توجه:این تاپیک به طور مداوم آپدیت میشود.
اهمیت بررسی و تحلیل سوالات کنکورهای برگزار شده بر هیچ یک از کنکوری ها پوشیده نیست.بسیاری از ایده هایی که هر ساله در آزمون سراسری مطرح می شود وام گرفته از سوالات سال های اخیر و حتی قدیم بوده.پس همانطور که در " مرگ پیش از مرگ امن است ای فتی / این چنین فرمود ما را مصطفی " مولوی ما را به مردن پیش از مردن توصیه کرده، من نیز شما را به کنکور دادن، قبل از کنکور دادن توصیه میکنم.( این چنین فرمود ما را سوداد)
حال که از اهمیتِ این امر آگاه شدیم، سوالی که پیش می آید این است که از چه طریقی این مهم را به سرانجام برسانیم؟ ما که هنوز همه درس ها را کامل نخواندیم... ما که منبع مشخصی برای این کار نمی شناسیم... ما که اعتقادی به آموزشی زدنِ سوالات کنکور نداریم... ما که...
عجله نکنید! تمام پاسخ های شما در این تاپیک است! در این تاپیک به طور مداوم سوالات کنکور سراسری به صورت درس به درس و موضوعی قرار داده می شود.رشته کنکوری بنده ریاضی بوده و قاعدتا دروس ریاضی را تمام و کامل آماده خواهم کرد تا خودم هم مستفیض شوم اما بنا بر خواهش برخی دوستانِ عزیز تر از جانم که تجربی اند، سعی میکنم تا جایی که می توانم زیست شناسی و دیگر دروس تجربی را هم پوشش دهم. باشد که مفید واقع شود.