خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درصد زیستم بالا نمیاد

بچه ها برای بالا بردن درصد زیست چیکار کنم هر چی تست میزنم هر چی میخونم فایده نداره از بعد تابستون درصد زیستم فاجعه شده کتاب هایی که دارمم آی کیو جامع و خیلی سبز تک پایه (هر سه پایه) میرم سر جلسه نمی‌دونم درباره چی حرف میزنه سوال آزمون قلمچی میرم

2. Top | #2
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirreza054 نمایش پست ها
      بچه ها برای بالا بردن درصد زیست چیکار کنم هر چی تست میزنم هر چی میخونم فایده نداره از بعد تابستون درصد زیستم فاجعه شده کتاب هایی که دارمم آی کیو جامع و خیلی سبز تک پایه (هر سه پایه) میرم سر جلسه نمی‌دونم درباره چی حرف میزنه سوال آزمون قلمچی میرم
      سلام

متن کتاب درسی رو واژه به وازه عمیق میخونید و نحوه ی تست زنیتون درسته؟
      ای که مرا خوانده ای
      راه نشانم بده

در شب ظلمانی ام
      ماه نشانم بده...
      ویرایش توسط LEA : 18 آذر 1401 در ساعت 17:55

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirreza054 نمایش پست ها
      یکی از دوستان مشابه این رو برای شیمی گفته بود
      بعضی درسها هستن که 99درصد حفظیات هستن مثل آناتومی یا میکروبیولوژی اینارو باید با فلش کارت و استفاده از نرم افزارهایی مثل جعبه لایتنر بخونید
      زیست شناسی بیشترش مفهومی هستش تو دروس مفهومی باید پایه داشته باشی اگه پایت ضعیف باشه چیزی متوجه نمیشی یه مدتی مثلا 4 5 روزه وقت بذار ساده ترین مفاهیم زیست شناسی مثل انواع سلولها اندامک ها کاراشون هومئوستازی اینارو یاد بگیر بعد قول میدم خیلی راحت تر زیست رو یاد میگیری
      این 4 5 روزمنابع آموزش ساده یا پایرو بخون نه کنکوری یا مفهومی
      امیدوارم موفق باشی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آره کتاب درسی رو کامل و دقیق میخونم تست هم دونه دونه که میزنم میرم پاسخنامشو میخونم و نکته ای داشت یادش میگیرم همونجا

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن