X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

به کمک فوری نیاز دارم(نظام وظیفه)

سلام به همه اعضای انجمن. بعد از چند ماه عضویت این اولین پست من توی این سایته. خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنین. موضوع از این قراره که من بعد از یک سال پشت کنکور موندن، تونستم پزشکی یه شهر دور قبول شم منتها نیمسال دوم یعنی ورودی بهمن. نیمه اول مهر کارای ثبت نام رو انجام دادم و کارت دانشجویی هم برام صادر شد و قرار شد که بعدش برای معافیت توی سایت سخا درخواست بدم. ولی بنا به دلایلی(یکی از کسایی که راجع به این موضوع ازش سوال کردم جواب غلط اندازی به من داد) فرض من به اشتباه این بود که تا آذر برای این کار وقت دارم و این پیشفرض اشتباه و فراموشی و مشکلاتی که روی سرم ریخته بود باعث شد تا این کار رو تا تاریخ معینش(که گویا تا 25 مهر بوده) انجام ندم و اینطور شد که چند روز پیش از معاونت آموزش دانشگاه باهام تماس گرفتن که معافیتت اینطوریه و باید فوری بری توی سایت سخا و درستش کنی. درخواست رو آنلاین دادم ولی دوباره تماس گرفتن که به مشکل خورده و باید حضوری بری برای درخواست. منم سریع به پلیس +10 و نظام وظیفه مراجعه کردم. بهم گفتن که توی سیستم به علت غیبت درخواستت رد شده و به مشکل جدی برخوردی و حتی ممکنه بخاطر تاخیر تو اقدام، ثبت نامت باطل بشه و مجبور به اعزام بشی. بعد از کلی خواهش بهم مسیول اونجا اینطور بهم گفت که احتمالا باید بری نظام وظیفه همون شهری که قبول شدی و اونجا درخواست بدی و شاید قبول کنن به عذر تاخیر موجه. و خب شهر قبولی از محل سکونت من حدود 16 ساعت فاصله زمینی داره و فورا نمیتونم برم. بنظرتون کاری هست که تا قبل از رفتن به اون شهر بتونم انجام بدم؟امیدی هست اصلا؟اعصابم به هم ریخته و خیلی مضطربم. ممنون میشم اگر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.(فارغ التحصیل 1400/3/31 ، ورودی بهمن1401)

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام برای چی درخواستت تو سیستم رد شده ؟تاریخ شروع به تحصیل تو سخا باید یک مهر میزدی ، اگه بهمن ماه زدی خب معلومه رد میشه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1397 نمایش پست ها
      سلام برای چی درخواستت تو سیستم رد شده ؟تاریخ شروع به تحصیل تو سخا باید یک مهر میزدی ، اگه بهمن ماه زدی خب معلومه رد میشه
      رد شده به علت غیبت. بهمن زدم چون قبل از ثبت درخواست از مسؤول معاونت راجبش پرسیدم و چیزی نگفت اصلا، هیچ اشاره ای نکرد. وقتی ثبت کردم درخواست رو روز بعدش تماس گرفت که مشکل پیش اومده و شاید اگه شروع رو از مهر میزدی این مشکل پیش نمیومد. بنا به توصیه ای که کرد قرار شد برم معاونت وظیفه محل سکونت که ببینم امکان ویرایش تاریخ وجود داره یا نه که رفتم و بهم گفتن باید بری نظام وظیفه محل قبولی برای ویرایش و شاید قبول نکنن و از این حرفا. راه حلی هست بنظرت؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام حتما حتما جدی بگیر
      به نظرم هرچه سریع تر مراجعه کن فرمانهدی نظام وظیفه مرکز استانتون اول و یه عذر موجه پیدا کن هرچه سریع تر اقدام کن هرچه دیر تر شه سخت تر میشه

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi03 نمایش پست ها
      رد شده به علت غیبت. بهمن زدم چون قبل از ثبت درخواست از مسؤول معاونت راجبش پرسیدم و چیزی نگفت اصلا، هیچ اشاره ای نکرد. وقتی ثبت کردم درخواست رو روز بعدش تماس گرفت که مشکل پیش اومده و شاید اگه شروع رو از مهر میزدی این مشکل پیش نمیومد. بنا به توصیه ای که کرد قرار شد برم معاونت وظیفه محل سکونت که ببینم امکان ویرایش تاریخ وجود داره یا نه که رفتم و بهم گفتن باید بری نظام وظیفه محل قبولی برای ویرایش و شاید قبول نکنن و از این حرفا. راه حلی هست بنظرت؟
      برو تو همون سایت سخا قسمت معافیت تحصیلی شاید بشه از طریق سیستم درخواست پس گرفت و درخواست جدید فرستاد اگه چنین گزینه ای نبود به پشتیبانی سایت زنگ بزن بگو تو تاریخ اشتباه کردی و ویرایش کنن ، و اینکه اصلا نگران نباش این چیزا راحت درست میشه و هنوز مهلت داری ، اگه از طریق سایت نشد برو معاونت وظیفه عمومی استان خودت اونا میتونن درست کنن .خصوصیت رو چک کن
      ویرایش توسط mohammad1397 : 01 آذر 1401 در ساعت 20:35

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Medrik نمایش پست ها
      سلام حتما حتما جدی بگیر
      به نظرم هرچه سریع تر مراجعه کن فرمانهدی نظام وظیفه مرکز استانتون اول و یه عذر موجه پیدا کن هرچه سریع تر اقدام کن هرچه دیر تر شه سخت تر میشه
      سلام با معاونت مرکز استانمون حرف زدم و گفتن کار ازشون ساخته نیست. بعدش با نظام وظیفه محل تحصیل تماس گرفتم و با کمکشون درخواستمو تونستم ویرایش کنم. فعلا سخا یه تایید اولیه بهم داده و نوشته باید منتظر تایید دانشگاه باشم. امیدوارم مشکل دیگه ای پیش نیاد.
      ممنون بابت پاسخت.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      من متوجه نشدم چطور ممکنه معافیت تحصیلی شما مشکل داشته باشه ولی کارت دانشجویی براتون صادر شده باشه
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما احتمالا پزشکی قزوین قبول نشدی؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من بابام پزشک نظام وظیفست میپرسم مراحلشو بهت میگم تا فردا

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن