کنکوری ها هم بعضی ها همینطور . اگر توی تیر ماه خیلی عملکردمون بهتر بشه سازمان سنجش نمیگه تقلب کردن؟ داستان نمیشه؟

من که هدفم تیره و تازه شروع کردم خیلی قوی خوندن به نظرتون تیرو ندم؟
      شما چیکار میکنید
      سلام

نه گل مشکلی نیس

اینا وسواس فکریه

تو محکم بخون

چرا تیر رو ندی؟

حتما بده

اینده اتو جهت میده
      ای که مرا خوانده ای
      راه نشانم بده

در شب ظلمانی ام
      ماه نشانم بده...

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

من که هدفم تیره و تازه شروع کردم خیلی قوی خوندن به نظرتون تیرو ندم؟
      شما چیکار میکنید
      دوست عزیز بجز کنکور دی ماه شما ۱۰ تا نهایی هم میدید و سنجش اگر بخواد شک کنه حتما اونا رو هم در نظر میگیره اما
      این سوال شما هر سال تکرار میشه حتی زمانی که کنکور دی بکار نبود بچه ها تاپیک میزدم که سنجش به چقدر جهش رتبه شک میکنه؟ بنظرتون شک میکنه؟ و....
      اگر من بگم به شما که من پیشگو هستم و میدونم سنجش به شما شک خواهد کرد شما دیگه درس نمیخونی؟ کلا برنامه درس و دانشگاه و زندگی أکادمیکتون رو میزنید و میگذارید کنار که یک زمانی بهتون شک نشه خدایی نکرده؟ قطعا آدم عاقل اینکار رو نمیکنه . به ذهن شیطون و بازیگوش تون بگید این موضوع برای شل گرفتن و رها کردن کافی نیست و نمیتونه با فکر کردن درباره احتمالات ضعیف از زیر درس خوندن در بره .
      بعدشم درسته که یه چیزایی گفته شده درباره اینکه چه کسانی از نظر سنجش مشکوک محسوب میشن اما قطعا بدونید همه اش در تفاوت نمرات سابقه تحصیلی و کنکور و این چیزایی که بچه ها همه میدونن خلاصه نمیشه و سنجش منابع دیگه ای هم داره برای شناسایی افراد متقلب و مشکوک که اون ها رو اعلام نمیکنه دلیلی هم نداره که بکنه اصلا . پس بدون دغدغه درباره این موضوع فقط بهترین تلاش خودتون رو بکنید و بدونید که تقریبا هر کس که تلاش کرده نتیجه گرفته . گفتم تقریبا چون هیچ کجای دنیا عدالت نیست و ممکنه جز استثنا ها باشید اما درصدش بسیار بسیار ضعیفه .

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وایی اینقد خوابم میومئ نوتشم تیر منظورم دی بود مرسییییییییییییی

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      اصلا داستان بشه برات
      از چی میترسی؟
      نهایت اینه که تو آذر کنکور مجدد میدی
      همون چیزایی که بلد بودی رو دوباره میاری رو کاغذ و دهنشون رو میبندی
      وقتی بلد هستی دلیلی برا ترس وجود نداره...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی دقیقا حق باشماستموفق باشید

7. Top | #7
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      وایی اینقد خوابم میومئ نوتشم تیر منظورم دی بود مرسییییییییییییی
      ای که مرا خوانده ای
      راه نشانم بده

در شب ظلمانی ام
      ماه نشانم بده...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن