خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کدام موسسه برای انتخاب رشته مناسب است؟

سلام و خسته نباشید به همه دوستان کنکوری
      اقا برای انتخاب رشته میدونم خیلیا به موسسات بدبین هستن و شاید همه کار رو خودشون انجام بدن و نرن سمت اینجور جاها
      اما من به شخصه خیلی نیاز دارم با انتخاب رشته گزینه دو و کانون اینا هم اشنایی دارم

اما میخوام بدونم آیا آشنایی دارین با این موسسات و اگر آره کدوم موسسه رو برای انتخاب رشته پیشنهاد میدین؟؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به خدا انتخاب رشته کار خیلی شاخ و عجیب غریبی نیست و خودتون هم میتونید انجام بدین.
      فقط اینو در نظر داشته باشید که ترتیب رشته ها از رویایی رو به منطقی باشه.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      قصه اون کسیه که میره همه جا داد میزنه که چاه پر از طلا پیدا کردم ، به همه میگه بیاین کمکم کنین با هم بریم برداریم

همه با هم میرن میبینن نه چاهی هست نه سکه ای ، یه دفه زیر پاشون خالی میشه تمام کسایی که برای کمک و برداشتن سکه اومده بودن پرت میشن داخل یه گودال که روش کاور شده بوده
      اون شخص هم میگه همتون گول خوردید الان میرم تک تک خونه هاتون رو خالی میکنم و پر سکه میشم

موسسه هایی که بتونن بهت قلبی کمک کنن کمن ، و اینو بهت اطمینان میدم که این دو موسسه که نام بردی فرسنگ ها با کمک قلبی فاصله دارن

دیگه خود دانید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DeFeaT نمایش پست ها
      قصه اون کسیه که میره همه جا داد میزنه که چاه پر از طلا پیدا کردم ، به همه میگه بیاین کمکم کنین با هم بریم برداریم

همه با هم میرن میبینن نه چاهی هست نه سکه ای ، یه دفه زیر پاشون خالی میشه تمام کسایی که برای کمک و برداشتن سکه اومده بودن پرت میشن داخل یه گودال که روش کاور شده بوده
      اون شخص هم میگه همتون گول خوردید الان میرم تک تک خونه هاتون رو خالی میکنم و پر سکه میشم

موسسه هایی که بتونن بهت قلبی کمک کنن کمن ، و اینو بهت اطمینان میدم که این دو موسسه که نام بردی فرسنگ ها با کمک قلبی فاصله دارن

دیگه خود دانید
      من به هرحال چون شرایط خوبی ندارم خیلی نیاز دارم هم مشورت بگیرم هم دقیق کارم انجام بشه اون موسسات هم گفتم خیلی باهاشون جور نیستم
      ویرایش توسط mohammad_kh199 : 06 مرداد 1401 در ساعت 15:14

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خودتم میتونی انتخاب رشته کنی
      انتخاب رشته چیز سختی نیس
      نمیدونم چی بگم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر رتبت یجوری هست که حتما باید یک متخصص اقدام کنه،اماج توی اینستاگرام هست سرچ کن.البته فکر کنم باید رزرو کنی.من خودم اگر رتبم به مشاوره انتخاب رشته نیاز داشته باشه احتمالا پیش اونا برم

7. Top | #7
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mikimaka نمایش پست ها
      اگر رتبت یجوری هست که حتما باید یک متخصص اقدام کنه،اماج توی اینستاگرام هست سرچ کن.البته فکر کنم باید رزرو کنی.من خودم اگر رتبم به مشاوره انتخاب رشته نیاز داشته باشه احتمالا پیش اونا برم
      البته اگر دوست داری دختری که به خودش تو ۲۵ سالگی میگه دکتر در حالی که طبق ادعای خودش از دندون انصراف داده بعد رفته عمران خونده الانم محقق دانشگاه تخیلی و غیر حضوری تورنتو هست فقط نمیدونم کی دکتر شده برات چاه بکنه

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amureza نمایش پست ها
      البته اگر دوست داری دختری که به خودش تو ۲۵ سالگی میگه دکتر در حالی که طبق ادعای خودش از دندون انصراف داده بعد رفته عمران خونده الانم محقق دانشگاه تخیلی و غیر حضوری تورنتو هست فقط نمیدونم کی دکتر شده برات چاه بکنه
      کاری به حاشیه ها ندارم اطلاعی هم ندارم.یکی از هم مدرسه ای های من پارسال ازشون استفاده کرده بود به نظرش خیلی خوب بود نسبت به سایر جاها.البته من بعید میدونم اصلا رتبم جوری بشه که نیاز پیدا کنم بهشون

9. Top | #9
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mikimaka نمایش پست ها
      کاری به حاشیه ها ندارم اطلاعی هم ندارم.یکی از هم مدرسه ای های من پارسال ازشون استفاده کرده بود به نظرش خیلی خوب بود نسبت به سایر جاها.البته من بعید میدونم اصلا رتبم جوری بشه که نیاز پیدا کنم بهشون
      ربطی به حاشیه نداره کسی که داره علنا به دروغ به خودش میگه دکتر و خودش کلا حاشیه اس مسلما گزینه بدی برای اعتماد کردن حساب میشه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اینستاکنکوری چطوره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن