خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

بهترین منابع کنکور تجربی 1402

سلام دوستان
      بهترین منابع از هر درسی برای کنکور کدوم هستن؟ به ترتیب از ساده تا پیشرفته.
      زیست من پینوکیو و تک پایش رو دارم که تموم شدن الان نمیدونم از کدوم منبع بزنم.
      ریاضی خیلی سبز جامع دارم.
      فیزیک 10 و 11 گاج تک پایه و 12 خیلی سبز.
      شیمی مبتکران دارم.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SARA_H83 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      بهترین منابع از هر درسی برای کنکور کدوم هستن؟ به ترتیب از ساده تا پیشرفته.
      زیست من پینوکیو و تک پایش رو دارم که تموم شدن الان نمیدونم از کدوم منبع بزنم.
      ریاضی خیلی سبز جامع دارم.
      فیزیک 10 و 11 گاج تک پایه و 12 خیلی سبز.
      شیمی مبتکران دارم.
      سلام یه تاپیک برای منابع هست کل منابع رو برسی کرده ولی وقتی شما این منابع رو دارید دیگه هزینه اضافه نکنید برای زیست باتوجه به اینکه هر دو کتاب رو کار کردید اگر مسلط هستید بهشون فقط دوتا گزینه خوب دیگه دارید یا آیکیو یا جامع میکرو به سلیقه خودتون انتخاب کنین اگر هدفتون کنکور دی هست موج آزمون زیست هم از الان بزنید اگر نه میتونید از دی و بهمن موج آزمونم شروع کنین
      در رابطه با بقیه درس ها هم اوکید ریاضی جامع کتاب خیلی خوبیه در کنارش یه آزمون خوبم ثبت نام کنین بنظرم کافیه نهایتا دیدید وقت اضافی دارید و تست های اینو کامل کار کردید آیکیو یا الگو ی جامع بگیرید
      برای فیزیک همینا خوبه موج آزمونم بگیرید و از الان شروع کنین ولی با فاصله از برنامه اصلی بزنید مثلا سه روز بزارید برای فصل یک دهم بعد همینطور حالا روز براساس مدت تسلطتتونه بعد وقتی رسیدید فصل سه دهم و خوندینش یه دو روز بزارید برای موج آزمون فصل یک این باعث یه یادآوری میشه کمک خیلی خوبیه
      برای شیمی هم کتاب مبتکران وقتی دارید دیگه اوکیه و همونو برسید کار کنید کامل و رفع اشکال کنین فکر نکنم چیز دیگه ای لازم داشته باشین
      در کنار همه اینا یه آزمون آزمایشی هم بنویسید حتما
      تاپیک بررسی جامع منابع ۴۰۲ و ۴۰۳ هم میتونین بررسی کنین ولی سعی کنین بیشتر درگیر تست و درس بشید تا منابع
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)