خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مشورت فوری از بچه های انجمن کنکوری کلاس کنکور

سلام بچه ها من پایه ام نسبتا ضعیفه گفتم خودم خودخوان بخونم که نتیجه بهتری داره... بعد فهمیدم که برای اختصاصی هام کلاس برم بهتره.. یا حداقل بهم گفتن! مثلا تحلیل میکنم یک قسمت از تحلیل واقعا نمی‌فهمم یا از اشکالاتم توی دفترم یادداشت میکنم برای رفع اشکال دیدم واقعا اشکالاتم زیاده :/ درصدام هم تعریفی نداره ترازم تازه شده 5 هزار
      خب رفتم مثلا بهترین آموزشگاه شهرمون تازه 1 ماه هم از بچه هاش عقبم دیدم خیلییییی زمانش زیاده اصلا وقت برای خوندن دارم؟ میترسم نکنه عقب بیوفتم... خیلی استرس‌ گرفتمممم برنامه رو براتون میفرستم ببینین چقور طولانیه
      شیمی: سه شنبه 4 تا 8

ریاضی: چهارشنبه و جمعه 6تا9

فیزیک پنج شنبه 10 و نیم تا 3 و نیم

زیست 5 شنبه 4:15 تا 8

جمعه روز هایی که قلم چی نباشه 4 تا 8

با این حساب شما جای من بودین چیکار میکردین؟
      قید کلاسو بزنم کلا یا برم آنلاین ببینم موسسه های معتبر مثل ماز که 3 ساعت درهفته هستن
      رفتم کلاسش(جلسه اول رایگانه) حالا اینقدر شلوغ بود مثلا استاد داشت با بلندگو صحبت می‌کرد نزدیک 50 نفرم بودیم شایدم بیشتر
      نگرانم نیاز به مشورت فوری دارم

2. Top | #2
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 1402 نمایش پست ها
      سلام بچه ها من پایه ام نسبتا ضعیفه گفتم خودم خودخوان بخونم که نتیجه بهتری داره... بعد فهمیدم که برای اختصاصی هام کلاس برم بهتره.. یا حداقل بهم گفتن! مثلا تحلیل میکنم یک قسمت از تحلیل واقعا نمی‌فهمم یا از اشکالاتم توی دفترم یادداشت میکنم برای رفع اشکال دیدم واقعا اشکالاتم زیاده :/ درصدام هم تعریفی نداره ترازم تازه شده 5 هزار
      خب رفتم مثلا بهترین آموزشگاه شهرمون تازه 1 ماه هم از بچه هاش عقبم دیدم خیلییییی زمانش زیاده اصلا وقت برای خوندن دارم؟ میترسم نکنه عقب بیوفتم... خیلی استرس‌ گرفتمممم برنامه رو براتون میفرستم ببینین چقور طولانیه

قید کلاسو بزنم کلا یا برم آنلاین ببینم موسسه های معتبر مثل ماز که 3 ساعت درهفته هستن
      رفتم کلاسش(جلسه اول رایگانه) حالا اینقدر شلوغ بود مثلا استاد داشت با بلندگو صحبت می‌کرد نزدیک 50 نفرم بودیم شایدم بیشتر

سلام وقت بخیر

باتوجه به صحبت هاتون :

کلاس های شوغ با تایم بالا وقت گیر و نامناسبه...علاوه بر اون زمانی که برای رفت و امد ازتون میگیره

اعتماد بنفستون پایین نباشه...شما مباحث کتاب درسی خط به خطشو درکنار درسنامه و منابعی که دراختیار دارین دقیق بخونین و کار کنین ...خوب تست بزنین و رفع اشکال و ابهام کنید

اما صد اگر تو درسی خیلی خیلی صعیفین یه کلاس مناسب بردارین...کلاااس مناسب...یعنی با تعداد مناسب و زمان مناسب

اما بنده معتقدم شما توانمندین و کتاب رو دقیق کارکنین و از کمک درسی های مناسب استفاده کنید موفق میشین

باز هم خودتون به خوبی فکر کنین

شما از خودتون بیشتر از همه شناخت دارین
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلاس برو پیش همینا:1-فرزام فرهمندنیا (زیست) 2-امیر میرحسینی(فیزیک) 3-مهرداد عباسپور(ریاضی) 4-محمد مرادی(شیمی)

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اینم توجه کن گلم تو کلاس میری که کارت کم بشه نه اینکه طرف کارتو 100 برابر کنه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      دو تا از درس ها که توش اوضاعت بهتره رو خودخوان بیا جلو

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 1402 نمایش پست ها

سلام ببینید کلاس به شما کمک میکنه سریع تر یاد بگیرید ولی نباید باعث بشه که وقت برای تست کم بزارید در مورد کلاس هم بنظرم کلاس های آنلاین بهتره تا حضوری
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

7. Top | #7
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن