نوشته اصلی توسط
mahdi_artur
اگر نتونید طبق برنامه آزمون بخونید نباید استرس بگیرید نکنه خوب نخونده باشم. شما می تونید از سایت های آزمون ساز / کانال های مخصوص آزمون / کتاب های آزمون محور / حتی تست های باقی مانده منبع اول و دوم و ... خودتون از خودتون آزمون بگیرید و بررسی کنید ببینید آیا واقعا درس رو درست و با کیفیت قابل قبول مطالعه کردید یا خیر.
دانش آموزان معمولا به آزمون به شکل یک محرک برای پیشروی نگاه می کنند، کسی که میخواد برای کنکور شروع کنه اولین چیزی که به ذهنش میرسه اینه که خب حالا برم یه آزمون قلم چی ثبت نام کنم تا ته مسیر با برنامه اش با انگیزه جلو برم و یک وقتی خدای نکرده دچار بی انگیزگی یا ... نشم. شرکت کردن در آزمون با این طرز تفکر نه تنها باعث ایجاد انگیزه برای ادامه نمیشه بلکه همیشه این خطر وجود داره که شما بر اثر بی برنامگی، برهم خوردن نظم ذهنی و آشفتگی زیاد از برنامه آزمون جا بمونی و اواسط سال تازه متوجه شی چه اشتباهی کردی. پس شرکت کردن در آزمون همینطور یلخی و بی حساب کتاب و به این دلیل که بقیه هم دارند آزمون شرکت می کنند و فلان رتبه برتر کنکور هم آزمون شرکت کرده بود لزوما باعث موفقیت شما نمیشه. انگیزه گرفتن در رقابت با بقیه با شرکت در آزمون خوبه ولی به شرطی که شما برای این کار برنامه داشته باشید، به شرطی که بدانید و آگاه باشید که میخواید دقیقا تا این ماه از سال به کجا برسید و مطمئن باشید با این حجم کلاس آموزشی، مدرسه، کتاب ها و منابعی که استفاده می کنید، مطالعه مطابق بودجه آزمون و شرکت در آزمون به نفع شما باشد نه به ضررتان و تازه باعث شود از طرح درس کلاس کنکور جا بمونید، دچار آشفتگی بشید و نتیجتا نه به کلاس برسید نه به آزمون نه به مطالعه و تست زدن خودتون.
شرکت در آزمون با این ایده که من برم خودم رو با بقیه مقایسه کنم از بیخ غلطه. اون بقیه ای که شما ازشون حرف می زنید ممکنه خیلی زودتر از شما و امثال شما درس ها رو بسته باشند و حالا صرفا با این دیدگاه بیان آزمون شرکت کنند که در فرجه دو هفته آزمون مطابق بودجه آزمون از منابع آزمونی بزنند و تحلیل کنند و حالا هر دو هفته یک بار جمعه بیایند یک آزمونی بدهند برای اینکه ریز مشکلات و ایراداتی که داشته اند رفته رفته عیان و برطرف بشه و اتفاقا همین افراد دارند در آزمون ها تراز بالای 6500 و 7000 کسب می کنند. یا عده ای (زیاد) که در آزمون تقلب می کنند و کلید می زنند و ... شما اگر بدنبال تراز و رقابت با این افراد باشید قطعا با اولین آزمونی که تراز مثلا 5000 کسب کنید به طرز فجیعی دچار بی انگیزگی برای ادامه راه می شوید و دیگر نه کلاس را ادامه می دهید و نه علاقه ای دارید به شرکت در آزمون علی الخصوص اگر چند آزمون درجا بزنید و رشد خاصی نداشته باشید. پس تنها دلیلی که میتونه منطقی باشه برای آزمون دادن این هست که برویم آزمون بدهیم و ببینیم دقیقا مباحثی که خوانده ایم و مسلط کرده ایم (با تست/آزمون تک درس/مرور فراوان) حالا در آزمون چند مرده حلاجیم؟! آیا ضعف/مشکل خاصی هنوز باقیست برای رفع شدن؟! اگر هست چطوره برم بجای ماست مال کردن بقیه مباحث و پیشروی تند تند با بودجه آزمون اول اون ها رو برطرف کنم و حالا که مطمئن شدم دیگر ضعف بزرگی باقی نمونده برم سراغ ادامه برنامه و پیش روی سریع تر و ... با این ایده آزمون شرکت کنید نه بواسطه حرف فلان رتبه برتر که گفته آزمون ماز برایم خیلی جواب بود، آزمون گاج میزدم و عالی بود و ...