سلام دوستان
من درس ریاضی رو : 24 درصد
زیستو :25 درصد
فیزیکو:26 درصد میزنم
شیمی:37
بنظرتون تا دی به چه نتیجه ای میرسم ؟
ینی میشه بشه ؟
سلام دوستان
من درس ریاضی رو : 24 درصد
زیستو :25 درصد
فیزیکو:26 درصد میزنم
شیمی:37
بنظرتون تا دی به چه نتیجه ای میرسم ؟
ینی میشه بشه ؟
ویرایش توسط __MoHaMaDRezA : 13 آذر 1401 در ساعت 16:47
آه ای جان
آخر تا کی سرگردان...
میدونی من خودم سومین باریه میخوام توکنکورشرکت کنم
واین سوال که میشه رو خیلی ازخودم توسالای قبلی پرسیدم یعنی حسابش ازدستم رفته
توسالایرقبلی طی مسیر با نکنه نشه ونکنه شکست بخورم و این حرفا زمانمو ازدست دادم وخیلی دنبال این بودم
که به این اطمینان برسم که میشه
اما در نهایت منه 19سابه بزرگ ترین درسی که تا به الان گرفتم درسی بود که کنکور بهم داد
برای هیچ موفقییتی دنبال اطمینان از موفق شدن نگرد
میدونم الان همه ی ما از شکست میترسیم ..ولی این تلاش نکردنه...این درس نخوندنه ...این دنبال تضمین گشتن و هی امروز وفردا کردنه که معنیه
شکست میده
پس فقط اون طوری که میدونی باید باشه درستو بخون ولی کنارش دوتا چیزو هیچ وقت یادت نره
1-همه ازامیدواری حرف میزننن...ولی خیلیا نمیدونن امیدهمون تلاش کردن برای
هدفیه که تضمینی برای بدست اوردنش نیست
2-اگه مسیریو شروع میکنی یعنی قبل ازهمه چی ریسک شکست خوردنو قبول کردی
99درصد کسایی که میگن نمیشه واسشون واقعا نمیشه حرف از انگیزه های مزخرف و این چیزا نمیزنم قانون جذب و اینا اصلا کلا هیچ تضمینی نیست واسه هیچکاری و قرار نیست هرکی تلاش کنه نتیجه بگیره صد در صد فقط همه مردم کره زمین با تلاش شبانه روزی (واسه کنکور بعضب اوقات واقعا باید تا ۳ شب بیدار بمونی ۵ بیدار شی نیازه !!) احتمالی که واسه نرسیدن ۱۰۰ درصده بااین تلاش میرسونن به صفر درصد ! (البته تلاش درست و منطقی) پس برنامه بریز متعهد شو بهش درصد ۱۰۰ نشدن نزدیک صفر کن !
پس شمام داداش گل من بجای اینکه میشه نمیشه من یه چیزی بگم اون یه چیزی بگه گلابیم باشی میتونی ۲۰ ۳۰ درصد بزنی بااین حاشیه هایی ک پیش اومده واسه کنکور و تزایی که یه سری مشاور احمق میدن مطمئن باش شرایط تعویق کنکور ۹۹ تکرار میشه و همه بادرصدای معمولی بهترین رتبه میارن پس تو ۷۰ روز وقت داری روزی ۲۰ تست بزنی میشه ۱۴۰۰تست فکر نکنم ۱۴۰۰ تست مباحث کمی باشن!!!!!
خودتو ارتقا بده
تو یه پشت کنکوری با کارنامه سفید در حال حاضر هستی
گذشته تو فارغ از هر بهونه هر چالش هر اهرم فشاری هر حرفی هر کاری گذشته و تمومه
تو هر کاری الان انجام بدی با این عامل تاثیرپذیری روی چندماهت میزاری
فکر کن همینم از دست بدی
با چه روحیه و انگیزه ی میخوای دوباره شروع کنی؟
فکر میکنی ذهنت راحتت میزاره؟
فکر میکنی وجدانت رهات میکنه؟
خیر
بیشتر گذشته رو برات هم میزنن تا بوی که تا دیروز به مشامت نمیرسید اذیتت کنه و حالتو بهم بزنه
الان هر اقدام تو میزان تاثیرپذیری گذشته رو کمرنگ میکنه
تو دیگه با قبلت سرزنش نمیشی
چون میدونی در حال انجام دادنی
شروعش دیر بودن یا زود بودن مهم نیست
انجام دادنش مهمه
تو تصمیم گرفتی با آگاهی و هوشیاری کامل در راهی پیش بری که تهش اتفاقی که برای کسایی که شاهدشون بودی و شنیدی برات رقم بخوره
ارزشمند نیست؟
چطوری میتونی بیخیال این بشی و بچسبی به آدمهای تاریخ انقضایی که دورت و برت الان وجود دارن؟
چطوری میتونی بیخیال این بشی و بچسبی به حرفهای ***** و مفت فامیل و اطرافیانت ؟
چطوری میتونی بیخیال این بشی و بچسبی به حواشی و شدن و نشدن های مقطعی؟
خودتو با هیچ بنی بشری مقایسه نکن
تو میزان شنواییت ، اثر انگشتت و dna که داری مختص توست
با هیچ کسی یکی نیستی
حتی توانمندی و استعدادت
برای خودت برچسب شدن یا نشدن نچسبون
فقط به مراحلی که قراره سپری کنی و بسازیش فکر کن
باید بسازی
گور بابای دیگران و عواملش
اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
دوستان یعنی چی باید برای کنکور تا3 شب بیدار بمونی این حرفا به قران همه شون خیالی اند دوستان کنکور جنگ فرسایشی باید استمرار داشته باشی درس بخونی اونم مداوم همه مون اگه بهمون می گفتن 1 ماه 10 ساعت بخون پزشک میشی می خونیم ولی چون می گن 1سال باید بخونی خیلی هامون کم میاریم و نمی تونیم استمرار داشته باشیم
سلام دوستان ممدرضا گفت بهتون بگم درصداش ارتقا پیدا کردن ب 27و28و29
ممنون از راهکارهاتون ایشالا بره بالاتر![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)