سلام .
طبق رسم هر سال تاپیکی جهت آزمونهای آزمایشی در انجمن قرار داده میشه. امسال هم مثل سالهای قبل اقدام میکنیم با همان فونت و نوشته و رسم .
تاپیک پارسال جو فعال ترینها بود خدارو شکر و کاربران استقبال خوبی داشتند و بعد ها بعد هر آزمون تعامل خوبی با یکدیگر داشتند .هم جمع درسی خوبی بود و هم بعد از جمعه ها پاتوق استراحت خوبی بود .
از تمام کاربرانیکه در تاپیک پارسال فعالیت سازنده خوبی داشتند تشکر میکنم. اسامی شون زیاده و اگر ذکر کنم شاید اسمی جا بیافته
ولی دلم نمی آد از دکتر توفیقی و دکتر Z3R0عزیز که همیشه کنار بچه ها بودن و راهنمایی میکردن تشکر نکنم . دمتون خیلی خیلی گرم . @WickedSick @Z3R0
این تاپیک مخصوص کارنامه آزمونها و رقابت درسی و گفتگو پیرامون آزمونهای آزمایشی و سوالات آزمون و ترازدهی و .... هستش
اینجا میتونید باهم به تحلیل ازمون و سوالات آزمون و اشتراک عکس کارنامه و رقابت درسی و حتی نحوه برنامه ریزی برای آزمونها بعد از هر آزمون و کمک خواستن از بقیه تراز بالاها در رابطه با نحوه مطالعه و منابع و.... و برنامه آزمونها و نحوه خرد کردن برنامه برای دو هفته و .... بپردازید و بعد از هر آزمون اگر اشکال و ایرادی داشتید با مطرح کردن در این تاپیک اشکالتون رو برطرف کنید.
دانش آموزان دهمی و یازدهمی نیز میتوانند در این تاپیک حضور داشته باشند .
قوانین تاپیک:
گفتگو در رابطه با موضوعات نامرتبط ممنوع است
تبلیغ موسسات و ... ممنوع است
ایجاد حاشیه مخرب ممنوع است
توهین و بی احترامی ممنوع
رقابت ناسالم ممنوع
قرار دادن کانامه فیک ممنوع است
اینجا جو به شدت درسی است
پس اگر اهل درس نیستید وارد نشوید
تشکر فراوان

LinkBack URL
About LinkBacks