خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 25 از 25
    1. Top | #16
      sea
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Z3R0 نمایش پست ها
      خب پس کشش ساعت های متوسط و متوسط به بالا رو داری اوکیه...
      درمورد پیوستگی و استمرار باید برسی کنی دلیلش چیه که حفظ نمیشه...
      ممکنه اهمال کاری باشه
      ممکنه رفتارها و انتخاب های اشتباه و نامناسب توی روتین زندگی باشه
      انتخاب صحیح و تایم دهی وبرنامه ریزی مناسب برای تایم های استراحت روزانه ...
      عواملی که باید شناسایی بشن و بعدش راهکارها و راه حل ها بیان و به پیوستگی کمک کنن

حالا من زیاد از تغییرات جدید کنکور و نهایی ها خبر ندارم که بخوام نظر بدم
      ولی فکر کنم برای نهایی های عمومی زیادی بیش از حد داری زمان میذاری...
      قراره چندین ماه دیگه نهایی عمومی ترمیم معدل کنی ، از الان میخوای هرروز 3 ساعت بدی به عمومی هایی که حتی توی کنکور هم نمیان ؟؟ !
      بنظرم منطقی نیست...
      دوز عمومی ها رو بیار پایین تر و کمترش کن
      دوزش رو صفر نکن ولی کمترش کن
      هرچقدر به نهایی ها نزدیک تر میشی به تدریج دوزش رو بالا ببر

همه دروس تخصصی + 3 ساعت عمومی همگی توی یه روز ؟ ! آدم فیوز میپرونه و تسمه پیوستگی پاره میشه و کیفیت هم با کله میخوره پایین...

موفق باشی
      ممنون بابت راهنماییتون

عدم پیوستگیم دونا علت مهم دارن یکی روحیم متاسفانه ضعیف میشه بعدی هم مشکل اختلال خوابم که یه مدت خیلیییی شدید شده بود و حتی با قرصم به سختی خوابم میبرد بخاطر همین طول روز هم خسته بودم هم کلافه و...
      عمومی ها دوساعت خوبه؟این خوندن همزمان ترمیم مخصوصا عمومی ها و‌کنکور سردرگمم کرده یکم

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=sea;1816577]
      نقل قول نوشته اصلی توسط GrandArcanist نمایش پست ها

خب شهریور ادامه خرداد امسال بود و مصوبه هم هنوز کامل نبود ولی اگه قطعی بشه و مصوبه کامل اجرا فکر نکنم مثل سابق اسون بدن
      نمیدونم والا ولی هرجور اوکی بودید پیش برید امیدوارم موفق باشید در همه مراحل زندگیتون🙏

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ببین این ساعتایی که نوشتی خوبن ولی مهم اینکه هرروز همینقدرو میخونی؟؟
      اینا ساعتای مفیدتن؟؟؟
      و اینکه این همه ساعت میخونی بازدهی داشته تو آزمونی ؟؟ اصن آزمون میدی؟چی؟
      بعدم برای عمومیات هرروز 3 ساعت زیاده هااا!!برای ترمیم دروس ی سال اونم فقط کتاب دیگه مث کنکور نی.. وقتش کمتر کن یا به خودت استراحت بده ی ذره یا وقتش بزار پای اختصاصیات اون درسی که بیشتر توش ایراد داری
      و ی چیز دیگه کلاس آنلاینم میبینی که مثلا ساعت اونارم جمع کرده باشی منظورم اینکه مثلا نوشتی 3 ساعت زیست هر 3 ساعت میخونی و تست میزنی؟؟؟ یا فیلمم میبینی

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Z3R0 نمایش پست ها
      سابقه درس خوندنت چطوریاست ؟
      قبل از این میانگین چقدر میخوندی ؟
      بیشترین ساعت مطالعه ای که تاحالا داشتی ؟
      بیشترین تعداد تستی که تاحالا زدی؟

این برنامه هرروز هست که نوشتی؟
      فقط کمیت برنامه رو مشخص کردی ؟ حجمی که قراره خونده بشه و کیفیتش رو مشخص نکردی ؟
      سلام خوبی؟
      حالا که بحث تاپیک برنامه ریزیه خواستم ی سوال ازت بپرسم سلطان
      این ازمونا ک بودجشون سبکن اگه ما زود بودجرو تموم کردیم بعدش چیکار میتونیم بکنیم؟ پیشروی بکنیم یا مثلا برگردیم بار دوم تستارو حل کنیم؟ منم که پشت کنکورم از نظر رسیدن به بودجه ازمون مشکلی ندارم

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sea نمایش پست ها
      ممنون بابت راهنماییتون

عدم پیوستگیم دونا علت مهم دارن یکی روحیم متاسفانه ضعیف میشه بعدی هم مشکل اختلال خوابم که یه مدت خیلیییی شدید شده بود و حتی با قرصم به سختی خوابم میبرد بخاطر همین طول روز هم خسته بودم هم کلافه و...
      عمومی ها دوساعت خوبه؟این خوندن همزمان ترمیم مخصوصا عمومی ها و‌کنکور سردرگمم کرده یکم
      خواهش میکنم

برای اختلال خوابی که داری به متخصصش مراجعه کن اگه نیازمند درمان باشه رفع بشه

والا بنظرم دوساعت هم زیاده
      شما دیگه برای کنکور قرار نیست عمومی بخونی...
      عمومی ها رو قراره بصورت تشریحی و تحلیلی و درحد کتاب درسی تمرین هاش و نمونه سوالات نهایی مطالعه کنی
      نهایتا برای عمومی ها کتاب تشریحی محور مخصوص امتحانات نهایی تهیه کن ، یه برنامه ریزی حدودی هم براشون داشته باش
      من اگه خودم بودم ، درحد 60 تا 90 دقیقه زمان میذاشتم و صرفا تمرکزم رو میذاشتم روی تشریح کتاب درسی و نکاتش و تمرین هاش
      این 60 تا 90 دقیقه روهم بصورت چرخشی درطول هفته درنظر میگرفتم...
      با توجه به اولویت ها و ضعف ها و قوت ها دور تکرار دروس رو در طول هفته تنظیم میکردم..

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arshia_Kh نمایش پست ها
      سلام خوبی؟
      حالا که بحث تاپیک برنامه ریزیه خواستم ی سوال ازت بپرسم سلطان
      این ازمونا ک بودجشون سبکن اگه ما زود بودجرو تموم کردیم بعدش چیکار میتونیم بکنیم؟ پیشروی بکنیم یا مثلا برگردیم بار دوم تستارو حل کنیم؟ منم که پشت کنکورم از نظر رسیدن به بودجه ازمون مشکلی ندارم
      سلام خوبم ممنون
      خودت خوبی ؟ روبه راهی ؟

اره اینی که میگی برای خودم هم توی سال پشت کنکور پیش میومد
      من همیشه یه فرادید و چشم اندازی جلوتر از زمان حال برای خودم میساختم
      مثلا سه چهارتا آزمون پیش رو ، رو نگاه میکردم و بودجه بندی ها رو برسی میکردم

مثلا اگه داخل آزمون ماه آینده قراره از درس زیست شناسی از فصلی سوال بیاد که برای من بشدت سنگینه و ضعف دارم و کلی ناقصی دارم توش
      این رو درنظر میگرفتمش
      و حالا مثلا آزمون دوهفته بعدم بودجه بندیش سبک بود نسبتا و برام اوکی بود
      حالا میومدم از سبک بودن این آزمون و زمان و انرژی ای که ازش ذخیره میشد برای آزمون ماه بعد سرمایه گذاری میکردم
      اون بخشی از زیست که برام سنگین بود و پراز اشکال و ناقصی که قراره توی آزمون ماه بعدی بیاد
      اون بخش رو داخل برنامه ریزی الانم خرد میکردم و مشغول یادگیری و رفع اشکالش میشدم ( البته زیاده روی نمیکردم که بخاطر آزمون یک ماه بعدی وردارم مطالعه آزمون الانم رو ناقص بذارم ، باید تعادل حفظ بشه و باتوجه به شرایط و زمان بندی برنامه ریزی مناسبی کرد)

وقتی از الان مشغول برطرف کردن اشکالات و کمتر کردن ابهامات و ضعف هام برای آزمون ماه بعد میشدم
      وقتی آزمون ماه بعد فرا میرسید عملا بیشتر تایمم میرفت برای تعداد تست زیاد زدن و مرور رفع اشکال ها و بازیابی
      اینجوری دیگه سر آزمون هایی که بودجه بندی شون سنگینه زمان هم کم نمیاوردم و تعداد تستم کم که نمیشد هیچ ، بیشتر هم میشد

7. Top | #22
      sea
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Tessa نمایش پست ها
      سلام ببین این ساعتایی که نوشتی خوبن ولی مهم اینکه هرروز همینقدرو میخونی؟؟
      اینا ساعتای مفیدتن؟؟؟
      و اینکه این همه ساعت میخونی بازدهی داشته تو آزمونی ؟؟ اصن آزمون میدی؟چی؟
      بعدم برای عمومیات هرروز 3 ساعت زیاده هااا!!برای ترمیم دروس ی سال اونم فقط کتاب دیگه مث کنکور نی.. وقتش کمتر کن یا به خودت استراحت بده ی ذره یا وقتش بزار پای اختصاصیات اون درسی که بیشتر توش ایراد داری
      و ی چیز دیگه کلاس آنلاینم میبینی که مثلا ساعت اونارم جمع کرده باشی منظورم اینکه مثلا نوشتی 3 ساعت زیست هر 3 ساعت میخونی و تست میزنی؟؟؟ یا فیلمم میبینی
      کلاس شیمی و عربی میرم هفته ای یه روز
      شیمی ۴ساعته
      عربی ۱/۵ساعت روزای کلاس برنامم به مقدار فرق میکنه

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      برنامه باید متناسب با نیازها و اشکالات جدید تغیر کنه
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sea نمایش پست ها
      کلاس شیمی و عربی میرم هفته ای یه روز
      شیمی ۴ساعته
      عربی ۱/۵ساعت روزای کلاس برنامم به مقدار فرق میکنه
      خب باز موردی نی یبار در هفتس اما جواب بقیه سوالام ندادی رفیق .. به این منظور برداشت کنم که جوابت منفی برای همشون؟؟

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چطور میتوانم تاپیک بزارم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن