ویرایش توسط mohammad_kh199 : 10 آبان 1401 در ساعت 21:23
هر بندش اون یکی بندو نقض میکنه کنکور امسال کاملا وضع مملکت که هرکی هرکی هستو نمایان کرد!! معلوم نیس قدیما که بهداشت اجتماعی ندارن جدیدا زمین نهایی ندارن چی میشه و این سردرگمی ادامه دارد.....بدون تعصب میگم این کنکور دی امکانش نزدیک صفر درصده برگزار بشه گزینه آزمونشو انداخت اونور آزمون سنجش gre لغو شد اینا از کوچک ترین تجمع میترسنن عزیزانم
تو وضعیت مشابهم منم؛ بنظرم میومد ذکر اون بند حرف آخر باشه ولی اون عبارت «اعلام نمایند» تحریکم کرد بپرسم از سنجش و جوابشون به من مبهم تر از چیزی بود که به شما گفتن... فکر میکنم وقتی پروسه اعلام سوابق تحصیلی رو به خود افراد میسپارن، دیگه نمیان چک کنن دیپلم کی مطابق بوده و کی نبوده، ولی باز ریسکیه. همین تیکه کاغذ صد بار وصله پینه شده رو هم کامل توضیح نمیدن.
یعنی به نظرتون نمیشه با دیپلم ریاضی تجربی شرکت کرد؟ بعدا ممکنه داستانی شه؟ خب علنا گفته که مشکلی نیست که
بعد من هی شک میکنم میگم شاید اون بند برای کسایی که مثلا میرن انسانی میگیرن کلا دور میزنن چون شما با ریاضی بری کنکور تجربی شرکت کنی یه زیست فقط نداری تو سوابق بقیه رو داری یا با تجربی بری ریاضی هم فک کنم همه رو داری فقط ضریباش کمتره
باز خدا میدونه چی به چیه
من از چندین مشاور هم پرسیدم، گفتن دفترچه ملاکه چون به نوعی سنده. اگر قرار باشه ممنوع باشه فکر میکنم دیگه استثنا و تبصره نداشته باشه و سیستم اجازه نده. تردیدی که همچنان دارم روی اون عبارت «اعلام نمایند»ه که انگار مضمونی از اختیار داره. ولی باید اطمینان پیدا کرد خیلی پروسه سنگینیه دیپلم مجدد، شاید لازم باشه مراجعه کرد به سازمان سنجش
ویرایش توسط Fallible One : 11 آبان 1401 در ساعت 12:48
من رفتم همین الان روابط عمومی سنجش تو کریمخان
گفتش که هم میشه دی و تیر یه کنکور متفاوت بدی هم میشه با دیپلم ریاضی کنکور تجربی داد اگر دوتا دیپلم ریاضی و تجربی داری گفت قبلا به ما گفته بودن نمیشه الان گفتن میشه
حالا من نظرم اینه که شما خودت یبار وقت بزار بیا بپرس چون با من داشتن دیگه دعوا میکردن انقدر پرسیدم
عجب... اونوقت قدیم یعنی تا کی و از کی بهشون گفتن که میشه؟ بنظرم باید اون بند رو تشریح کنن چون هر زمان میتونن هر طور دلشون خواست تفسیر کنن. باید مشخص کنن منظور اجباره یا مستحب! چون به هر حال معدل ۲۰ تو ترازای پایین تاثیر بهتری داره تا معدل ۲۰ رشته غیرمرتبط... یا فردا یا شنبه میرم دفترمرکزی سنجش، اگه موافقی یه آیدی تلگرام بده در ارتباط باشیم اینجا پیامها برام نمیاد اصن.
ویرایش توسط Fallible One : 11 آبان 1401 در ساعت 15:12
کار عاقلانه اینه ریسک نکنین
طبق قانون سالهای قبل پیش برین برای ثبت نام
یک) با دیپلم مطابق ثبت نام کنین
دو) گروه آزمایشی در کنکور دی و تیر ماهتون یکی باشه
سر همین مورد دوم هم سیستم پاسخگویی دوتا جواب مختلف داده، پس خطر نکنید
سلام ببخشید شما که میخواید دیپلم جدید ریاضی بگیرید و بعد از گرفتنش دارای دیپلم نظام جدید 6-3-3 میشید، تو ثبت نام کنکور دی ماه با دیپلم نظام قدیم تجربیتون شرکت کردین و معدل اون دیپلم رو وارد کردین یا مثل دانش آموز دوازدهم رفتار کردین(یعنی بهرحال دیپلم رو تا آخر خرداد میگیرین و باقی قضایا)؟اگه با دیپلم قدیمیتون اطلاعاتو وارد کردین چقدر احتمال میدین که معدل دیپلم جدیدی که بعدا اخذ میکنین رو سنجش دخالت نده؟میدونم سوال سختی بود شرمنده
من یبار چند روز پیش رفتم گفتن نه باید حتما یکی باشه و اینم تو دفترچه قید شده ولی امروز که رفتم گفت قبلا به ما گفته بودن نمیشه الان گفتن میشه ولی احتمالا شما با ریاضی مثلا میتونی تجربی بدی چون خیلی درصدش اینور اونور نیست ولی اگر تجربی داری بری انسانی بگیری مثلا اونو گیر میدن
تلگرامم پیغام خصوصی یدونه میدی بفرستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)