سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه .
خب اول ماجراهایی که با کتاب شیمی داشتم طی این سه سالو میگم براتون تا بهتر بتونین راهنماییم کنید 3>
سال دهم که به طور رسمی با کتاب شیمی اشنا شدیم زیاد ازش خوشم نمیومد و عامل به وجود اورنده ی بخش قابل توجهی از این دیدگاه دبیرمون بود که شیمی رو به پیچیده ترین شکل ممکن بهمون درس میداد و کاملا گیجمون کرده بود . بعد از اینکه کتاب خیلی سبز رو گرفتم سعی کردم با درسنامه و تست زدن مطالب پراکنده و نامفهومی که دبیر عزیز برامون تدریس میکرد رو طبقه بندی و شفاف سازی کنم تو ذهنم و تا حد خوبی موفق بودم و تونستم پیشرفت کنم .متاسفانه با مجازی شدن مدارس این جانب که تازه خودش پیدا کرده بود و در اوج بود با مخ به زمین گرم خورد.البته نه بخاطر اینکه از تدریس پر بار دبیر محروم شده بودم . بیشتر بخاطر این بود که دیگه جو رقابقی بین بچه ها که بزرگترین عامل و انگیزه ام برای پیشرفت بود دیگه وجود نداشت . خلاصه که دست در دست بلایای طبیعی گذاشتم و گند زدم به همه چی و کتاب شیمی تا روز اخر سال دوازدهم به دست فراموشی سپرده شد. امتحان نهایی شیمی رو افتادم
و تو کنکور هم پنج درصد زدم
نکات قابل توجه دیگه اینکه شیمی یازدهم رو کلااااااااا خلاصم و این دومینو سال دوازدهمم رو هم ویرون کرد . چون همونطورکه بهتر از من میدونید مطالب شیمی پیوسته ان
الان که دوباره کمر همت رو بستم ، با توجه به سابقه ی درخشانم ، بزرگترین ترسم شیمیه . چون اوضاعم داغونه احساس میکنم به دبیر نیاز دارم و از اونجایی که تو جیبم مگس هم پر نمیزنه نمیتونم تو دوره های اموزشی شرکت کنم . حالا شاید بگید فیلماشون تو تل پخشه و نیاز نیس بخرم . سال دوازدهم من اینکارو کردم و فکر کنم اه موسسات گرفتتم
اول اینکه اکثرا جزوه و فیلماشون ناقص بود و دلیل دوم که مهمترینشه برای دسترسی به فیلما مجبور شدم وارد تل بشم و عضو چنلها و گروه های مختلف بشم که این شد بهانه استفاده من از گوشی . دیگه نمیخوام با هیچ بهونه ای ریسک استفاده از گوشی تو سال کنکور رو به جون بخرم و احتمالا برای انجام امورات این چنینی از لپ تاپ استفاده کنم اونم محدود .
با تمام اینا بنظرتون میتونم از دوره های صفر تا صد الا استفاده کنم برای یادگیری اولیه و بعد برم سراغ تست و این حرفا ؟ منظورم اینکه کسی مثل من و در این سطح که تصمیم داره خودخوان پیش ببره شیمی رو دوره ی رایگان الا میتونه برای یادگیریه اولیه اش کافی باشه ؟؟
پ.ن : دوستان امسال واقعا نمیخوام ازمون و خطا کنم تا ببینم چه راهی مناسبه بخاطر همین اینقدر آسمون ریسمون بافتم . پیشاپیش ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتین