دوستان مشکلم حل نشد.از سیستم پاسخگویی سنجش هم پرسیدم ولی دریغ از جواب
من کاردانی دارم و پیش هم نداشتم
ولی تو بند 41 ازم کدبخش اخذ پیش دانشگاهی خواسته و بدون اون ثبت نام انجام نمیشه
هر کی میدونه لطفا کمکم کنه
دوستان مشکلم حل نشد.از سیستم پاسخگویی سنجش هم پرسیدم ولی دریغ از جواب
من کاردانی دارم و پیش هم نداشتم
ولی تو بند 41 ازم کدبخش اخذ پیش دانشگاهی خواسته و بدون اون ثبت نام انجام نمیشه
هر کی میدونه لطفا کمکم کنه
سلام دوستان
من الان دانش آموز پیش دانشگاهی ریاضی هستم و سال سوم ابتدایی رو جهشی خوندم و این یعنی که قبل از سن مشمولیت (18 سالگی تمام) مدرک دیپلمم رو گرفتم
حالا خواهش میکنم یکی به من بگه کد نظام وظیفه ای که باید وارد کنم چنده؟؟؟؟؟؟
نمیدونم 4 هست یا 6
کمک کنید
اول فکر کردم 4 هست ولی اومدم پاییت تر 6 رو که خوندم, الان فکر میکنم باید 6 رو وارد کنم
این متن کد 4 : كد 4) دانش آموزان سال آخر دوره متوسطه يا پيش دانشگاهي كه به صورت پيوسته مشغول به تحصيل بوده و تا تاريخ 93/06/31 در سنوات مجاز تحصيلي فارغالتحصیل میشوند
این متن کد 6: دانش آموزاني كه قبل از سن مشموليت ( 18 سالگي تمام) موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي به صورت حضوري يا غير حضوري (داوطلب آزاد) شده
باشند، به شرط نداشتن غيبت.
توضيح: دانش آموزاني كه در سن 17 سالگي و قبل از سن مشموليت موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي مي شوند، چنانچه حداكثر تا شش ماه پس از رسيدن
به سن مشموليت ( 18 سالگي تمام) وارد دانشگاه شوند، مجاز به ادامه تحصيل مي باشند؛ در غير اينصورت به دليل ورود به غيبت، مجاز به ادامه تحصيل
نخواهند بود. مگر اينكه در مهلت شش ماه معرفي، خود را از طريق يكي از دفاتر پليس+ 10 به وظيفه عمومي معرفي كرده و داراي برگ اعزام بدون غيبت
باشند.
خواهش میکنم کمک کنید.کدومو باید بزنم؟
ویرایش توسط hossein_R : 19 آذر 1392 در ساعت 00:12
کده 5 ماله فارغ التحصیلان بعد از 18 سالگیه و 6 هم ماله فارغ های قبل از 18 سالگی !!شما خیالت راحت 4 رو بزن !!من خودم کده 5 رو زدم ولی هنوزم نفهمیدم منظورش چیه::
فارغ التحصيلان ديپلم به شرط اتمام تحصيل حداكثر تا پايان 22سالگي و پيش دانشگاهي به شرط اتمام تحصيل حداكثر تا پايان 24 سالگي به صورت پيوسته و حضوري (مدارس روزانه، بزرگسالان و آموزش از راه دور)
با سلام من از مشاور مدرسه مون کد نظام وظیفه رو پرسیدم : اگه پیش دانشگاهی هستین کد 4 اگه پشت کنکوری هستین و قبل از 18 سال فارغ التحصیل شدین: کد 6 و اگه پشت کنکوری هستین و بعذ از 18 سال فارغ التحصیل شدین :کد 5
تشکر یادتون نره
:yahoo (3):
یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا
دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیا
یعنی بچه های تیر 74 به بعد باید 6 رو بزنن ؟
یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا
دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)