...
روتین هایی که خودم فعلا قصد ایجادشون رو دارم :
_ صبح بعداز بیداری یک لیوان آب جوش بخورم ، چنددقیقه ای پیاده روی کنم یا بیرون بدوم ، یمقدار تمرینات مدیتیشین انجام بدم
_شب قبل از خواب تایم باکسینگ ها و پومودوروهای فردام رو مشخص کنم
یه تاپیک خوب دیگه از زیروی عزیز
روتین هایی که من میخوام ایجادشون کنم:
بعد بیدار شدن از خواب 20 دقیقه ورزش صبحگاهی انجام میدم
قبل خواب هم برای آرامش یک پادکست گوش میدم
عالی داداش دمت گرم
خودم حدود بیست روزه چندتا روتین گذاشتم و دارم اجرا میکنم هرروز که عبارتند از:
بعد بیدار شدن و نماز یه لیوان شیر میخورم(واقعا مفیده تا چند ساعت انرژیمو تامین میکنه)
10 دقیقه هر روز ورزش میکنم
دو روزه شروع کردم به خوندن نیم ساعت قرآن از 6:30 تا 7
همینارو حفظ کنم فعلا کافیه برام
الا بذکر الله تطمئن القلوب
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست
راستی یادم رفت به این مورد هم اشاره کنم
هرکس دوست داشت میتونه داخل تاپیک گزارش روزانه انجام روتینش روهم قرار بده
برای این منظور
اپ Loop Habit Tracker رو نصب کنید و روتین موردنظرتون رو داخلش تعریف کنید
و گزارش عملکردتون رو بصورت اسکرین شات قرار بدید یا خودتون روی عملکردتون نظارتی داشته باشید
لینک اپ = https://play.google.com/store/apps/d....uhabits&hl=en
خهلی مرسی
جذابیت از شرکت کننده هاشه و روتین هاشون
اره بالا هم توضیح دادم و برای ثبت روتین و گزارش کار یه اپ ساده و کاربردی روهم معرفی کردم و لینک دانلودش روهم قرار دادم
هرکسی دوست داشت میتونه گزارش روزانه انجام روتین هاش رو با اون اپ پیشنهادی یا هرطوری که خودش راحته قرار بده
شب اول ( چون برنامه ریزی ها از ظهر شکل گرفت روتین های صبح گاهی از فردا استارت میخورن)
فایل پیوست 101779
با اجازه من یه مطلبی راجع به روتین ها بگم
نکته ۱: اینا متنو برای کسایی نوشتم که ایدهای برای اجرای روتینها ندارن..“انسان بندهی عادت هایش است”حالا این عادت ها تو کدوم قسمتای زندگی روزمره ایجاد بشن خوبه؟ ما تو هر زمینه ای میتونیم از روتینا استفاده کنیم..
حوزه سلامتی
مثلا آقا من حتما روزی سه بار مسواک بزنم دندونامو و تایم بگیرم که زمان مسواک زدنا کمتر از ۳ دقیقه نشه- آب جوشیده شده خنک شده رو ناشتا بخورم- تعداد فست فودای ماهانه رو کم کنم-نیم ساعت پیاده روی صبحانه انجام بدم-کم کردن حجم وعده غذایی- چایی کمتر بخورم(امروز به جای ۴ لیوان ۳ لیوان چایی بخورم)
حوزه رفتاری-فکری-اجتماعی..
حتی اینجام میشه حرکت زد...مثلا من با خودم قرار گذاشتم که بحثای بیخود با خانواده رو کم کنم، اگر خودم بیاحترامی کردم سریع معذرت خواهی کنم کش ندم بحثو- متنایی که تو فضای مجازی میخونم رو کمتر باور کنم – سناریوی های منفی از اتفاقای آینده نسازم به خصوص قبل از انجام کارهای جدید یا ملاقات آدمای جدید- اگه تو یه مکان عمومی از یه آدم غریبه بداخلاقی دیدم، مقابله به مثل نکنم و قس علی هذا
حوزه تحصیلی
درس هر روز رو همون روز بخونم-جزوه هام رو از همون اول مرتب بنویسم-..
و حوزه های دیگهه
کلن بگردید ببینید کجای زندگی روزمره تون جا داره برای بهتر شدن و اونجا سعی کنید یه سری حرکتهای جدید بزنین و اگه باهاش حال کردین تبدیل به عادتش کنید...حتی مثلا کسایی که مثلا خیلی اهل شعر و اینان میتونن برای اوقات فراغت، مثلا هر روز یه غزل حافظ رو با معنی بخونن..شعر حفظ کنن..این باعث میشه هم سواد شعریتون زیادتر بشه هم اون کاری که دوسش داشتین رو انجام دادین در واقع...یا مثلا روزی نیم ساعت روی تایپ ده انگشتی وقت بذارین و موارد اینچنینی..
نکته ۲: وقتی اینجور فعالیت ها رو شروع کردید بایستی چند وقت حتما با جدیت اجراشون کنین تا تبدیل به عادت بشن...اینجوری نباشه دو روز انجام بدین بعد ولش کنید..چون برای خودم پیش اومده اینو میگم...
نکته ۳: در کنار ایجاد عادت های مثبت سعی کنید عادت های منفیتون رو کمرنگ کنید.
گزارش امشب :
فایل پیوست 101803
خلاصه ای از مقاله ای که امشب خوندم :
انسانها هنگامی که الگوی تفکر و تصمیمگیری و رفتار خود را مرور میکنند و میکوشند دربارهی آنها توضیح دهند، ممکن است در سه حوزه ضعف داشته باشند:
- بسیاری از محرکها و انگیزانندهها را تشخیص ندهند
- متوجه برخی از رفتارها و عکسالعملهای خودشان نشوند
- نتوانند بپذیرند که برخی از محرکها روی برخی از رفتارهایشان تأثیر داشته است
ما در تحلیل شیوهی فکر کردن و عملکردن خود ضعف داریم
رفتار از گفتار مهمتر است
بهتر است گفتار مخاطب را فراموش کنید و رفتار مخاطب را جدی بگیرید.
ابزارهایی که در شبکههای اجتماعی هم برای گزارشدهی رفتار کاربران در نظر گرفته شده، چنین فلسفهای در پشت خود دارند. مثلاً در اینستاگرام، بنیادیترین معیار بررسی دیدگاه مخاطبان، آمار رفتار آنهاست (Insights). شاید در گفتار، سلیقهی خود را شرح دهند و بگویند این محتوا را میپسندند و آن محتوا را نمیپسندند، اما نهایتاً آمار بازدید، بهاشتراکگذاری، تعامل و Engagement است که نشان میدهند واقعاً چه چیزی را دوست دارند و ترجیح میدهند.
خیلی وقت ها ممکنه فردی در گفتارش یک تحلیلی از علایق یا دیدگاه ها یا تحلیل انتخاب هاش ارائه بده درحالی که اون تحلیل شخصی از واقعیت و حقیقت اون آدم فاصله زیادی داره و برای رسیدن به حقیقت اون آدم بیشتر باید روی رفتارهاش تمرکز کرد و برسی شون کرد تا گفتارها و کلامش...
ویرایش توسط Expired : 11 شهریور 1401 در ساعت 22:03
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)