خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 44
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

فقط دیپلم گرفته های قبل از 84 وارد بشن

سلام.خوبین
      جای این تاپیک اینجا خالی بود.دوستانی که دیپلم قبل از 84 گرفتن و میخوان کنکور 402 و بعد شرکت کنن لطفا نظرات و اطلاعاتشونو اینجا به اشتراک بگذارن
      لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره اینجا شیر کنه چون توی دفترچه هیچ سخنی از بچه های ماقبل 84 نزده
      باید چی کار کنیم؟ دیپلم مجدد تجربی بگیریم یا فقط 6 درس عمومی سابقه ایجاد کنیم؟کدوم به نفعه
      من خودم دیپلم ریاضی دارم و موندم برای تجربی 402 چی کار کنم !!

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منم قبل ۸۴ ام معلوم نیست واقعا،تو مصوبه دوماه پیش گفتن که ما فقط عمومی ها رو باید ترمیم کنیم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      سلام.خوبین
      جای این تاپیک اینجا خالی بود.دوستانی که دیپلم قبل از 84 گرفتن و میخوان کنکور 402 و بعد شرکت کنن لطفا نظرات و اطلاعاتشونو اینجا به اشتراک بگذارن
      لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره اینجا شیر کنه چون توی دفترچه هیچ سخنی از بچه های ماقبل 84 نزده
      باید چی کار کنیم؟ دیپلم مجدد تجربی بگیریم یا فقط 6 درس عمومی سابقه ایجاد کنیم؟کدوم به نفعه
      من خودم دیپلم ریاضی دارم و موندم برای تجربی 402 چی کار کنم !!
      گفتن تا آخر آبان ماه ی بخشنامه قراره بیاد، داخل بخشنامه همه چیز مشخص خواهد شد.

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elhameli نمایش پست ها
      ای بابا
      چقدر دست دست میکنن

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elhameli نمایش پست ها
      سلام به فرض این بخشنامه بیاد و چیزی تغییر نکنه!اونموقع تکلیف چی میشه؟کلی سوال هست که کسی جوابی براش نداره!به نظر من با تمام سختی هایی که دیپلم مجدد داره (به نظر من که خیلی سخته)دیپلم مجدد راه بهتری هست!40درصد تاثیر کمی نیست که بشه براحتی ازش صرفنظر کرد یا اگه تاثیر اونو بدن به نمره کنکور، براحتی بدستش آورد.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام چندین بار به چند شکل مختلف از قسمت پاسخگویی سایت سنجش پرسیدم و هربار منو به آموزش پرورش ارجاع داده و به این نتیجه رسیدم که خودشون هم نمی‌دونن چی به چیه متأسفانه

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parande نمایش پست ها
      سلام چندین بار به چند شکل مختلف از قسمت پاسخگویی سایت سنجش پرسیدم و هربار منو به آموزش پرورش ارجاع داده و به این نتیجه رسیدم که خودشون هم نمی‌دونن چی به چیه متأسفانه
      منم چندین بار از سایت سازمان سنجش پرسش کردم ولی متاسفانه یا یک لینک الکی میدن یا ارجاع میدن به آموزش پرورش !!!

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad_ha نمایش پست ها
      سلام به فرض این بخشنامه بیاد و چیزی تغییر نکنه!اونموقع تکلیف چی میشه؟کلی سوال هست که کسی جوابی براش نداره!به نظر من با تمام سختی هایی که دیپلم مجدد داره (به نظر من که خیلی سخته)دیپلم مجدد راه بهتری هست!40درصد تاثیر کمی نیست که بشه براحتی ازش صرفنظر کرد یا اگه تاثیر اونو بدن به نمره کنکور، براحتی بدستش آورد.
      خب مشکل اینجاست که حتی اگر دیپلم مجدد بگیریم چون دیپلمون اصلی خودمون تجربی بوده ، طبق دفترچه سنجش دیپلم تجربیمون لحاظ میشه‍♀️

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Barca نمایش پست ها
      خب مشکل اینجاست که حتی اگر دیپلم مجدد بگیریم چون دیپلمون اصلی خودمون تجربی بوده ، طبق دفترچه سنجش دیپلم تجربیمون لحاظ میشه������‍♀️
      دیپلم مجدد تجربی برای کسی که دیپلمش تجربیه تا جایی که میدونم نمیشه گرفت!اگه برای جبران باشه بایستی ترمیم بزنین

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دیپلم مجدد تجربی برای کسی که دیپلمش تجربیه تا جایی که میدونم نمیشه گرفت!اگه برای جبران باشه بایستی ترمیم بزنین
      خب کسی که دیپلمش تجربی نبوده دیگه چه دلیلی داره بره دیپلم مجدد بگیره که شما گفتید دیپلم مجدد بهترین راهه میره با دیپلم خودش نمره های مشترکشو ترمیم میکنه دیگه

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Barca نمایش پست ها
      خب کسی که دیپلمش تجربی نبوده دیگه چه دلیلی داره بره دیپلم مجدد بگیره که شما گفتید دیپلم مجدد بهترین راهه������ میره با دیپلم خودش نمره های مشترکشو ترمیم میکنه دیگه
      دیپلم مجدد برای کسی که نمرات سوابقش کامل نیست یا اصلا سابقه نداره
      مثلا کسی که دیپلم ریاضی داره سوابقش تو تجربی کامل نیست پس بهتر و منطقیتره بره دیپلم مجدد(اینبار در رشته تجربی)بگیره هر چند خیلی دشواره

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دیپلم مجدد برای کسی که نمرات سوابقش کامل نیست یا اصلا سابقه نداره
      مثلا کسی که دیپلم ریاضی داره سوابقش تو تجربی کامل نیست پس بهتر و منطقیتره بره دیپلم مجدد(اینبار در رشته تجربی)بگیره هر چند خیلی دشواره
      من دیپلم و پیش دانشگاهی ام ریاضی ماقبل 84 هست
      دیپلم تجربی هم میتونم بگیرم دی ماه؟ به نظرتون دیپلم مجدد برام بهتره؟
      به نظرتون در هر صورت (چه این قانون باشه و چه لغو بشه) برم دیپلم تجربی بگیرم ضرر نمیکنم؟
      ویرایش توسط ali_12 : 10 آبان 1401 در ساعت 19:31

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      من دیپلم و پیش دانشگاهی ام ریاضی ماقبل 84 هست
      دیپلم تجربی هم میتونم بگیرم دی ماه؟ به نظرتون دیپلم مجدد برام بهتره؟
      به نظرتون در هر صورت (چه این قانون باشه و چه لغو بشه) برم دیپلم تجربی بگیرم ضرر نمیکنم؟
      بله میتونید بگیرید
      به نظر من دیپلم مجدد با وجود دشواریهایی که داره بهترهست
      فعلا که این مصوبه هست و لغو هم نشده،پس بایستی خودمونو با خواسته های مصوبه و اون چیزی که توش قید شده وفق بدیم،تو مصوبه هم با وجود ابهامات زیادی که داره و تو این انجمن هم راجع بهش زیاد بحث شده به نظر عاقلانه ترین کار برای افرادی با شرایط شما گرفتن دیپلم تجربی هست

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دیپلم مجدد خیلی ریسکه

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان کسی می‌دونه برای دروس عمومی نهایی سال سوم و وپیش ملاکه یا فقط پیش؟

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن