خب من دقیقا وضعیت شما رو داشتم سال اولم منم پردیس بودم و خب سر هزینه ها وابستگی بهم فشار میاورد و بعد ۹ ماه سردرگمی تصمیم به کنکور دوباره گرفتم،،بنظرم قضیه رو ساده بکن.دو راه الان پیش روت هست که بتونی اون اعتماد بنفس رو دوباره بدست بیاری یا تو دانشگاه با جدیت بخونی و نفر اول بشی و ثابت کنی که صرفا تو شرایط کنکور نتونستی یا کنکور دوباره بدی،که روش دوم با توجه به وضعیت الانت مشخصا اشتباهه. بنظرم حالا که یکی رو انتخاب کردی با سردرگمی فرصت استفاده از مزایاش رو از خودت نگیر و ۶ سال داروسازی عین برق و باد میگذره و وقتی به درامد رسیدی شاید دو سه ساله بتونی همه هزینه های پدرت رو برگردونی برای همین این ۶سال رو الکی به خودت زهر نکن.
و إن لو إستقاموا علی الطریقة لأسقیناهم ماء غدقا
والا هزینه خیلی زیاده تا اخر ۶سال میشه ۱ میلیارد چه جوور میخوام پس بدم اخه البته خداروشکر بابام داره تک فرزند هم هستم ۲.۵ واحد تو شهر خودمون بالاشهر داره تو تهران چیتگر خونه داره تو شمال زمین داره ولی خب بازم باید بهش پس بدم گفتمم بهش که جهیزیه اینا هم نمیخوام هیچی همشو خودم راست و ریس میکنم ولی اون پولو درست کردن خیلی سخته
دقیقا الان تو شرایط تنبیه هم دیگه :/
تازه تو وضعیتت از من بهتره .
بابام هر 2 تا حساب بانکیم رو مسدود کرده و مادرم هم هیچ کمک مالی در رابطه با کنکور بهم نمیکنه .
ولی مطمئنم وقتی سال بعد دندون قبول شم ، رفتارشون تغییر میکنه و میشم دختری که همیشه آرزوش رو داشتن
بخاطر همین میگم زیاد سخت نگیر .
کم و بیش هممون مشکل داریم
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)