سلام دوستان
من تمام منابع کنکور رو تهیه کردم (البته بیشتر pdf) هستند و الان می خوام برنامه ریزی فوق فشرده ای برای کنکور امسال داشته باشم. بیشتر دروس به جز ریاضی رو یه تسلط و مطالعه نسبی داشتم اینم بگم. باید تثبیت شه برام فقط.
یه سری مشکلات شخصی دارم که خیلی به من فشار میاره و نمی دونم چطور کنترل شون کنم.
دونه دونه براتون می گم بهم راه حل بدید.
1- مادربزرگی دارم که سرطان دارند و مراقبت از ایشون به عهده من هست. مثل همه مادرها بسیار مهربان و فداکار. گاهی مشغول درس خوندن می شم یادم می ره که داروهاشون رو بدم یا مثلا میوه ای بهشون بدم که داروهای شیمی درمانی کمتر اذیت شون کنه و ایشون چون من دارم مطالعه می کنم اصلا بهم هشدار نمی ده. بعد هر دو هفته هم به مدت 5 روز بستری هستند و باید بیمارستان باشند و فقط من هستم که باید بهشون رسیدگی کنم. یعنی عملا هر دو هفته 9 روز مطالعاتی دارم.
2- همسایه ایشون که از بیماری مادربزرگم مطلع شده بود منزل ایشون رو که در شهرستان هست بخشی از اون رو به تصرف درآورد و به این ترتیب برای بحث شکایت تصرف عدوانی معمولا هر ماه 1 جلسه دادگاه داریم و ممکنه کارشناس بفرستن. خواستم وکیل بگیرم یه رقم نجومی (50 تومن) درخواست کرد برای همین نتونستیم تو این شرایط و هزینه ها وکیل بگیریم. بعد درسته جلسه دادگاه شاید 1 ساعت بیشتر طول نکشه ولی واقعا بعدش در اثر تنش های روحی کلا حالم بد هست و نمی تونم مطالعه کنم.
3- یه مدت تصمیم گرفتم 11 شب بخوابم و 4 صبح شروع به مطالعه کنم و عادتم بشه ولی همین که میام پای میزم و شروع می کنم خوابم می ره.
دوست دارم در طول روز 5 ساعت مطالعه کنم حداقل ولی نمی شه.
بهم بگید چطور شروع کنم و به این ساعت مطالعه خیلی کم برسم و با پدیده های ابلاغیه دادگاه و غیره که شرح دادم و یهویی و بسته به نظر قاضی هست چطور زمان از دست رفته رو جبران کنم.
راهی هست که بشه مثلا عادت به این کرد که 4 صبح که بیدار شدم دیگه خوابم نبره.
ممنونم از همه دوستانی که من رو درک می کنن و راهنماییم می کنن.
تو رو خدا ناامیدم نکنید و سرکوفت نزنید به اندازه کافی خوردم. پیش یه مشاور رفتم و منو نابود کرد عملا. پس برادرانه یه روشی بگید که بتونم 5 ساعت رو بخونم.
مخلصم و دم همگی گرم