سلام به همه اعضای انجمن. بعد از چند ماه عضویت این اولین پست من توی این سایته. خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنین. موضوع از این قراره که من بعد از یک سال پشت کنکور موندن، تونستم پزشکی یه شهر دور قبول شم منتها نیمسال دوم یعنی ورودی بهمن. نیمه اول مهر کارای ثبت نام رو انجام دادم و کارت دانشجویی هم برام صادر شد و قرار شد که بعدش برای معافیت توی سایت سخا درخواست بدم. ولی بنا به دلایلی(یکی از کسایی که راجع به این موضوع ازش سوال کردم جواب غلط اندازی به من داد) فرض من به اشتباه این بود که تا آذر برای این کار وقت دارم و این پیشفرض اشتباه و فراموشی و مشکلاتی که روی سرم ریخته بود باعث شد تا این کار رو تا تاریخ معینش(که گویا تا 25 مهر بوده) انجام ندم و اینطور شد که چند روز پیش از معاونت آموزش دانشگاه باهام تماس گرفتن که معافیتت اینطوریه و باید فوری بری توی سایت سخا و درستش کنی. درخواست رو آنلاین دادم ولی دوباره تماس گرفتن که به مشکل خورده و باید حضوری بری برای درخواست. منم سریع به پلیس +10 و نظام وظیفه مراجعه کردم. بهم گفتن که توی سیستم به علت غیبت درخواستت رد شده و به مشکل جدی برخوردی و حتی ممکنه بخاطر تاخیر تو اقدام، ثبت نامت باطل بشه و مجبور به اعزام بشی. بعد از کلی خواهش بهم مسیول اونجا اینطور بهم گفت که احتمالا باید بری نظام وظیفه همون شهری که قبول شدی و اونجا درخواست بدی و شاید قبول کنن به عذر تاخیر موجه. و خب شهر قبولی از محل سکونت من حدود 16 ساعت فاصله زمینی داره و فورا نمیتونم برم. بنظرتون کاری هست که تا قبل از رفتن به اون شهر بتونم انجام بدم؟امیدی هست اصلا؟اعصابم به هم ریخته و خیلی مضطربم. ممنون میشم اگر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.(فارغ التحصیل 1400/3/31 ، ورودی بهمن1401)

LinkBack URL
About LinkBacks