خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: موافقید؟!!

رأی دهندگان
    14. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

1 7.14%
    • خیر

13 92.86%
    صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 58
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها

اگر نتونید طبق برنامه آزمون بخونید نباید استرس بگیرید نکنه خوب نخونده باشم. شما می تونید از سایت های آزمون ساز / کانال های مخصوص آزمون / کتاب های آزمون محور / حتی تست های باقی مانده منبع اول و دوم و ... خودتون از خودتون آزمون بگیرید و بررسی کنید ببینید آیا واقعا درس رو درست و با کیفیت قابل قبول مطالعه کردید یا خیر.
      دانش آموزان معمولا به آزمون به شکل یک محرک برای پیشروی نگاه می کنند، کسی که میخواد برای کنکور شروع کنه اولین چیزی که به ذهنش میرسه اینه که خب حالا برم یه آزمون قلم چی ثبت نام کنم تا ته مسیر با برنامه اش با انگیزه جلو برم و یک وقتی خدای نکرده دچار بی انگیزگی یا ... نشم. شرکت کردن در آزمون با این طرز تفکر نه تنها باعث ایجاد انگیزه برای ادامه نمیشه بلکه همیشه این خطر وجود داره که شما بر اثر بی برنامگی، برهم خوردن نظم ذهنی و آشفتگی زیاد از برنامه آزمون جا بمونی و اواسط سال تازه متوجه شی چه اشتباهی کردی. پس شرکت کردن در آزمون همینطور یلخی و بی حساب کتاب و به این دلیل که بقیه هم دارند آزمون شرکت می کنند و فلان رتبه برتر کنکور هم آزمون شرکت کرده بود لزوما باعث موفقیت شما نمیشه. انگیزه گرفتن در رقابت با بقیه با شرکت در آزمون خوبه ولی به شرطی که شما برای این کار برنامه داشته باشید، به شرطی که بدانید و آگاه باشید که میخواید دقیقا تا این ماه از سال به کجا برسید و مطمئن باشید با این حجم کلاس آموزشی، مدرسه، کتاب ها و منابعی که استفاده می کنید، مطالعه مطابق بودجه آزمون و شرکت در آزمون به نفع شما باشد نه به ضررتان و تازه باعث شود از طرح درس کلاس کنکور جا بمونید، دچار آشفتگی بشید و نتیجتا نه به کلاس برسید نه به آزمون نه به مطالعه و تست زدن خودتون.

شرکت در آزمون با این ایده که من برم خودم رو با بقیه مقایسه کنم از بیخ غلطه. اون بقیه ای که شما ازشون حرف می زنید ممکنه خیلی زودتر از شما و امثال شما درس ها رو بسته باشند و حالا صرفا با این دیدگاه بیان آزمون شرکت کنند که در فرجه دو هفته آزمون مطابق بودجه آزمون از منابع آزمونی بزنند و تحلیل کنند و حالا هر دو هفته یک بار جمعه بیایند یک آزمونی بدهند برای اینکه ریز مشکلات و ایراداتی که داشته اند رفته رفته عیان و برطرف بشه و اتفاقا همین افراد دارند در آزمون ها تراز بالای 6500 و 7000 کسب می کنند. یا عده ای (زیاد) که در آزمون تقلب می کنند و کلید می زنند و ... شما اگر بدنبال تراز و رقابت با این افراد باشید قطعا با اولین آزمونی که تراز مثلا 5000 کسب کنید به طرز فجیعی دچار بی انگیزگی برای ادامه راه می شوید و دیگر نه کلاس را ادامه می دهید و نه علاقه ای دارید به شرکت در آزمون علی الخصوص اگر چند آزمون درجا بزنید و رشد خاصی نداشته باشید. پس تنها دلیلی که میتونه منطقی باشه برای آزمون دادن این هست که برویم آزمون بدهیم و ببینیم دقیقا مباحثی که خوانده ایم و مسلط کرده ایم (با تست/آزمون تک درس/مرور فراوان) حالا در آزمون چند مرده حلاجیم؟! آیا ضعف/مشکل خاصی هنوز باقیست برای رفع شدن؟! اگر هست چطوره برم بجای ماست مال کردن بقیه مباحث و پیشروی تند تند با بودجه آزمون اول اون ها رو برطرف کنم و حالا که مطمئن شدم دیگر ضعف بزرگی باقی نمونده برم سراغ ادامه برنامه و پیش روی سریع تر و ... با این ایده آزمون شرکت کنید نه بواسطه حرف فلان رتبه برتر که گفته آزمون ماز برایم خیلی جواب بود، آزمون گاج میزدم و عالی بود و ...
      ممنون ❤️

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      این نسخه اولیه برنامه کانون برای کنکور 1402 : (نیم سال اول و دوم در یک فایل)
      دانلود کنید حتما:
      ‏«چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»

