خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال مهم درباره استخدام دانشجو معلمان

دوستان اگه کسی خودش یا دوستانش یا خانوادش دانشجو معلم هستن یا از سوالم خبر دارن لطفن جواب بدن.
      بعد از دعوت به مصاحبه و اعلام نتایج نهایی از سایت سنجش،و بعد از ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان،شنیدم که برای استخدام دانشجو معلمان،یه آزمایش خون سفت و سخت میگیرن که علاوه بر اعتیاد شامل اکثر مریضی ها هست.
      سوالم اینه کسی خبرداره دقیقن چه آیتم هایی آزمایش؟مثلن قندخون و چربی خون داره؟یعنی اگه یکم قند خون یا چربی خون داشته باشیم ممکنه ما رو استخدام نکنن؟خیلی نامردیه که!!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط student1380 نمایش پست ها
      دوستان اگه کسی خودش یا دوستانش یا خانوادش دانشجو معلم هستن یا از سوالم خبر دارن لطفن جواب بدن.
      بعد از دعوت به مصاحبه و اعلام نتایج نهایی از سایت سنجش،و بعد از ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان،شنیدم که برای استخدام دانشجو معلمان،یه آزمایش خون سفت و سخت میگیرن که علاوه بر اعتیاد شامل اکثر مریضی ها هست.
      سوالم اینه کسی خبرداره دقیقن چه آیتم هایی آزمایش؟مثلن قندخون و چربی خون داره؟یعنی اگه یکم قند خون یا چربی خون داشته باشیم ممکنه ما رو استخدام نکنن؟خیلی نامردیه که!!
      سلام
      بله آزمایش قند خون و چربی خون هم می گیرن.
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      بله آزمایش قند خون و چربی خون هم می گیرن.
      به جز اینا میدونید باز چه مواردی رو میگیرن؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط student1380 نمایش پست ها
      به جز اینا میدونید باز چه مواردی رو میگیرن؟
      البته، آزمایش هایی مثل ادرار، خون، عفونت، نوار قلب و...
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      استان به استان فرق داره.
      استان خودم فقط آزمایش خون گرفت و شنوایی سنجی و بینایی سنجی. من چربی خون داشتم و قبول شدم
      هم کلاسی هام بعضی هاشون استان شون آزمایش ادرار هم گرفته بود، بعضی هاشون یه چیزای اضافه تر.
      یعنی اون 3 چیزی که گفتم مشترک بین تمام استان هاست ولی هر استان به صلاحدید میتونه چیز بیشتر اضافه کنه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن