متاسفانه نمیشه نقل گرفت توی فروم. هروقت میای فروم 10000 تا تبلیغ بالا میاد ولی سیستم نقل گرفتنش مال زمان دقیانوسه و همیشه خراب.
در این موردی که شما میفرمایی، کسی که از شیمی استوکیومتری، محلول ها، ترکیب هارو بلد نباشه میشه لطف کنی بگی چی رو دقیقا بلده؟
.gif)
نمیشه که اینجور. کسی که بخواد رتبه بیاره باید درسش خوب باشه. چه با آزمون چه بی آزمون. کسی که درسش خوب نیست و تلاش نکرده و به نتیجش نرسیده، حق نداره بگه مشکل از آزمون بوده! مشکل از کم کاری خودش بوده.
برنامه رو قبول دارم سنگینه. ولی قرار نیست که یه موسسه بیاد 100 تا برنامه بنویسه برای اکثر دانش آموزان در اقصی سطوح تحصیلی.
من نه خودم نه هیچ یک از آشناهام و دوستام توی قلم چی نیست، توی گاج هم نیست!
وقتی من این راه رو رفتم میگم آقا جان، آزمون و تست نیازه. که خودتو بسنجی.
من الان ترم 9م هنوز دارم تست میزنم. آزمون میدم. یعنی میخوای بگی من اشتباه میرم، یا اون آقای xی که معلوم نیست رشتش چیه، کارش چیه، اصلا مدرکش چیه! پاشده تز میده تاپیک میزنه درمورد اینکه چرا آزمون ندیم، چرا قلم چی فلانه بهمانه..
بچه ها، من برای خودتون میگم.
1) از کسی که مدرک تحصیلیش، سواد تحصیلیش ثابت شده است حرف گوش بگیرید. کسی که 1000 تا تایپک و پست میزنه لزوما آدم راستگویی نیست. حتی خود من.
2) اگه از من میخواین گوش بگیرین، تست بزنین. آزمون بدین. حتی اگه نمیرسین به آزمون، هرچقدش رو رسیدین بخونین. باور کنین آزمونو شما نمیدین ترازتون رو بکنین تو چش و چال مردم. شما بچه های خوبی هستین
.gif)
آزمون رو میدین که به برنامه متعهد باشین. منظم بشین.
حالا میخواین گوش نگیرین از من و امثال من؟ از کسی که میگه آزمون بَده گوش بگیرین؟ هیچ ایرادی نداره. زندگی رو هرجور که دوست دارید چه اشتباه چه صحیح پیش ببرین.