3. Top | #18
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      این نسخه اولیه برنامه کانون برای کنکور 1402 : (نیم سال اول و دوم در یک فایل)
      دانلود کنید حتما:
      توضیحات اولیه برنامه:
      برنامه نیمسال اول کانون برای کنکوری های دی 401 و تیر 402 که برای کنکور دی و تیر ماه مشترک است. هرکس طبق برنامه ریزی خودش امکان انتخاب دارد.
      درس زیست شناسی ۵۰ سوال نیمسال اول دوازدهم ، پایه دهم و پایه یازدهم اجباری است و باید پاسخ داده شوند و در تراز کل موثر هستند. اما نیمسال دوم دوازدهم برای همه چه دانش آموز چه فارغ التحصیل اختیاری است. اگر میخواهید در کنکور دی شرکت کنید به نیمسال دوم دوازدهم نیز پاسخ دهید. در دی ماه نیز سه آزمون جامع (یکی جامع نیمه اول دوازدهم و دو تا جامع) برگزار خواهد شد.
      در برنامه راهبردی کانون، پاسخ‌گویی به سؤال‌های مباحث نیم سال اول دوازدهم در آزمون‌های فصل پاییز اجباری وپاسخ‌گویی به سؤال‌های مباحث نیم‌سال دوم اختیاری است.
      مطالعه مباحث نیم سال اول (هماهنگ با برنامه مدرسه)، بیش‌ترین اهمیت را دارد.
      برنامه مباحث نیم سال دوم هم به این جهت ارائه شده است که برخی فارغ‌التحصیلان و (دانش آموزان) از آن استفاده کنند. اما کانون تمرکز بر نیم سال دوم را به ویژه برای دانش آموزان در این مقطع زمانی توصیه نمی کند.
      نحوه مطرح شدن مبحث‌های درس‌های پایه دهم و یازدهم در فصل پاییز بدین شرح است:
      رشته تجربی:
      دهم: پاسخ گویی به زیست 1، فیزیک1 و شیمی 1 اجباری است. ضمناً برای ریاضی مباحث دهم و یازدهم تفکیک نمی شود و فقط یک درس ریاضی پایه با 10 سؤال داریم که پاسخ‌گویی به آن هم اجباری است.
      زیست یازدهم: به دلیل اهمیت ویژه درس زیست شناسی، پاسخ‌گویی به سؤال‌های زیست یازدهم اجباری است.
      یازدهم: در مورد شیمی و فیزیک یازدهم، در کنار شیمی یازدهم،10 سوال تکمیلی از شیمی دهم وجود دارد. در کنار فیزیک یازدهم، 10 سؤال تکمیلی از فیزیک دهم وجود دارد. دانش‌آموزان انتخاب می کنند که آیا به 10 سؤال یازدهم پاسخ دهند یا این که به 10 سؤال تکمیلی از دهم پاسخ دهند.
      توصیه ما این است که حتی اگر فیزیک و شیمی یازدهم را مطالعه نکرده‌اید بر مبنای آموخته‌های قبلی و با روش بازیابی به سؤال‌های یازدهم پاسخ دهید اما انتخاب با خود شماست. در مورد درس زمین شناسی که تک درس پایه یازدهم است و پاسخ گویی به آن نیز اختیاری است.
      کارنامه
      در آزمون‌های پاییز، در محاسبه تراز کل و رتبه کل، نمرات دانش آموز بر اساس این ضریب‌ها محاسبه می شود:
      نیم سال اول دوازدهم: ضریب 3/ درس‌های پایه: ضریب 2
      نمرات دانش آموز در مبحث‌های نیم سال دوم در تراز کل بی اثر خواهد بود ولی در سه آزمون جامع دی ماه همه مبحث‌ها و همه درس‌ها در محاسبه تراز و رتبه کل مؤثر خواهند بود.
      ضمناً برای هر کدام از بخش‌های نیم سال اول دوازدهم، پایه(دهم، یازدهم) و نیم سال دوم دوازدهم تراز و رتبة جداگانه ای محاسبه و در ذیل کارنامه به دانش آموزان اعلام خواهد شد.

پ.ن: صد رحمت به برنامه آمادگی کنکور دی موسسه موز ! (البته اگه بواسطه کپی کردن از کانون عوضش نکنه!)
      ‏«چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آشغاله
      یه برنامه باید میذاشتن عین پارسال برای کنکور تیری ها
      همون برنامرم ملت عقب میفتادن بعد اومد پنج تا فصل زیستو تو یه آزمون گذاشتی ؟
      ! Break me down and build me up

5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      پشمام چه سمی شده !!!!!
      (فقط دو متر و نیم طول بودجه هر آزمون)
      444444.png
      این برنامه خوراک مشاورنماهایی که همون اولین جلسه (حتی جلسات معارفه) میگن دانش آموز باید حتما در یک آزمون ثبت نام کنه و خودش رو به کل بودجه برسونه وگرنه تنبله و عیب از خودشه اگر موفق نشد ! یعنی فقط کافیه بری پیش یه همچین موجودی و بهش بگی آقا من پشت کنکوریم و پایه ام خوبه که این بودجه رو بندازه جلوت بگه باید کامل برسونیش

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پشمام چه سمی شده !!!!!
      (فقط دو متر و نیم طول بودجه هر آزمون)
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 444444.png
مشاهده: 202
حجم: 74.9 کیلو بایت
      این برنامه خوراک مشاورنماهایی که همون اولین جلسه (حتی جلسات معارفه) میگن دانش آموز باید حتما در یک آزمون ثبت نام کنه و خودش رو به کل بودجه برسونه وگرنه تنبله و عیب از خودشه اگر موفق نشد ! یعنی فقط کافیه بری پیش یه همچین موجودی و بهش بگی آقا من پشت کنکوریم و پایه ام خوبه که این بودجه رو بندازه جلوت بگه باید کامل برسونیش

ما خواستیم یه کنکور بدیم

هربلایی که تو این چهل سال نازل نشده بود، سر کنکور 1402 نازل شد

عجب بابا عجب
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
      آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Landling نمایش پست ها
      آشغاله
      یه برنامه باید میذاشتن عین پارسال برای کنکور تیری ها
      همون برنامرم ملت عقب میفتادن بعد اومد پنج تا فصل زیستو تو یه آزمون گذاشتی ؟
      حدودا 6 فصل زیست فقط در یه آزمون پیشروی (5 فصل اجباری + 1 فصل اختیاری) حالا اینکه چقدر این فصلا بهم ربط دارن هم که هیچی.

یه دوره تندخوانی فوق پیشرفته تایفون و نصرت میخاد که نصب کنن با روزی 16 ساعت مطالعه مفید. در کنارش یه مشاور خوب هم بگیرن که بودجه هر آزمون رو قشنگ خرد کنه واسشون + انگیززززه فراوان.

8. Top | #23
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

حدودا 6 فصل زیست فقط در یه آزمون پیشروی (5 فصل اجباری + 1 فصل اختیاری) حالا اینکه چقدر این فصلا بهم ربط دارن هم که هیچی.

یه دوره تندخوانی فوق پیشرفته تایفون و نصرت میخاد که نصب کنن با روزی 16 ساعت مطالعه مفید. در کنارش یه مشاور خوب هم بگیرن که بودجه هر آزمون رو قشنگ خرد کنه واسشون + انگیززززه فراوان.

فقط یه مورد آقا مهدی

من شنیده بودم از پایه فقط دهمش اجباریه و یازدهمش اختیاریه تو نیمسال اول.اینطور نیست؟
      فکر کنم تو مجله کانون اینجوری نوشته بود

در کل اگه هم دهم اجباری باشه هم یازدهم خیلی بد میشه...خیلی...

الا بذکر الله تطمئن القلوب

کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
      آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست

9. Top | #24
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seyed..yousefi نمایش پست ها

فقط یه مورد آقا مهدی

من شنیده بودم از پایه فقط دهمش اجباریه و یازدهمش اختیاریه تو نیمسال اول.اینطور نیست؟
      فکر کنم تو مجله کانون اینجوری نوشته بود

در کل اگه هم دهم اجباری باشه هم یازدهم خیلی بد میشه...خیلی...

زیست یازدهم که اجباری

اما فیزیک و شیمی یازده اختیاریه که باز چون منطق کاظم (تو پستای اول هست) اینه که دانش آموز دوازدهمی بیاد با آموخته های سال های قبل خودش سر جلسه کنکور دی بشینه پس میگه حتی اگه فیزیک و شیمی 11 رو مطالعه نکرده اید بیاید بر مبنای آموخته های قبلی یه 4 تا سوال بزنید تا بازیابی شه (کلا به گند کشید معنای بازیابی رو آخه مرد مومن بازیابی با 10 تست هر دو هفته یک بار؟!)
      بذار ساده ترش کنیم: (این مثال واسه نیم سال اوله)
      اجباری: نیم سال اول 12 + پایه 10 (+ پایه 11 زیست)
      اختیاری: فیزیک/شیمی پایه 11 (توصیه کرده اینارو هم بزنید)
      اختیاری تر: نیم سال دوم دوازدهم

