سلام. میخواستم توی این تایپک واسه همدیگه بنویسیم
من خودم سه سال هست فاصله گرفتم کامل و میخوام توی ۸ ماه پایه صفر و برسونم به داروسازی که میخوام البته اونقدرم سخت گیر نیستم روزانه و رتبه برتر بخوام رتبه زیر ۲۵۰۰ منطقه ۲ میخوام . البته اینقدر اعتماد بنفسم پایینه که عددش هم میترسونتم
چطور بعضیا میگن رتبه زیر ۱۰۰ میخوایم عالیه واقعا اول از همه باید روی اعتماد به خودم و ایمانم کار کنم💕حالا بگذریم
اگه کسی توی موقعیت من بوده و بعد چندسال تصمیم گرفته بکوب واسه کنکور بخونه و سال اول قبول شده بیاد تجربشو درمیون بذاره خیلی کمک کننده است
مثلا من از نزدیک ۳ سال پیش وقتی داشتم زبان میخوندم که مهاجرت کنم یه خانومی و دیدم متولد ۶۰ همسن مامانم بودن و ترم اول پزشکی بودن ازاد تهران قبول شده بودن!واقعا انگیزه میده بهم یادش که میوفتم، گفت به هیچکس حتی خاله عمو هیچکس نگفتم و کنکور داد و قبول شد ، حقیقتش منم میخوام حتی به صمیمی ترین دوستامم نگم چیزیو شاید ازم ناراحت بشن ولی اینجوری راحتترم ، احساس سبکی میکنم کسی ندونه و بخونم
کدوماتون تونستید؟🙏🏻مهر ماهه بچه ها بیاین به هم کمک کنیم کلی وقت مونده تا تیر ۱۴۰۲ اگه قراره شروع کنیم خوبه که قبل از خاموش کردن گوشیامون تجربه های همو شنیده باشیم
یه مسئله دیگه کسی بوده که یک ماه خونده باشه بعدش اینقدر درسا واسش سخت بوده باشه که پشیمون شده باشه و کاملا امیدشو از دست داده باشه؟
اين تايپك و كه بنويسم عصر هم ميرم مشاور تحصيلي هم مشاور روانشناسم. تصميمم و ميگيرم شايد تصميم درستي واسه من باشه يا نباشه ولي تايپك بعديم اگه قرار باشه كنكور بدم فقط مينويسم هدفم و و ميرم تا نتايج كنكور💕