Up
چقدر خوب که این تاپیک رو آپ کردید، به نکات خیلی خوبی اشاره کردید
عذر میخوام که سوال میپرسم اگر تمایل داشتید جواب بدید لطفا، وقتایی بود که ناامید بشید و فکر کنید قبول نمیشید؟ اگر دچار این حس میشدید چطور از خودتون دورش میکردید؟
و یه سوال دیگه هم که داشتم اینه که برای شیمی کلاس نکته و تست فایدهای داره؟ مسائل شیمی رو چطور مسلط شدید؟ (میدونم چند سال گذشته ولی اگر یادتون میاد ممنون میشم راهنمایی کنید)
خانه را مرتب کردهام، حالا تنها چیزی که اینجا به هم ریخته است، منم!
سلام. چطوری؟ سلامت باشی.
آره؛ خیلی زیاد این حس پیش میومد(خصوصا سال پشت کنکورم، سالی که کلاس دوازدهم بودم باز این حس کمتر بود). معمولا یه وقفه خیلی ریز بین درس خوندنم مینداختم، سعی میکردم کمی از فضای درس فاصله بگیرم(حالا یا پیادهروی، یا کتاب غیردرسی یا صحبت با خانواده یا دوستان) و بعدش برمیگشتم به درس. ولی بوده حتی مواقعی که یکی دو روز هم این حس متوالی وجود داشته، حقیقتش اینه من اون یکی دو روز رو درس نمیخوندم(البته میگم، خیلی پیش نیومده ولی خب مواردی بوده که به دو سه روز بکشه).
کلا درباره منابع، اکثرا مفیدن فقط بحث اینه که خودت به شخصه با اون منبع حال کنی یا نه(به استثنای بعضی منابع که واقعا بدن). من خودم نکته و تست شیمی دکتر مرادی(فکر کنم کلاسینو درس میداد اونموقع) رو دو جلسه ازش دیدم(الکتروشیمی و اسید و باز) که خیلی خوب بود برای این دو مبحث؛ فقط بخشایی که اشکال داشتم رو نکته و تست دیدم ولی خب برای اون بخشا واقعا عالی بود. اگه با تدریس و فیلم و کلاس آنلاین ارتباط میگیری و از همه مهمتر، با استادش هم ارتباط خوبی میگیری؛ میتونه کمککننده باشه.
خانه را مرتب کردهام، حالا تنها چیزی که اینجا به هم ریخته است، منم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)