ای بابا فک کردم بالاخره یکی تو خراب شده منم هست حیف
سلام خوب هستید یجوری نوشتید سن و تاریخ مصرف و اینا آدم فکر میکنه چندسالتونه ببینید خیلیا هستند تو شصت سالگی تازه مسیر اصلی زندگیشون رو پیدا میکنند خیلیا هستند سالها پزشک عمومی بودن با داشتن بچه و نوه تازه رفتند برای تخصص میخونند شما الان اول راحتونه در مورد تصمیمتون یه چیزی رو برای خودتون مشخص کنین اونم اینکه هدفتون واقعا کنکوره یا الان درسهای رشته خودتون سخت شده و میخواین فشار رو کم کنید اگر هدفتون دومیه که هیچ اگر نه نه تنها دیر نشده خیلیم خوب وقت دارید همه انرژی رو برای ترمیم دی بزارید و از دی شروع کنید به کنکوری خوندن حتی اگر کنکور تیر هم به نتیجه نرسید که احتمال زیاد میرسید برای کنکور دی بعدی ان شا االله به نتیجه میرسید و به تنها چیزی که فکر نکنید زمانه یه پسر همسن شما تازه الان از سربازی اومده و داره میخونه برای کنکور فکر کنید اون ۲ سال سربازی بودید مهم تجربه ایه که بدست آوردین
در رابطه با اون دوستیم که گفته پیرمرد ۵۰ ساله پیرمد از ۷۰ شروع میشه d:
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
سلام از من به شما نصیحت دنبال علاقتون برین پولدار میشین نمونش خودم. منم مثل شما فکرم این بود هر کی تو رشته های پزشکی و... نتونه درس بخونه دیگه اینده نداره در صورتی که اصن اینطور نیس کافیه سرتو بیاری بیرون از تو لاکت. اگه سه سال کنکور دادین و قبول نشدین نمیخوام دلسرد کنم ولی عمرا بتونین حتی از یه قدمیش رد شین حقیقت تلخه و شیرین تلخیش اینه پزشکی برا شما نیس شیرینیش اینه یه جای دیگه که استعداد دارین منتظر شماس مطمئنم این جملم به شما برخورد چون دقیقا الگوی رفتاری خودم و پشت کنکورها همینه هممون فک میکنیم بعد ۲ یا ۳ سال پشت کنکوری سال بعد موفق میشیم عمرتونو هدر ندین به خدا دلم سوخت نظرات قدیمی منو بخونین تو این انجمن میبینین چقد ادم احمق و ساده ای بودم حسرت من برا اون سالاییه که برا کنکور هدر دادم نه برا اینکه پزشکی قبول نشدنم چون اگه اون موقع میرفتم پی علاقم الان ده برابر جلوتر بودم از همه لحاظ.در اخر من دشمن شما نیستم درسته شما دخترین و نظام وظیفه نیس و تا اخر عمرتون میتونین کنکور بدین ولی این روزای جوونی برنمیگرده .امیدوارم این نظر من تلنگری بشه برای همه پشت کنکوری ها که درگیر دومینو کنکور دادن نشن که به خودشون نیان بدبخت میشن حتما تو سریعترین زمان یه تاپیک میزنم میگم چه اتفاقی برام افتاد
سلام ممنون از همگی نظرات رو خوندم راستش این نوشتم شاید احساسی باشه و من واقعا ... اما یک سال با وجود دانشگاه می خوام بخونم ببینم چی میشه همین .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)