Hi !
1.بنظرت پول زیاد یعنی خوشبختی؟
۲.تجربه کمال گرا بودن داشتی؟اگه داشتی چجوری باهاش کنار اومدی؟
۳.چرا اومدی تجربی؟خانوادت مخالفت نکردن؟
۴.دلیل وضعیت بد ایران چیه؟دین؟مسئولین؟ یا چیز دیگه
۵.امیدی به آینده ایران داری؟
همین دیگه
Hi !
1.بنظرت پول زیاد یعنی خوشبختی؟
۲.تجربه کمال گرا بودن داشتی؟اگه داشتی چجوری باهاش کنار اومدی؟
۳.چرا اومدی تجربی؟خانوادت مخالفت نکردن؟
۴.دلیل وضعیت بد ایران چیه؟دین؟مسئولین؟ یا چیز دیگه
۵.امیدی به آینده ایران داری؟
همین دیگه
جالب بود ولی با جمله آخرت مخالفم من هر کی رو میبینم که میخواد انتخاب رشته کنه بهش میگم فقط برو تجربی حداقل سمت انسانی نیا! من خودم رتبه ۲۰۰ منطقه دو شدم امسال و حقوق دانشگاه خوب میرم ولی راضی نیستم باید قبول کنیم به جز تجربی بقیه رشته ها آینده شغلی درستی ندارن کسی باید مثلا بیاد حقوق که پشتوانه مالی داشته باشه هر چند اگه توش موفق بشی خیلی درآمد خوبی داره! منم به این خاطر اومدم که خانواده به نسبت ثروتمندی دارم و میتونم به راه های دیگه فکر کنم ولی افراد پایین جامعه همون تجربی برن بهتره
سلام . ممنون که نظرت رو گفتی
منظور من این نبود که برن علوم انسانی انتخاب رشته کنند . حقیقتا من دروس انسانی رو هم نیم نگاهی بهش انداخته ام به کتاباش و به نظرم کتب علوم انسانی در ایران از زیر تیغ سانسور رد شده و جانبدارانه نوشته شده . و تفکری پشت این دروس خلق نمیشه . مخصوصا فلسفه که علوم انسانی میخونن از نظر من جای دفاع نداره .
منظورم از اینکه گفتم مردم بیشتر علوم انسانی بخونن این بود که بیشتر از اقتصاد و جامعه شناسی سر دربیارن و سعی کنن یه سری چیزایی که موجب میشه به ادم بهتری تبدیل بشن رو بیشتر بهش توجه کنن
راجب اینکه هم گفتید افراد پایین جامعه برن سمت تجربی و ..... به نظرم دیدگاه خوبی نیست و حتی اشتباهه . نمیشه رشته های تحصیلی رو بر حسب جایگاه اجتماعی افراد دسته بندی کرد. میشه؟
من با توجه به شخصیت شما فکر میکنم فیلسوف خوبی میشید حیف که پولی توش نیست!!! بله متاسفانه منم این سه سال بسیار سر همین سانسور ها حرص خوردم منظورم این نبود که مثلا رشته انسانی خیلی لاکچری هست منظورم اینه کسی که پشتوانه نداره باید بتونه پول خوبی در بیاره و توی تجربی شانس بیشتری داره هر چند همیشه کسایی هستن که برن دنبال علاقه شون و موفق بشن
وقتی نقل میگیری با صفحه ای اینچنینی مواجه میشی که میتونی حتی تو پیغامی که نقل قول گرفتی هم دخل و تصرف کنی و تغییرات انجام بدی
ببین وقتی زیر اون Quote بنویسید . نقل قول میشه و پیغام تغییری نمیکنه که ناحیه A میشه
اگر در ناحیه B چیزی بنویشی داخل اون کروشه ها که پیغام اصلی هستش همون چیزی میشه که من نوشتم
سلاااام
من اومدم با سوالات همیشگی[قبلا از رضوان و فروزن پرسیدم]
۱. اگر بخوای تو سه کلمه، خودت رو توصیف کنی، اون کلمات چی هستند؟
۲. چه چیزهایی باعث خندهی عمیق ات میشه؟
۳. چه عادتی داری که اگر بتونی اون رو بشکنی، به خودت افتخار میکنی؟
۴. دوست داری تو چه چیزی واقعا خوب باشی؟
۵. اگر یک ماشین زمان داشتی، به گذشته سفر میکردی یا به آینده؟ چرا؟
۶. اگر بتوانی برای یک روز، به کسی دیگه تبدیل شی، دوست داشتی جای چه کسی باشی؟
۷. اگر مجبور باشی تا آخر عمر، تنها به یک موسیقی گوش کنی، چه آهنگی رو انتخاب میکنی؟
۸. دوست داری شریک زندگیت چه ویژگیهایی داشته باشه؟
۹. عجیبترین تنبیهی که از سمت پدر و مادرت صورت گرفته چی بوده؟
۱۰. نظرت دربارهی ازدواج چیه؟
۱۱. بزرگترین ترس زندگیت؟
۱۲. بدترین خصوصیت یه آدم از نظرت؟
۱۳. بیفایدهترین استعدادت چیه؟
۱۴. کدوم عضو بدنت رو اگر از دست بدی برات مهم نیست؟
۱۵. بدترین و بهترین خریدی که تا به حال انجام دادی چی بوده؟
۱۶. مسخرهترین کاری که یکی از معلمها یا اساتیدت انجام دادن چی بوده؟
۱۷. احمقانهترین فریبی که تا به حال خوردی چی بوده؟
با تشکر
ویرایش توسط _TheOne_ : 11 دی 1401 در ساعت 20:09
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)