10. Top | #25
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      یه جورایی همه چیز داره فدای بحث تاثیر قطعی معدل و کنکور دی ماه میشه . هر دو اینا به شدت ایراد شکلی و محتوایی دارن . هر دو خلاف عدالت هستن . حتی کنکور دی علاوه بر اینکه به طور کلی خلافه عدالته ، کنکور دی امسال در نوع خودش یک رانت میتونه حساب بشه . جفت اینا باید هوا شه بره پی کارش . جفتش سمه خالصه . انشاالله به یاری خدا و همت بچه ها و کمک مجلس تا اخر شهریور نسخه اشو میپیچیم .
      ویرایش توسط reza333 : 11 شهریور 1401 در ساعت 22:52

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      الان اگه اسفند بودیم یکی میگفت میخوام شروع کنم بخونم و موفق
      چطوری بهش حمله میشد ؟ همون مشاور نما ها الان دارن
      از آب گل آلود ماهی میگیرن همینقدر بی شرف
      کل مصوبه از اساس در تعارض با جامعه ما و در جهت تامین منافع
      یه قشر خاص هست
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط من همان سیزدهم نمایش پست ها

اتفاقا من تا امروز مشاوری ندیدم که حتی اگه یک ماه مونده به کنکور بری پیشش بهت حمله کنه سریع از تو کشو میز یه برنامه کپی شده طرح توربو جت پزشکی در یک ماه درمیاره بهت می فروشه برنامش هم از تقسیم تعداد درس ها بر ۳۰ روز با فونت خوشگل و گل و بته در اطراف صفحه برنامه تشکیل شده
      والا ما مورد دیدیم که طرف پارسال نا امید میکرد حالا چرا نمیدونم امسال برنامه طوفانی میده !!

برنامه قلمچی هنوز روی سایت نیمده این برنامه کپی شده از مجله آزمون هفته قبل هست ولی کلیات همونه که مد نظره کاظم بوده
      بیشتر شبیه دوران جمع بندی هست تا کنکور

خودم به شخصه با تورق سریع هم به چنین برنامه ای نمیزسم

13. Top | #28
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arnold نمایش پست ها

برنامه قلمچی هنوز روی سایت نیمده این برنامه کپی شده از مجله آزمون هفته قبل هست ولی کلیات همونه که مد نظره کاظم بوده
      بیشتر شبیه دوران جمع بندی هست تا کنکور

خودم به شخصه با تورق سریع هم به چنین برنامه ای نمیزسم
      سال کنکورسالی که همه چیزمقصر شمرده میشه که فقط داوطلب تبرئه بشه . دبیر بده مدرسه بده آزمون بده کتاب کمک درسی بده پدر و مادر بده خونه بده کتابخونه بده وضع مملکت بده ... اما من به شخصه تا امروز کسیو ندیدم که با آزمون دادن مشکل پیدا کنه و از برنامش جدا بشه و نتیجه بهتری کسب کنه یعنی میشه گفت تمام موارد بالا در برابر کم کاری ودرس نخوندن داوطلب درصد ناچیزی از عوامل شکست هست

بهتره بجای بهانه تراشیدن تلاش خودتون رو بیشتر کنید و به بودجه برسونید. آزمون کانون و حالا هر آزمون دیگه ای هر حرفی میزنه یه منطقی پشتش هست، کاظم آقا و تیم خوبش یک سالی هست دارن روی این بودجه بندی کار میکنن و ننشتسن صرفا یه برنامه ای بدن که تا دی یه داوطلب با پایه قوی کل درس ها رو یک دور ماست مالی نکنه

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

سال کنکورسالی که همه چیزمقصر شمرده میشه که فقط داوطلب تبرئه بشه . دبیر بده مدرسه بده آزمون بده کتاب کمک درسی بده پدر و مادر بده خونه بده کتابخونه بده وضع مملکت بده ... اما من به شخصه تا امروز کسیو ندیدم که با آزمون دادن مشکل پیدا کنه و از برنامش جدا بشه و نتیجه بهتری کسب کنه یعنی میشه گفت تمام موارد بالا در برابر کم کاری ودرس نخوندن داوطلب درصد ناچیزی از عوامل شکست هست

بهتره بجای بهانه تراشیدن تلاش خودتون رو بیشتر کنید و به بودجه برسونید. آزمون کانون و حالا هر آزمون دیگه ای هر حرفی میزنه یه منطقی پشتش هست، کاظم آقا و تیم خوبش یک سالی هست دارن روی این بودجه بندی کار میکنن و ننشتسن صرفا یه برنامه ای بدن که تا دی یه داوطلب با پایه قوی کل درس ها رو یک دور ماست مالی نکنه
      حاجی هرکی به این بودجه می رسه دمش گرم
      خدایی قبولی دی هم نوش جونش من که لاکپشتی میرم واسه تیر

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برنامه ام گذاشتن رو سایت یحتمل کنکور دی لغو و اینا تو کارش نیست بریم بخونیم که به خاک عظما رفتیم رسمن

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)