به نظر شما کدوم یک از کتاب های ریاضی تجربی درسنامه و تست های بهتر و مناسب تری برای کسب درصد بالای کنکور داره؟آی کیو یا خوشخوان؟این دو کتاب در مقایسه با همدگیه چجورین؟
به نظر شما کدوم یک از کتاب های ریاضی تجربی درسنامه و تست های بهتر و مناسب تری برای کسب درصد بالای کنکور داره؟آی کیو یا خوشخوان؟این دو کتاب در مقایسه با همدگیه چجورین؟
ویرایش توسط کشلات : 03 مهر 1401 در ساعت 09:18
نگران نباش تو "ریاضیات تجربی" کتابی نداریم که آدمو ناامید کنه از ریاضی
نردبام(تک پایه)، آی کیو و خوشخوان همشون خوبن...نمونه ببین و با توجه به سلیقه ات و اینکه با کدوم بیشتر حال میکنی یکی رو انتخاب کن
کتاب هایی تو سبک سوالات ریاضیات کنکور 1400 فقط بین حسابان ها یه چند مورد دیده میشه (نردبام جامع، خوشخوان و آزمون پلاس مهروماه)...کسایی که سرشون درد میکنه برا اونطور تست هایی توصیه میکنم به اینا مراجعه کنن هرچند تجربی باشن، چون 90 درصد ریاضیات تجربی و حسابان یکیه(برا منبع آخر منظور...خودشم نه همه تست ها، بلکه مضربی)
من خودم اون دورانی که برا کنکور تجربی میخوندم از این موضوع شاکی بودم که چرا هرچی مولف خوب ریاضی(حسین شفیع زاده، میلاد منصوری، مهرداد کیوان و ...) هست برا حسابان ها کتابای چالشی مینویسن نه ریاضیات تجربی...بالاخره چیزیه که هست و کاریشم نمیشه کرد...
ببین من به عنوان کسی که رشته م ریاضیه و میخوام کنکور تجربی بدم، اینو میگم. صد درصد خوشخوان. اگر به تست های خوشخوان مسلط بشی، بدون شک ریاضی توی کنکور بالای 90 میزنی. در صورت تسلط البته. از بس که کامله این کتاب. من همه کتابای بازارو بررسی کردم. خوشخوان تنوع سوالاتش بیشتره. سخت تر هم هست زیاد تر هم هست. اولش یکم بد قلقه ولی راه میفتی توش. اگه یه سوالی رو در بیشتر از سه دیقه روش فکر کردی و حل کردی و به جواب نرسیدی، بدون که اون سوال رو مشکل داری و دورش دایره بکش و هربار که میخوای ریاضی بخونی، اول برو سراغ سوالای دایره دار ت. دیگه سوالی اگه بود در خدمتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)