نوشته اصلی توسط
من همان سیزدهم
سلام دوست عزیز قبل از اینکه نظر بدم چند نکته رو در نظر بگیر :
1 - شرکت در کلاس فقط به درد درسایی میخوره که وقتی میشینی پای کتاب و درسنامه میخونی و تستاش رو میزنی بیش از 50% تست هارو اشتباه پاسخ میدی و وقتی میری سراغ پاسخنامه تشریحی باخوندن پاسخنامه هم مشکلت حل نمیشه وگرنه کلاس خودش عامل اتلاف وقته و چند منبعی شدن پس سعی کن کلاسی شرکت کنی که واقعا با خودخوانی هیچی ازش یاد نمیگیری
2- کلا هر کسی نظری درباره دبیری میگه برداشت شخصیه و بسته به ارتباط اون شخص با لحن دبیر مورد نظر داره مثلا ممکنه یکی تدریس آریان رو عالی بدونه ولی اگر من بشینم سر کلاس حیدری اصلا باهاش ارتباط برقرار نکنم پس راه حل اینه که قبل از ثبت نام کلاسی خودت برای هر دبیر یک جلسه وقت بذاری و کلاسش رو ببینی
3- اگر میتونی انقدر به خودت تسلط داشته باشی که جلسات هر دبیر رو حتما در همون هفته ببینی به نظر من تماشای آفلاین کلاس در هفته جاری خیلی بهتر از آنلاین هست چون میتونی کلاس رو با دور تند تر ببینی و اتلاف وقت کمتری داشته باشی به نظر من اتلاف وقت کلاس های آنلاین از حضوری هم بیشتره
و نظر من درباره دبیرهای تخصصی
زیست - عمارلو (کلاسینو ) بسیار قشنگ درس میده اما حوصله سر بره دور تند ببینی دبیر درجه یکیه حنیف عظیمی ( تاملند ) اونم بسیار خوبه ولی یکم تخریب روحیه میکنه و جو میده بهتر از این دو تا نداریم
شیمی : مرادی ( کلاسینو ) دبیر بسیار عالی و بی حاشیه برای همه سطوح و کلاسش شدیدا تعاملی که ارزش زنده دیدن داره - بابایی ( تاملند ) دبیر خوب اما کلا یه طرفه انگار دی وی دی خریدی - آقاجانی ( تاملند ) دبیر خوب اما عین ربات یکنواخت و حوصله سر بر
ریاضی : افشین ملاک پور ( تاملند ) برای همه سطوح عالی و باهاش ریاضی یاد میگیری - آریان حیدری (کلاسینو ) فقط به درد کسی میخوره که ریاضی بلد باشه به نظر من برای نکته و تست خوبه
فیزیک : ذهبی ( تاملند ) بسیار حرفه ای و خوب اما مثل بابایی کلاس یه طرفه و همه باهاش نتیجه نمیگیرن یعنی اگر تو فیزیک خوب باشی حتی میتونی باهاش 100 بزنی اما همه نمیتونن با کلاسش بالا بیان - یحیوی ( تاملند ) دبیر کارکشته اما حوصله سر بر و طیف گسترده تری از بچه ها باهاش میتونن پیشرفت کنن - میر حسینی ( کنکور هدف ) دبیر بسیار حرفه ای برای همه همه سطحی خوبه و بچه ها پیشرفت خوبی باهاش میکنن مخصوصا پایه های ریاضی مورد نیازم کار میکنه اما یکم نوسان کاری داره هر سال بال پایین داره واسه همینم به اندازه بقیه معروف نشد