X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SauronAmir نمایش پست ها
      میخوام یه حقیقتی رو بهت بگم و پذیرفتن یا نپذیرفتنش به تو بستگی داره
      مشکلی که تو داری رو هزاران نفر دیگه هم تجربه کردن و اگر بگردی اطراف خودت حتی شاید از آشناهات پیدا کنی
      اگر نمیتونی پیدا کنی من خودم یه نمونه هستم
      من خودم هم 5 ماه آخر امسال رو ناامید شدم و به خانوادم دروغ گفتم که درس میخونم و 400 گیگ نت رو خرج یوتیوب گردی کردم
      که به تبع خانواده هم فهمید و خیلی کدورت وحشتناکی پیش اومد (وضعیت من از شما بدتر هم بود چون من به خانوادم دروغ گفتم که میخوندم)
      ولی دنبال راه حل گشتم و با پدر و مادرم رفتم پیش مشاور و گفتم ناامید شدم و خانواده هم قبول کرد پشت کنکور بمونم
      این نشون میده که درد و رنج شما بر درد و رنج بقیه برتری نداره.
      همه ما باید رنج بکشیم و این موضوع کمک میکنه که خودتون رو قربانی نبینین و با ذهنی باز دنبال راه حل بگردین
      با خانواده صحبت کنین و حقیقت رو بهشون بگین
      کارنامه های کانون رو نشونشون بدین و یا از مشاور کمک بگیرین.
      هر کاری که میکنین یادتون باشه حق به جانبی و خودتون رو قربانی دیدن زندگیتون رو نابود میکنه.
      شما خاص نیستین...
      دقیقا همینه
      من خودم از دبیرستان علامه حلی 4 تهران سال دهم اخراج شدم ، بعدش اونقدر افت کردم که انرژی اتمی برای سال دوازدهم حاضر نشد با 2 برابر شهریه بقیه و کلی آشنا و سفارش اساتید من رو ثبت نام کنه

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Janan نمایش پست ها
      دقیقا همینه
      من خودم از دبیرستان علامه حلی 4 تهران سال دهم اخراج شدم ، بعدش اونقدر افت کردم که انرژی اتمی برای سال دوازدهم حاضر نشد با 2 برابر شهریه بقیه و کلی آشنا و سفارش اساتید من رو ثبت نام کنه
      پدر مادرتون ریکشنشون چی بود اذیت نکردنت ؟؟

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دختر۸۱ نمایش پست ها
      خب من دقیقا وضعیت شما رو داشتم سال اولم منم پردیس بودم و خب سر هزینه ها وابستگی بهم فشار میاورد و بعد ۹ ماه سردرگمی تصمیم به کنکور دوباره گرفتم،،بنظرم قضیه رو ساده بکن.دو راه الان پیش روت هست که بتونی اون اعتماد بنفس رو دوباره بدست بیاری یا تو دانشگاه با جدیت بخونی و نفر اول بشی و ثابت کنی که صرفا تو شرایط کنکور نتونستی یا کنکور دوباره بدی،که روش دوم با توجه به وضعیت الانت مشخصا اشتباهه. بنظرم حالا که یکی رو انتخاب کردی با سردرگمی فرصت استفاده از مزایاش رو از خودت نگیر و ۶ سال داروسازی عین برق و باد میگذره و وقتی به درامد رسیدی شاید دو سه ساله بتونی همه هزینه های پدرت رو برگردونی برای همین این ۶سال رو الکی به خودت زهر نکن.
      و إن لو إستقاموا علی الطریقة لأسقیناهم ماء غدقا

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh873 نمایش پست ها
      خب من دقیقا وضعیت شما رو داشتم سال اولم منم پردیس بودم و خب سر هزینه ها وابستگی بهم فشار میاورد و بعد ۹ ماه سردرگمی تصمیم به کنکور دوباره گرفتم،،بنظرم قضیه رو ساده بکن.دو راه الان پیش روت هست که بتونی اون اعتماد بنفس رو دوباره بدست بیاری یا تو دانشگاه با جدیت بخونی و نفر اول بشی و ثابت کنی که صرفا تو شرایط کنکور نتونستی یا کنکور دوباره بدی،که روش دوم با توجه به وضعیت الانت مشخصا اشتباهه. بنظرم حالا که یکی رو انتخاب کردی با سردرگمی فرصت استفاده از مزایاش رو از خودت نگیر و ۶ سال داروسازی عین برق و باد میگذره و وقتی به درامد رسیدی شاید دو سه ساله بتونی همه هزینه های پدرت رو برگردونی برای همین این ۶سال رو الکی به خودت زهر نکن.
      والا هزینه خیلی زیاده تا اخر ۶سال میشه ۱ میلیارد چه جوور میخوام پس بدم اخه البته خداروشکر بابام داره تک فرزند هم هستم ۲.۵ واحد تو شهر خودمون بالاشهر داره تو تهران چیتگر خونه داره تو شمال زمین داره ولی خب بازم باید بهش پس بدم گفتمم بهش که جهیزیه اینا هم نمیخوام هیچی همشو خودم راست و ریس میکنم ولی اون پولو درست کردن خیلی سخته

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دختر۸۱ نمایش پست ها
      دقیقا الان تو شرایط تنبیه هم دیگه :/
      تازه تو وضعیتت از من بهتره .
      بابام هر 2 تا حساب بانکیم رو مسدود کرده و مادرم هم هیچ کمک مالی در رابطه با کنکور بهم نمیکنه .
      ولی مطمئنم وقتی سال بعد دندون قبول شم ، رفتارشون تغییر میکنه و میشم دختری که همیشه آرزوش رو داشتن
      بخاطر همین میگم زیاد سخت نگیر .
      کم و بیش هممون مشکل داریم

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Janan نمایش پست ها
      دقیقا الان تو شرایط تنبیه هم دیگه :/
      تازه تو وضعیتت از من بهتره .
      بابام هر 2 تا حساب بانکیم رو مسدود کرده و مادرم هم هیچ کمک مالی در رابطه با کنکور بهم نمیکنه .
      ولی مطمئنم وقتی سال بعد دندون قبول شم ، رفتارشون تغییر میکنه و میشم دختری که همیشه آرزوش رو داشتن
      بخاطر همین میگم زیاد سخت نگیر .
      کم و بیش هممون مشکل داریم
      انشاالله قبول شی دندون سربلند بشی جلوی خانوادت

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن