سلام
دوستان من پشت کنکوریم و میخوام دی کنکور بدم
برای دی هم ترمیم معدل ثبت نام کردم
الان برای ثبت نام کنکور کد سوابق قبلی رو بزنم با معدل قبلی؟
بعدا خودشون درست میکنن؟
سلام
دوستان من پشت کنکوریم و میخوام دی کنکور بدم
برای دی هم ترمیم معدل ثبت نام کردم
الان برای ثبت نام کنکور کد سوابق قبلی رو بزنم با معدل قبلی؟
بعدا خودشون درست میکنن؟
سلام وقت بخیر
من رفتم درموردش پرسیدم از اموزش پرورش و مدسه گفت نمره معدل فارغ التحصیلتون رو بزنین نمره ترمیم رو نباید بزنید؛بعدا خودشون لحاظ میکنن.بازم برای اطمینان از اموزش پرورش بپرسین
شما رو سوابقی ک دارید قراره ترمیم بزنید پس سوابق الان میزنید اگه نمره بیشتر بگیرید تو ترمیم معدل درنتیجه خودش اتوماتیک وارد میشه و موقع دریافت کارت ورود به جلسه اون زمان اطلاعیه میزنن و چک میکنید سوابقتون و اگر مغایرت داشت میرید اموزش پرورش درستش میکنن امام کسانی که دیپلم مجدد میگیرن باید مثل دوازدهمیا عمل کنن و تا بعد خرداد صبر کنن اون زمان دیپلم بزنن
سلام
من که دیپلم ریاضی قبل از 84 دارم به نظرتون دیپلم تجربی بگیرم یا ایجاد سوابق دروس عمومی؟؟
دروس عمومی 6 تا رو باید امتحان بدم؟باید از طریق آموزش پرورش اقدام کنم؟
سلام ببخشید من شهریور ترمیم زدم و ی معدل کتبی جدید بهم دادن
الان تو ثبتنام معدل کتبی جدید رو بزنم یا اون اولی ؟؟؟؟
رو سامانه ساحت میزنن و شما از دیپ کد چک میکنید مغایرت داشت میرید اموزش و پرورش رفعش میکنن و کد سوابق میدن بهتون خودشون اتوماسیون رد میکنن تو موارد خیلی نادر مثلا طرف اشتباه کد سوابق زده نمرات نرفتن همین و بس سنجشم یه بار تیرماه یه بار حتی مرداد تایید سوابق میزاره جای نگرانی نیست
بچه ها جریان این کد ۱۹رقمی که میگن باید تو یه سایتی واسه سابقه تحصیلی وارد کنیم چیه؟و اینکه من خرداد میخوام چندتا درس رو ترمیم کنم موقع ثبت نام باید کد سوابق تحصیلی قبلیمو بزنم؟و معدل قبلیمو بنویسم؟نظام قدیمم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)