خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ای بابا فک کردم بالاخره یکی تو خراب شده منم هست حیف

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GrandArcanist نمایش پست ها
      ای بابا فک کردم بالاخره یکی تو خراب شده منم هست حیف
      شما هم می خوای کنکور بدی؟

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elsaa2002 نمایش پست ها
      شما هم می خوای کنکور بدی؟
      بلع منم ترم یکم دومین کنکورمه میخام بدم برا رتبه۱۰۰۰_۱۵۰۰

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GrandArcanist نمایش پست ها
      بلع منم ترم یکم دومین کنکورمه میخام بدم برا رتبه۱۰۰۰_۱۵۰۰
      موفق باشید.

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اخه من معدل کتبیم 13 بوده من می ترسم معدل جدیدم نره سازمان سنجش چند تا کنکوری 93 براشون این حالت پیش اومده بود
      نگران نباش بخون فقط

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها من 20 سالمه و کنکوری 99 بودم 3 بار کنکور دادم با رتبه های نجومی البته درس نخون بودم یه جورایی زمان پریش امسال خانواده گفتن بسه باید بری دانشگاه منم رفتم دانشگاه آزاد مهندسی پزشکی . معدل کتبی من 13 هست برای دی ترمیم ثبت نام کردم الانم از مهر کنار دانشگاه دارم می خونم هر وقتی که گیر بیارم یعنی توی هفته 70 ساعت برای کنکور می خونم خداروشکر متوجه هم میشم اما خیلی نگرانم نگران از این که دیر شده باشه سن من گذشته باشه ترمیم معدل به سازمان سنجش ارسال نشه و اوووووووووه . واقعا به خاطر وقت تلفی و پول هدر دادن دوران کنکورم عذاب وجدان دارم . همش با خودم می گم به خاطر سوابق هم که شده من دیگه جایی ندارم تاریخ مصرفم برای کنکور تموم شده بنظرتون چه جوری این افکار رو کنترل کنم؟
      سلام خوب هستید یجوری نوشتید سن و تاریخ مصرف و اینا آدم فکر میکنه چندسالتونه ببینید خیلیا هستند تو شصت سالگی تازه مسیر اصلی زندگیشون رو پیدا میکنند خیلیا هستند سالها پزشک عمومی بودن با داشتن بچه و نوه تازه رفتند برای تخصص میخونند شما الان اول راحتونه در مورد تصمیمتون یه چیزی رو برای خودتون مشخص کنین اونم اینکه هدفتون واقعا کنکوره یا الان درسهای رشته خودتون سخت شده و میخواین فشار رو کم کنید اگر هدفتون دومیه که هیچ اگر نه نه تنها دیر نشده خیلیم خوب وقت دارید همه انرژی رو برای ترمیم دی بزارید و از دی شروع کنید به کنکوری خوندن حتی اگر کنکور تیر هم به نتیجه نرسید که احتمال زیاد میرسید برای کنکور دی بعدی ان شا االله به نتیجه میرسید و به تنها چیزی که فکر نکنید زمانه یه پسر همسن شما تازه الان از سربازی اومده و داره میخونه برای کنکور فکر کنید اون ۲ سال سربازی بودید مهم تجربه ایه که بدست آوردین
      در رابطه با اون دوستیم که گفته پیرمرد ۵۰ ساله پیرمد از ۷۰ شروع میشه d:
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      علاقه ندارم آینده نداره دلم پیش پزشکی هست
      من تو مدرسه تیزهوشان بودم تا یازدهم معدلام خوب بود
      چون توی مدرسه تیزهوشان بودی و تا یازدهم معدلت خوب بود یعنی باید بری پزشکی؟
      بله، شما 3 سال کنکور دادید و واقعا دیگه کافیه.
      برای سن شما خیلی چیزا دیر نیست ولی کنکور رو بنظرم بیخیال شو

8. Top | #23
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها من 20 سالمه و کنکوری 99 بودم 3 بار کنکور دادم با رتبه های نجومی البته درس نخون بودم یه جورایی زمان پریش امسال خانواده گفتن بسه باید بری دانشگاه منم رفتم دانشگاه آزاد مهندسی پزشکی . معدل کتبی من 13 هست برای دی ترمیم ثبت نام کردم الانم از مهر کنار دانشگاه دارم می خونم هر وقتی که گیر بیارم یعنی توی هفته 70 ساعت برای کنکور می خونم خداروشکر متوجه هم میشم اما خیلی نگرانم نگران از این که دیر شده باشه سن من گذشته باشه ترمیم معدل به سازمان سنجش ارسال نشه و اوووووووووه . واقعا به خاطر وقت تلفی و پول هدر دادن دوران کنکورم عذاب وجدان دارم . همش با خودم می گم به خاطر سوابق هم که شده من دیگه جایی ندارم تاریخ مصرفم برای کنکور تموم شده بنظرتون چه جوری این افکار رو کنترل کنم؟
      سلام از من به شما نصیحت دنبال علاقتون برین پولدار میشین نمونش خودم. منم مثل شما فکرم این بود هر کی تو رشته های پزشکی و... نتونه درس بخونه دیگه اینده نداره در صورتی که اصن اینطور نیس کافیه سرتو بیاری بیرون از تو لاکت. اگه سه سال کنکور دادین و قبول نشدین نمیخوام دلسرد کنم ولی عمرا بتونین حتی از یه قدمیش رد شین حقیقت تلخه و شیرین تلخیش اینه پزشکی برا شما نیس شیرینیش اینه یه جای دیگه که استعداد دارین منتظر شماس مطمئنم این جملم به شما برخورد چون دقیقا الگوی رفتاری خودم و پشت کنکورها همینه هممون فک میکنیم بعد ۲ یا ۳ سال پشت کنکوری سال بعد موفق میشیم عمرتونو هدر ندین به خدا دلم سوخت نظرات قدیمی منو بخونین تو این انجمن میبینین چقد ادم احمق و ساده ای بودم حسرت من برا اون سالاییه که برا کنکور هدر دادم نه برا اینکه پزشکی قبول نشدنم چون اگه اون موقع میرفتم پی علاقم الان ده برابر جلوتر بودم از همه لحاظ.در اخر من دشمن شما نیستم درسته شما دخترین و نظام وظیفه نیس و تا اخر عمرتون میتونین کنکور بدین ولی این روزای جوونی برنمیگرده .امیدوارم این نظر من تلنگری بشه برای همه پشت کنکوری ها که درگیر دومینو کنکور دادن نشن که به خودشون نیان بدبخت میشن حتما تو سریعترین زمان یه تاپیک میزنم میگم چه اتفاقی برام افتاد

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ممنون از همگی نظرات رو خوندم راستش این نوشتم شاید احساسی باشه و من واقعا ... اما یک سال با وجود دانشگاه می خوام بخونم ببینم چی میشه همین .

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن